Şimdi Ara

King Kong!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu yükleyemedik..ubisoft öle bi sistem yapmış ki crack falan işlemio..yükleyen biri warsa lütfen anlatsın..

• cewap werebilecek yok mu yaw..
  • arkadan cd-rom ların kablolarını sökeceksin
  • biosdan bişey yapamazmıyız?
  • ben sokmeden yukledım hatırladıgım kadarıyla anlatım.
    cdlerdekı zipli dosyaları bı klasore at.
    daha sora demon tool son surumunu yukle
    cıkarttıgın dosyaların ıçınde mdf(emin degilim)bi dosya olmalı sonu "f" ile biten dosyayı demon tool ile aç oyunu yuklemeye başlıcaktır.
    daha sonra tekrar demon tool ile zip ile cıkarttıgın dosyalar ıcınden sanırım mds (gene hatırlayamadım:) bsonu"s" ile biten dosyayı sec ve masa ustundekı kısayolu tıkla oyunun acılması lazım ama bazı arkadaslarda kablo cıkarmdan acılmadıgını biliyorum umarım sende benım gıbı şanslısındır...
  • ben kendi bilgisayarıma hiç br şey yapmadan normalce yükledim kabloları sökmedim ve çalıştı nasıl oldu ben de anlamadım ama başka bir bilgisayara yükledim ama onda kabloları sökmeden çalışmadı
  • hdd nin ata veya sata olmasından kaynaklanıo sanırsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhci

hdd nin ata veya sata olmasından kaynaklanıo sanırsam

galiba
  • bende 1 cd-rom 1 cd-rewriter 1 dvd rom war hepsinin fişini çektim we oynadım ama bi gün cd-rom la işim oclaktı taktım fişimi işimi bitirince tekrar fişi çekmeyi unuttum we oyuna girdim hiç itiraz etmedi ama dvd rom weya writer ın fişini tekrar takınca yine itiraz ediyo su an sadece cd rom fişi takılı hem king kong hem prince t2t oynanıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.