Şimdi Ara

Kinecti neden kötülüyorsunuz (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: momentmc

Kinect kesinlikle bence de devrim niteliğinde bir ürün, bazı oyunlarda oyunun içerisine gerçek görüntünüzle giriyorsunuz. Bknz: (Your Shape Fitness Evolved)

Evet tek başınıza oynarsanız belli bir noktadan sonra sıkıcı olabilir. Ama Dance Central, Zumba vs gibi oyunlarda tek başınızada eğlenebilmeniz mümkün.

Kinect bir heves değil, tamamen Türklerin rahata olan düşkünlüğünden dolayı kötülenen bir ürün. Almalı mısınız sorusunun cevabı sizde saklı, eve gelen misafirlerim ara sıra stress atsın derseniz alın. Eğer kız arkadaşınız, eşiniz vs varsa alın, arkadaşlarım hafta sonu gelir. Hem zıplarız, hem sohbet ederiz derseniz tabii ki alın.

Son olarak oyun yok, çok az diyenlere, güncel kinect oyun listesi aşağıdaki gibi olduğunu hatırlatmak isterim.

Adidas miCoach
    Adrenalin Misfits
    Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked
    Big League Sports
    Body and Brain Connection
    Brunswick Pro Bowling
    Cabela's Adventure Camp
    Cabela's Big Game Hunter: Hunting Party
    Carnival Games: Monkey See, Monkey Do
    Country Dance All Stars
    Dance Central
    Dance Central 2
    Dance Central 3
    Dance Evolution
    Dance Paradise
    Deca Sports Freedom
    Dragon Ball Z for Kinect
    EA Sports Active 2
    Fable: The Journey
    Fantastic Pets
    Fighters Uncaged
    Game Party: In Motion
    Get Fit With Mel B
    Grease Dance
    The Gunstringer
    Harley Pasternak’s Hollywood Workout
    Harry Potter for Kinect
    The Hip Hop Dance Experience
    Hole in the Wall
    Hulk Hogan's Main Event
    Ice Age: Continental Drift - Arctic Games
    Jillian Michaels’ Fitness Adventure
    Just Dance 3
    Just Dance 4
    Just Dance: Disney Party
    Just Dance: Greatest Hits
    Just Dance Kids
    Just Dance Kids 2
    Kinect Adventures
    Kinect Disneyland Adventures
    Kinect Joy Ride
    Kinect Nat Geo TV
    Kinect Rush: A Disney-Pixar Adventure
    Kinect Sesame Street TV
    Kinect Sports
    Kinect Sports: Season Two
    Kinect Star Wars
    Kinectimals
    Kinectimals Now with Bears!
    Kung Fu High Impact
    Kung Fu Panda 2
    Leela
    Let's Cheer
    Let's Dance with Mel B
    Marvel Avengers: Battle for Earth
    Michael Jackson: The Experience
    Michael Phelps: Push The Limit
    Minute To Win It
    MotionSports
    MotionSports Adrenaline
    Motion Explosion!
    NBA Baller Beats
    Nickelodeon Dance
    Nickelodeon Dance 2
    Nicktoons MLB
    Nike+ Kinect Training
    Penguins of Madagascar: Dr. Blowhole Returns - Again
    PowerUp Heroes
    Power Rangers Super Samurai
    Puss in Boots
    Rapala for Kinect
    Raving Rabbids: Alive & Kicking
    Rise of Nightmares
    Self-Defense Training Camp
    Sesame Street: Once Upon a Monster
    Sonic Free Riders
    Spongebob's Surf & Skate Roadtrip
    Steel Battalion: Heavy Armor
    The Biggest Loser: Ultimate Workout
    The Black Eyed Peas Experience
    Twister Mania
    UFC Personal Trainer
    Victorious: Time to Shine
    Who Wants to Be a Millionaire? 2012 Edition
    Winter Stars
    Wipeout in the Zone
    Wipeout 2
    Wipeout 3
    Yoostar 2
    Yoostar on MTV
    Your Shape: Fitness Evolved
    Your Shape Fitness Evolved 2012
    Zumba Fitness
    Zumba Fitness Core
    Zumba Fitness Rush

Ben de üzülerek de olsa o oyunların yarısından fazlasının bırakın almayı,oynamayı ; korsan indirmeye bile değmeyecek dandiklikte olduğunu belirtmek isterim

Ha ama iyi olan 3-5 oyun zaten gayet uzun bir süre oyalıyor.Gunstringer, KungFu, spor ve dansla alakalı kaliteli oyunlar zaten yetiyor da artıyor denebilir.

Ben kinect'ten memnunum ; parasını hak eden bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

• yagami201 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 4 yaşında oğlum var .gmalum kış ayı enejiyi boşaltamıyor :) bu cihaz enerji boşaltırmı .malesef anadoluda ilçedeyim .etkinlik aypabileceğimiz b,r mekan seçenek yok.

sence işe yararmı bu vakit geçirmek için .

bunların toplam maliyeti nedir . tenis vs gibi spor oyunları düşünüyorum.

başka extra aparat gerekiyormu herkes için ayrı mı alıyoruz .
  • Kinect heveslik degil,kinect'i alip kullanmayanlarin tembelligi denir ona aslen..
    Buna bende dahilim!

Evde eglenerek kontrol altinda sporuna kadar yapabiliyorsun. Ustune ustun hergun aynisida degil..
    Seni eglendirerek saglikli yasatacak bir aletten bahsediyoruz.
    Kullanmayi bilene birebir gayet guzel bir sey.
    Ama insanoglu ne yazik ki tembel.. 2 gun sonra yaptigi her guzel isten hevesi kaciyor maalesef..
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Oğlun enerjisini gayet iyi boşaltır ; üstelik bunu yaparken fazlasıyla da eğleneceğine şüphen olmasın. :)

Kinect haricinde bir cihaza para ödemiyorsun ; herkes için ayrı ayrı aparatlar almana gerek yok yani.

Kinect + 4gb'lık konsolu 500'lere ; hatta bazen daha düşük fiyatlara satıyorlar ; ama bence sahibinden veya o tip bir siteden jtag'li ( korsan çalıştırabilir) olan kinect'li bir konsol almanı tavsiye ederim ; xbox için aradığın her oyunu bulmak pek kolay değil ; hele ucuz hiç değil. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagami201 -- 4 Aralık 2013; 16:32:46 >
  • Achivement açmak için bire bir. :) Kinect iyidir ya, gerek arkadaşlarınla görüntülü konuşma olsun, gerek onu headsetvari kullanmak olsun, çok eğlenceli bir aygıt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klavuz Kargaa

Yav alayı ps fanı :D Onlar alıyor eline 20 cm 2 tane ucu teniz toplu çubuk saga sola öne arkaya robot gibi sallıyor adı oyun oluyor.
    Kinect öylemi Kıskançlık işte Alayı ps fanı ben move daha iyi diyen gördüm
    live daha iyi diyen gördüm.

Edit=Şöyle olsaydı bak kinect ps te olsaydı abeeeeeeeeeeeee yere göre sıgdıramazlardı move bizde olsaydı dalga geçerdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

arkadaşım 4 yaşında oğlum var .gmalum kış ayı enejiyi boşaltamıyor :) bu cihaz enerji boşaltırmı .malesef anadoluda ilçedeyim .etkinlik aypabileceğimiz b,r mekan seçenek yok.

sence işe yararmı bu vakit geçirmek için .

bunların toplam maliyeti nedir . tenis vs gibi spor oyunları düşünüyorum.

başka extra aparat gerekiyormu herkes için ayrı mı alıyoruz .

bana sorulmamış ama cevaplayım 3 hafta oldu çoluk çocuk yeğen emmi dayı karşısındayız. ellerin serbest olması 3 yaşındaki çocuğun bile oyuna dahil olmasını sağlıyor. advanture kinect ile gelen oyun tam çocuklar için. sports oyunları var gayet güzel. disneyland oyunu var çocuklar için birebir.
    bu işin maliyeti minimum xbox 360 slim 4gb +kinect tir tabi dediğim oyunlar sıfır almaya kalkılırsa 150 civarı tutar. xbox+kinect için ise 800-900 civarı düşün.
    ben ikinci el aldım bu oyunlarda yanında geldi çok uygun denk geldi garantisi vs hala devam ediyor.
    ben şahsen askerden beridir bu kadar hareket etmemiştim. özellikle plaj veleybolu bayıldım resmen. teniste iyi ama plaj veleybolu hakikaten süper.
    başka bir çok oyunu var. iki tane kendi sports oyunu var bunun içeriği futboldan golfe tenisten boxa kadar var.
    ayrıca yine ilave bir sürü oyunlar var fitnes dans oyunları vs.
    tabiki ülkemizde bu işler biraz para ama jtag denilen işlem yaptırılıp başka alternatifler mevcut ben tam bilgi sahibi değilim ama internette bolca kaynak var.

• CallOfTheWild kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim .alttaki gibi ilanlara bakıyorum.ikinci elde olabilir araştırıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-360-500-gb-xbox360-slim-kinect-98932736
  • Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    360im var ama one henuz almadim, kinect iyi guzel ama bana hitap etmiyor, eger evde 7-14 yas arası cocuk varsa (yanlıs anlamayın yanı cocugunuz varsa demek ıstıyorum) gayet guzel eglendırır, ıckılı ortamda gayet guzel eglendırebılıyor kakara kıkırı.. Ama onun dısında ben kullanmıyorum, bence kullanım alanının daha zengınlestıremedıler ve bu teknolojı sırf kullanım alanı bulamamalarından dolayı hak ettıgı yerde degıl.
    Sports ıle vs nereye kadar. Me3 de kı kullanım guzeldı zevk verdı onun dısında bana hıtap etmedı..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

geçen amca çoçukları abim falan filan derken ev doldu taştı.muhabbet geyik falan derken oyun mevzusu açıldı.başladık biraz futbol falan oynamaya,sonra amcaoglu bu tv ın ustundeki nedir dedi.aa dur dedim iyi aklıma getirdin hadı kinect ile oynayalım dedim.saat sabaha karşı 4 falandı evden gittiler.hepside giderken bu kadar eğlenceli bir alet olmaz dedi ve amcaoglu ertesi gun xbox ve kinect aldı evine.

Bır oncekı mesajımda demek ıstedıgım ıste tam bu , ortam varsa eglendırır, yoksa bence cok elzem degıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

o kadar çok üşengeç toplumuz ki , kinect oynamak için popomuzu kaldıramıyoruz oturdugumuz yerden bu yüzden böyle çamur atıyorlar işte,

Bu çamur atanlara sorarmısın shape your fitness- dance central - ufc tranier - gunstriker - ghost of recon gibi oyunları hiç kinect'te oynamış mı ? oynamayı bırak hiç görmüşler mi ?
    Kinect spor oyunlarında kız arkadaşlarıyla aileleri ile beraberce eğlenebilmişler mi ? Kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş olayına çevirmeye hiç gerek yok burda kötüleme amaçlı değil ama hala ellerinde tuttukları aletlerle oyunun içinde olma hissini arıyan hint garibanlarına sesleniyorum ben elimde bir şey tutmadan oyun oynuyalı nerdeyse 1 sene oluyor sizde artık elinizdekileri bırakında bir şeyleri tutmadan oyun oynamanın keyfine varın :)

Kinect

Yazdiklarin a ek olarak move ile oyun oynamaya calisan arkadaslara desemki herkesin elindeki kendine bi tane move ile oynayan kalmaz ama demiyorum oynayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Xbox 360 ve kinect almayı düşünüyorum. Yorumlar ya çok iyi yada çok kötü. Hardcore oyun olmaması gerçekten kötü fakat topluca vakit geçirebilmek için çok güzel bir konsol xbox kinect. Kadıköyde Kahraman Elektronik diye bir yer var. XBOX360 SLIM 250 GB+KINECT+2KOL+JTAG+50 OYUN+1 YIL 3K GARANTİSİ yaklaşık 1000 TL. Sizce nasıl fiyat?
  • acik soyliym kimse saatlerce tek basina kinect oynamaz ilk bikacgunden sonra,

ama kinecti almak lazim, dursun aylik fatura odemiyosun nasil olsa, ortam oldugunda inailmaz zevkli sadece demolarla ben kizarkadasim kardesi, kardesinin sevgilisi fln danslar dovusler fln harika bi eglence ortami oluyo, resimler videolar fln cekiyo bide muthis bi alet bana gore.

mesela normalde oyundan aynamayan kolla oynamayan insanlar bile kinecti hep oynadi, annem babam dahil.
  • 1 ay önce kinect ile voleybol oynarken ahizeye vurun elim fena kesildi. ahize kırıldı, tv ye çarptı Allah tan lg idi samsung olsa delinirdi. 3 haftada yeni yeni iyileşti elim.

çok zevkli ama arkadaşlarla zevkli olan bir alet. xbox varsa kesin olmalı yoksa her misafir gelsede keşke olsaydı denilecek bir alet
  • Yaklaşık 1 hafta önce Xbox360 + Kinect aldım. İlk aşamada dans oyunlarını, spor oyunları, adventure oyunlarını deneme şansım oldu. İlk izlenimim olarak çok iyi diyebilirim. Birde kinectten ne beklediğinize bağlı. FPS veya TPS oyun gerçekten kinectte çıkması çok zor. Çünkü spor oyunlarında bile çok yoruluyorsunuz. Elimde şuan epey kinect oyunu var önümüzdeki günlerde geniş bir inceleme yapıp paylaşacağım.
  • Artik dert etmenize gerek yok, zaten kacinilmaz.
  • gayet güzel alet tek sorunu bence fiyatı 150 tl den fazla ederi yok..
  • Heveslik bir alet olduğu doğru ama her konuda kötülenmesi yanlış.
  • Kinect muhteşem bir şey kıskanç ps3cüler kötüleyip duruyo ama sorsan hiç oynadın mı diye sorsan yarısına yakını oynamadım der

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter218

Kinect muhteşem bir şey kıskanç ps3cüler kötüleyip duruyo ama sorsan hiç oynadın mı diye sorsan yarısına yakını oynamadım der

Playstation kullanicilari birazcik degisik, kafasinda ki dogrulari var yoksa diger cihazlar kotu. Social ve diger function olarak, Playstation, Xbox One'in gerisinde. Oyun olarak ise gorecegiz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.