Şimdi Ara

Kinect Temin Etme Konusu - Amazon furyası devam ediyor. 150 kişiyi devirdik ! (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.335
Cevap
2
Favori
159.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sacreddagger

quote:

Orijinalden alıntı: *JoKeR*

Ben sahibinden.com dan birinden 450 ye aldım.(Oğluma ve Kızıma )
    Adaptörü normaldi.
    Bu günde LT+ 1.1 yükledim.ON NUMARA...

LT+ 1.1 ne oluyor acaba ?

En son fw
  • şu anda 1.7 fw yüklü, sanırım lt+ 1.1 değil, ürünü ikinci el aldığım için hangisi olduğunu açıkçası bilmiyorum, ama kinect mevcut ve herhangi bir oyunda problem ile karşılaşmadım, ilk sorum yüklemeye değer mi, ikincisi ise kendimiz yükleyebiliyor muyuz, yoksa bilen şahıslara ücret karşılığı mı yükletiliyor...
  • Genelde işi bilene yaptırmak her zaman için iyidir.
  • Bir kaç aparat lazım yükleme yapabilmek için.

1-) VIA bilmemne kodlu bir sata kart. PCI veriyolunu kullanıyor.
    2-) Xbox360 'ı açmanız için gerekecek tornavida zımbırtıları. (Bildiğimiz yıldız vida yok malesef.)
    3-) TeamXecuter Flash KIT : Buda bir ara devre, adamlar yapmış sitelerinden satıyorlar.

Bunun yanısıra tüm bağlantıları doğru yapmak, en ufak hata yapmamak lazım. DVD-Rom uçabilir zira.

Bir defa FW yüklemek için bu ekipmanı temin etmek, kafa yormak ve bir kaç yanılma durumunu göze almak değer mi ? Bence değmez. 30 TL'ye yüklüyorlar zaten FW 'yi. Ha alırım öğrenirim, millete de yaparım diyorsan, bu işten para bile kazanırsın.
  • dün amazondan verdiğim sipariş bugün kargolanmış helal olsun adamlara :) aral da bir aydır yarın gelecek diyo işte size fark
  • Şimdi en çok buranın kahve(not:tekno kahve) olmasını ve herkeze "Salih ABi herkeze benden bi kinect çek"demeyi nasıl isterdim bilemezsiniz ama arada ARAl adında bi eğlence katili var.

• Bundle olarak Xbox360 Slim 4GB + Kinect aldım, ancak bu konuda da belirtildiği gibi Kinect'i önceki cihazlarda kullanabilmek için gerekli güç kablosu bundle paketlerden çıkmıyor(muş, henüz kutusunu açmadım).

Eğer Kinect'i ayrı olarak alan ve Slim cihaza sahip olduğu için bu güç kablosuna ihtiyacı olmayan varsa lütfen benimle özel mesaj ile irtibata geçsin. (Bundle paketten çıkan Kinect'i mevcut Elite 120GB cihazım ile kullanabilmek için bu kabloya ihtiyacım var)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @strafor

teşekkürler bilgilendirme için...

@signore

hocam elinde slim makine var, yanlış bilmiyorsam kinecti slim ile bağlarken ekstra bir güç kaynağına gerek yok o turuncu usb kablosu yetiyor, siz niçin güç kablosu arıyorsunuz anlamış değilim
  • quote:

@signore
    hocam elinde slim makine var, yanlış bilmiyorsam kinecti slim ile bağlarken ekstra bir güç kaynağına gerek yok o turuncu usb kablosu yetiyor, siz niçin güç kablosu arıyorsunuz anlamış değilim

Yukarıdaki mesajımın son cümlesinde Elite makinede kullanmak için aradığımı belirtmiştim. Çünkü bundle olarak aldığım Slim 4GB cihazı elden çıkartıp, Kinect'i mevcut cihazım (Elite 120GB) ile kullanmayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar amazon.com Türkiye'ye elektronik ürün göndermiyor diye biliyorum. Nasıl gönderdiler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğra26

Arkadaşlar amazon.com Türkiye'ye elektronik ürün göndermiyor diye biliyorum. Nasıl gönderdiler?

Yılbaşı bahanesi ile sanırım Kinect'i gönderiyorlar yoksa ben bundan 3-4 ay önce Kinect'den daha küçük bir kutuya sahip elektronik bir cihazı almak istediğimde yollamadılar.

İnşallah bu olay sadece yılbaşı ile kapanmaz. Amazon.com TR'ye elektronik ürünleri devamlı yollarsa yaşadık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Arkadaşlar amazon.com Türkiye'ye elektronik ürün göndermiyor diye biliyorum. Nasıl gönderdiler?

Yılbaşı bahanesi ile sanırım Kinect'i gönderiyorlar yoksa ben bundan 3-4 ay önce Kinect'den daha küçük bir kutuya sahip elektronik bir cihazı almak istediğimde yollamadılar.

İnşallah bu olay sadece yılbaşı ile kapanmaz. Amazon.com TR'ye elektronik ürünleri devamlı yollarsa yaşadık valla.

aslında ödemenin paypal ile olmasının çok avantajı var amazon için
  • quote:

Orijinalden alıntı: caca40

quote:

quote:

aslında ödemenin paypal ile olmasının çok avantajı var amazon için

Ben direk sisteme kayıtlı kredi kartı ile ödedim. Amazon'da sakat bir durum olmaz çünkü daha önceden 4 kere alışverişim oldu. Hepsi elime geçti aldıklarımın. PayPal pek kullanmıyorum yani. :)

• Benim paket parisde mahsur kaldı sanırım , Avrupa'daki kar dolayısıyla seferler iptal olmuş. Ne şans var ama !
  • amazon dhl e teslim vermiş , helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 23 Aralık 2010; 9:27:51 >
  • quote:

Ben direk sisteme kayıtlı kredi kartı ile ödedim. Amazon'da sakat bir durum olmaz çünkü daha önceden 4 kere alışverişim oldu. Hepsi elime geçti aldıklarımın. PayPal pek kullanmıyorum yani. :)

Kıllanmaya başladım bu arada... Eğer aral yılbaşına kadar getiremezse ve amazon da noel bitince TR gönderimlerini durdurursa ve 450 liralıklara kalırsak o zaman ARALLLLL (..........)

amazonu düşünmeye başladım ben de artık. İş bankası kredi kartı ile direkt ödeme yapabilir miyiz ki? Siz nasıl ödediniz paypal harici?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thorondor06 -- 23 Aralık 2010; 9:30:50 >
  • arkadaşlar play-asia diye bir site var, unutmayın
  • İş bankası kredi kartı ile direk ödeme yapabilirsin. Ben iş bankası kredi kartına bağlı sanal kartımla rahatça yaptım. sıkıntı olmadı. Yanlız parayı hemen çekmediği için sanal kart limitinin süresini 2 -3 saat arası tutmak gerekiyor. haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 23 Aralık 2010; 9:32:57 >
  • quote:

arkadaşlar play-asia diye bir site var, unutmayın

amazon.com dünyanın sanal alışverişte birinci sitesi. türkiye ile tek problemi gönderim yapmamasıydı artık bunu da aştılar. Playasia Asyadan Diğeri ABD den geliyor.
  • aral gamede artık böyle bir ürün bulunamadı diyor
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.