Şimdi Ara

Kinect oyunları esnasında çekilen video ve resimler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Kinect oyunlarının çoğunda oyun esnasında oyuncunun çekilen resim ve videolarının saklandığı bir yer var mı, Dashboard/Video-Picture'da göremedim, alınan metaryeller ageçici olarak mı saklanıyor acaba ?

• nerede saklandığını bilmiyorum ama geçici olarak saklanmıyor
    ör:kinect'in geldiği ilk gün adventure da çektiği fotoları advanture show kısmında görebiliyorum hala :D
  • Oyunun kurulu olduğu yere ekleniyor o dosyalar ama görüntüleyemezsin. Resim ve videolarını sadece oyundayken live üzerinden upload edip ondan sonra bu resimleri kinectshare.com'a giriş yaparak görüntülersin.
  • eğer o görüntüleri kaydetmeyi seçersen, her oyunda oluyor mu bilmiyorum ama live in sitesinde kendi profiline yükleniyor... oradan alman mümkün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun kurulu olduğu yere ekleniyor o dosyalar ama görüntüleyemezsin. Resim ve videolarını sadece oyundayken live üzerinden upload edip ondan sonra bu resimleri kinectshare.com'a giriş yaparak görüntülersin.

O iş yaş baba o zaman, ben privaciy savunan bi adamım
  • Arkadaşlar ben bir kaç kere baktım resimlere, hard diske yükleniyor resimler. Bir ara bakarım nerede olduğuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar ben bir kaç kere baktım resimlere, hard diske yükleniyor resimler. Bir ara bakarım nerede olduğuna.

Bu iyi oldu, haber bekliyoruz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 10 Ocak 2011; 20:56:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet harddiske yükleniyor hatta ben sürekli siliyorum :) kinect menüsü altında
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Arkadaşlar ben bir kaç kere baktım resimlere, hard diske yükleniyor resimler. Bir ara bakarım nerede olduğuna.

Bu iyi oldu, haber bekliyoruz hocam

Dediğim gibi konsolun hdd'ine yani System Settings/Memory bölümüne girin oradan oyunu bulun tüm dosyalar orada ama save dosyası olarak gözüküyorlar resim ve video formatında değil, dediğim yöntemi haricinde başka türlü resimlere bakamazsın live dan upload etmen şart.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.