Bildirim
Kinect oyunları esnasında çekilen video ve resimler
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
nerede saklandığını bilmiyorum ama geçici olarak saklanmıyor
ör:kinect'in geldiği ilk gün adventure da çektiği fotoları advanture show kısmında görebiliyorum hala :D -
Oyunun kurulu olduğu yere ekleniyor o dosyalar ama görüntüleyemezsin. Resim ve videolarını sadece oyundayken live üzerinden upload edip ondan sonra bu resimleri kinectshare.com'a giriş yaparak görüntülersin. -
eğer o görüntüleri kaydetmeyi seçersen, her oyunda oluyor mu bilmiyorum ama live in sitesinde kendi profiline yükleniyor... oradan alman mümkün... -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Oyunun kurulu olduğu yere ekleniyor o dosyalar ama görüntüleyemezsin. Resim ve videolarını sadece oyundayken live üzerinden upload edip ondan sonra bu resimleri kinectshare.com'a giriş yaparak görüntülersin.
O iş yaş baba o zaman, ben privaciy savunan bi adamım -
Arkadaşlar ben bir kaç kere baktım resimlere, hard diske yükleniyor resimler. Bir ara bakarım nerede olduğuna. -
quote:
Orijinalden alıntı: coolfire
Arkadaşlar ben bir kaç kere baktım resimlere, hard diske yükleniyor resimler. Bir ara bakarım nerede olduğuna.
Bu iyi oldu, haber bekliyoruz hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 10 Ocak 2011; 20:56:54 > -
evet harddiske yükleniyor hatta ben sürekli siliyorum :) kinect menüsü altında -
quote:
Orijinalden alıntı: OPTİMİST
quote:
Orijinalden alıntı: coolfire
Arkadaşlar ben bir kaç kere baktım resimlere, hard diske yükleniyor resimler. Bir ara bakarım nerede olduğuna.
Bu iyi oldu, haber bekliyoruz hocam
Dediğim gibi konsolun hdd'ine yani System Settings/Memory bölümüne girin oradan oyunu bulun tüm dosyalar orada ama save dosyası olarak gözüküyorlar resim ve video formatında değil, dediğim yöntemi haricinde başka türlü resimlere bakamazsın live dan upload etmen şart.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X