Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
53.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X kare

Onu PTT ile alanlar daha iyi bilir

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.
  • Yahu tam alacakken bu sefer de alan meselesi kafama takıldı,ölçmedim tam olarak ama alanım 1.8 metre yok sanırım,hele iki kişi için gerekli 2.5 hiç yok,ancak galiba birkaç ay içinde gerekli mesafeyi %40 azaltacak bir aparat çıkacakmış,alanım tahmini olarak 1.7-1.75 gibi bir şey,ne dersiniz randıman alamaz mıyım?
  • Tecrübeli birileri bir cevap verirse çok makbule geçecek.
  • Beyler bu Almanya Amazon sitesinden aldığımız 109 Euroluk Kinect, eski Xbox 360 Arcade'ler içinde uygun mudur? Yoksa bunun haricinde adaptör falan almak gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR

Beyler bu Almanya Amazon sitesinden aldığımız 109 Euroluk Kinect, eski Xbox 360 Arcade'ler içinde uygun mudur? Yoksa bunun haricinde adaptör falan almak gerekir mi?

Yanılmıyorsam içinden adaptör çıkıyor...
  • Arkadaşlar içerisinden adaptör çıkıyor ben şuan FAT kasada kullanıyorum sorunsuz bi şekilde...
    Ayrıca mesafe konusunda 6-10 feet arasında olması gerektiğini söylüyor genel olarak oyunlarda...
  • Söylenenleri biliyorum da tecrübe etmiş birisi benim durumumla ilgili fikir verse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundy

Söylenenleri biliyorum da tecrübe etmiş birisi benim durumumla ilgili fikir verse sevinirim.

Odanın uzunluğu nedir feet olarak...
  • Ölçecek bir aracım yok ama ayakla yapılan kaba ölçüm 1.7-1.75 metre gibi bir şey geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundy

Ölçecek bir aracım yok ama ayakla yapılan kaba ölçüm 1.7-1.75 metre gibi bir şey geliyor.

Aslında feet ölçü birimi eskilerden ayakla yapıldığından feet adını almıştır, bir ayak 30cm denk geliyor ortalama, eskilerin ayakları daha büyükmüş sanırım... :)
    Senin verdiğin hesaba göre 6 ft altında bir uzunluk normalde 1 ft = 30,48 cm denk geliyor... Senin odanın bittiği noktamı 6 ft o zaman yer kalmıyor demek oluyor...
    Alttaki resme göre konuşacak olursak sensorden 6ft uzakta olmak lazım...
     Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

Ama birde GOOD ve BEST alanı var bu alan çoğu oyunun başlangıcında çıkıyor ve senin nerede olduğunu gösteriyor, yani good alanda olursan pekte sorun olmaz demeye getiriyor sanırım... BEST alan 2 metreden başlıyor yaklaşık olarak 6,5 ft bence sorun olmaz...

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi]

Birde nette bulduğum foto var...http://www.flickr.com/photos/kimatg/5351338467/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 12 Haziran 2011; 11:49:58 >

• Benim bahsettiğim measfe sensör ile kanepenin başlagıcı arasında olacak mesafe.Sanırım,randıaman almak için pek yeterli değil.
  • tabi kanepeye yapışarak oynarsın sorun olur, minimum 2m olması lazım aradaki mesafenin ve tabi arkanda bişeyin olmaması da lazım bana göre...
  • Beyler amazon.co.uk neden Türkiye'ye oyun ve benzeri şeyler göndermiyo bilen varsa cevap versib lütfen

Edit: Birde amazon.de aldığımız oyun almanca haliyle onun dilini değiştirmenin bi yolu var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avengerD94 -- 12 Haziran 2011; 12:35:23 >
  • beyler konuyla alakası yok ama amazon.comdan bende dün mp3 player ve cüzdan siparişi verdim kargo Priority International Courier şeklinde gelecek ve kargo dahil fiyatı 125 $ tuttu bu durumda ürünlerin gümrükte takılma ihtimali nedir, hızlı kargoyla gelen ürünler tamamen yasaklandı vs diye bir haber okudum siparişi geçtikten sonra yani ne olacak şimdi
  • Beyler amazon.de ile amazon.com arasında kalite farkı var mı? Bir sorun çıkar mı ? Birde ürün ne kadar sürede elime geçer ? Biraz acil cevap lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GABADE15 -- 16 Haziran 2011; 13:00:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GABADE15

Beyler amazon.de ile amazon.com arasında kalite farkı var mı? Bir sorun çıkar mı ? Birde ürün ne kadar sürede elime geçer ? Biraz acil cevap lütfen

Biri Amerika Amazon biri Almanya Amazon. Sonuçta aynı Amazaon bir fark yok. Hatta bunun İngiltere ve Hollandası da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

beyler konuyla alakası yok ama amazon.comdan bende dün mp3 player ve cüzdan siparişi verdim kargo Priority International Courier şeklinde gelecek ve kargo dahil fiyatı 125 $ tuttu bu durumda ürünlerin gümrükte takılma ihtimali nedir, hızlı kargoyla gelen ürünler tamamen yasaklandı vs diye bir haber okudum siparişi geçtikten sonra yani ne olacak şimdi

yardım edebilecek var mı
  • quote:

quote:

beyler konuyla alakası yok ama amazon.comdan bende dün mp3 player ve cüzdan siparişi verdim kargo Priority International Courier şeklinde gelecek ve kargo dahil fiyatı 125 $ tuttu bu durumda ürünlerin gümrükte takılma ihtimali nedir, hızlı kargoyla gelen ürünler tamamen yasaklandı vs diye bir haber okudum siparişi geçtikten sonra yani ne olacak şimdi

yardım edebilecek var mı

tamamen yasaklanma diye birşey yok 2 ayda 1 defa getirme hakkın var onun haricinde getirirsen belli bir miktar vergi ödüyorsun

• quote:

quote:

quote:

yardım edebilecek var mı

tamamen yasaklanma diye birşey yok 2 ayda 1 defa getirme hakkın var onun haricinde getirirsen belli bir miktar vergi ödüyorsun

yani hocam benim ürünlerim sorunsuz gelecek mi bu benim ilk alışverişim yurtdışından

• quote:

quote:

quote:

quote:

yardım edebilecek var mı

yani hocam benim ürünlerim sorunsuz gelecek mi bu benim ilk alışverişim yurtdışından

Yüksek ihtimalle gelecek

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.