Şimdi Ara

Kinect Bir İnsanı Sıkar mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kinect alıyorum bu ay sonunda ama bir şey canımı çok fazla sıkıyor . Acaba ben bu kinecti aldıktan sonra 1 hafta oynayıp bir daha açılmaz endişesi var içimde . Çünkü mw2 aldım single bitti multiplayer de 52 level olup bıraktım yani 1 ay sürdü. Bc2 aldım single yarısına geldim multiplayerinde 10 level oldum sıktı , vietnam ekini aldım onu da oynuyorum ama o da sıktı (hala oynuyorum) . Gta 4 complete aldım gta4 bitti diğer ikisini oynuyorum . Evde tek çocuğum orjinal kullanıyorum kinect sıkar mı ? Ona göre ya kinect alacam ya da yeni oyunlar alacağım .
    a-Kinect alırsam hangi 2 oyunu alayım ?
    b-Almassam hangi oyunları alayım ?

• Şuan oyun çeşidi 19 bilemedin 20 tane ama ilerleyen zamanlar da Kinect için daha çok oyun çıkacak. Sırf Nisan ayında 2-3 tane oyun geliyor Kinect için.

Sıkıcı değil asla ama arkadaşlarınla veya aile bireyleriyle oynamakta yarar var çünkü o zaman Kinect oynamak eğlenceli bir hal alıyor. Tek başına sıkıcı oluyor belli bir süre sonra.
  • sıkar I internet neden bu kadar yavaş ttnette yine sorun mu var
  • Xbox Bundle set aldım Kinect için yaklaşık olarak 4 kez falan oynamışımdır. Beni sıktı. Birde evin çok geniş olması lazımmış ayrıca çok fazla enerjin olması lazım ayakta duracan, atlayacan zıplayacan falan filan. En güzeli mi hiç alma daha iyi
  • 1 insanı sıkmaz ama 2-3 hatta 4 insanı sıkabilir şaka bi yana sıkmaz tahminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

1 insanı sıkmaz ama 2-3 hatta 4 insanı sıkabilir şaka bi yana sıkmaz tahminim

şaka mı yaptın ki şaka bir yana diyosun
  • Bende alıcaktım çıktığı ilk gün ama tek başıma yapacaklarımın kısıtlı olduğuunu ve gelecek olan arkadaşlarımın yer sıkıntısı cekeceğini düşünerek vazgeçtim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    11 ay önce açıldı
    Beni de seven bir kız olur mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • online oynarsın?
  • Kendin için almayı düşünüyorsan tavsiye etmem , sıklırsın bir müddet sonra. Ama arkadaş/akraba grubuyla oynarsan çok eğlenirsin fakat buda bir yere kadar tabi. Aslında bu sorunun şimdiki cevabı mutlak olarak sıkılırsın fakat önümüzdeki dönemde oyun firmaları Kinectin olanaklarını iyi kullanabilirlerse ve oyun çeşitliliği artarsa iş değişir...

Birde almaya karar verirsen oyunlardan mutlaka Kinect Sports ve Dance Central'i al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 30 Ocak 2011; 22:02:14 >
  • Eyer Kinect alacaksanız alanınızın geniş olması gerek ayrı zamanda Kinect'e çıkacak oyun portatif'leri sınırlıdır bir zaman sonra atlamaktan zıplamaktan sıkılacaksınız Kinect teknoloji'nin son harikasıdır ama bir zaman sonra Kinect'ten sıkılacaksınızdır bu benim ŞAHSİ FİKRİM.

İyi Forumlar
  • Kinect e özel oyunlar çıktı ve çıkıyor ama bir süre sonra hep aynı oyunlar olduğundan sıkıcı olabilir özellikle kendin oynarsan sıkılırsın ama ilerde fifa gibi bir oyunda kaleci ve penaltı gibi oyunlar olursa zevkli olur. ''ÖZEL''
    Tabii bence 3 ay falan oynadıktan sonra sıkılırsın ve alanda problem olabilir
  • alet sıkma sorunu yaşamıyor oyun sorunu yaşıyor 15-20 oyunu var tamam ama doğru düzgün oynanabilir derecede olanı 5-6 tanesi oyüzden oyun çıkması lazım
  • Bugün abd.den kinect getirttim 150 papele mal oldu.
    Hangi oyunları tavsiye edersiniz , konuya yabancıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter26

Bugün abd.den kinect getirttim 150 papele mal oldu.
    Hangi oyunları tavsiye edersiniz , konuya yabancıyım.

Kinect Sports

Kinect Adventures (zaten kutudan çıkıyordur)

Dance Central
  • arkadaslar , ben biraz genel anlamda cevap vermek istiyorum bu basligi acan arkadasa soruyorum ,hayatda SIKILMADIGIMIZ ne var ne kaldi belli bir zaman sonra her seyden SIKILIRSIN bu tabiatin kanunda var ,belki para SIKMAZ ama cogunu mutsuz eder cünkü paraninda sözü gecmedigi konular vardir
  • Kültürümüzde fw den kaynaklı bir oyundan sıkılma olayı var alıyorsunuz(daha doğrusu indiriyorsunuz) single bitirip bir daha oyunun yüzüne bakmıyorsunuz kinect olayına gelirsen eğer yalnız yaşıyor ve sosyal biri değilsen kesinlikle alma ancak benim gibi hergün evde 3-4 kişiyi ağırlıyorsan kesinlikle öneririm.
    Not:Kahkaha ve küfürleşmelerden gelecek komşu tepkilerine dikkat(bkz kinect sports boks oyunu)
  • oyun çeşidi çok fazla olmadığı için ben sıkıldım 19 ocakta geldi benim kinect, yeni oyun aldıkça oynuyorum sürekli açıp oynanabilen bişey değil bence
  • havalar ısındığında eşimle magnum dondurmasına oynayabileceğim bir cihaz. wii de party oyunlarında idaasına oyunuyorduk. WII'nin yerini simdi kinect aldı.. Kinect spor.

ama tek başına sıkar birde cihaz FW ise.. en iyisi orjinal/Gold multi oynamak tek başına oynamaktansa..
  • Kinect sıkar mı değil, beni ne kadar eğlendirir sorusunu sormalısın kendine.
    Komple çöp cihaz, oyunlarıda öyle. Hopla zıpla, kaplan besle nereye kadar arkadaşım. Çocuk musun sen?
  • Dostum hoplamak zıplamak çocuklukla çok sevdiğiniz futbol ve basketbolcular çocuk(Neden bilmiyorum ama çok sevdim bu aleti sürekli bi savunma halindeyim kimse şahsına alınmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi op.55 no.1 -- 16 Şubat 2011; 23:40:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.