Şimdi Ara

Kindar çocuk yetiştiriyorum. (Canan Kaftancıoğlu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

toplumun çoğunluğu ailesin siyasi görüşünü taşır (parti bazında değil) senin gibiler yok değil var ama ender istisnalar kaideyi bozmaz, seninde muhtemelen baban solcu halkçı kafadır hafiften onla beraber pişmişindir.

ben orda parti demedim zaten siyasi görüş dedim ama anlayana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2022; 14:3:28 >
  • Kör müsünüz lan resim taa 2013 yılından kalmış. Kız neredeyse üniversiteye gidiyor. Akp'nin hapiste olan babasına duyduğu özlemı kullanıp eline mikrofon verdiği çocuğu savunmak için düştüğünüz hale acıdım.

Onu geçtim bizim boşanmış ve kılları ağarmış tek tabanca yaşayan yıllanmış kerocan ders vermeye kalkıyor.  

• İstanbul seçimlerinde kim neden ve ne amaçla yaptı bilmiyorum ama İstanbul'un muhaliflerle kazanılmasını bu karıya pasladilar. Barış parlatilmaya çalışıyor bu karı.
    Açıkça soyleyim. Muhalif ve sağcı taraf bu kadına gıcık. Haklı olarak .
    O yüzden ben CHP yerinde olsam seçimlere yakın bu karı ile ortak res video vermez ortamlarda bulunmazdim çünkü sağ muhalif secmende negatif algı oluşturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışa yanlışla karşılık verilmez. Bırakın bazı rezillikler onu ilk gerçekleştirenlerin üzerinde kalsın. Kaftancıoğlu zaten örnek alınacak biri değil ve çapı vs belli.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Babam koyu AKP'lidir. Haziran 2015'de AKP'ye oy vermedik diye beni ve kardeşimi evlatlıktan reddedecekti az kalsın.

• Berkin vardı bide böyle polise taş atan sonra payına düşeni aldı çocuğunuza sahip çıkarsınız umarım polis asker felan taşlamasın

• Herkes bir şeylere bir şekilde kindar yetişir. Mecburen kindar değilmiş gibi davranır...

• Karşılaştıracak başka bir örnek bulamadınız mı?

Biri bu ülkenin Cumhurbaşkanı.Bir Cumhurbaşkanı tüm siyasi partilere mesafeli olur.En son Cumhurbaşkanının aynı zamanda bir parti başkanı olduğu dönem 1945-1950 yılları arasıydı.O dönemde çok sövdüğünüz İnönü DP'nin Celal Bayar tarafından kurulmasından sonra çok partili yaşamın gereği olarak CHP'nin başından ayrılmış ve sadece Cumhurbaşkanı görevini üstlenmişti.Böylece Cumhurbaşkanı ve parti başkanlığı ayrılmış devlet başkanlığı tüm siyasi partilerin üstü bir konum getirilmişti.

Bu durum şaibeli 2017 referandumuna kadar devam etti. (Sayım devam ederken seçime müdahale edilmiş,YSK çiğnenmiş ve iktidarın baskısıyla mühürsüz oylar sayıma dahil edilerek 'evet' in öne geçmesi sağlanmıştı)

Şaibeli referandumdan sonra Cumhurbaşkanı ve parti başkanlığı birleştirildi.Böylece tarafsız olması gereken devlet başkanlığı taraflı hale getirilmiş oldu.

Burada bir siyasi parti liderinin rakibi siyasi parti liderine yapılan hakarete göz yumma durumu yok burada bu ülkenin başının ana muhalefet liderine yönelik yapılan hakaretlere göz yumma durumu var.

Nereden bakılırsa bakılsın demokrasi açısından izah edilemez bir durum.Sövdükleri İnönü kadar olamadıklarının bir göstergesi...

Ama ortadoğulu demokrasi anlayışına uygun bir davranış.

Diğeri ise bir siyasi partinin il başkanı...Dahası paylaştığın görseldeki tarihte kainat lideri Cumhurbaşkanı değil başbakandı.

Şimdi kainat liderini belediye başkanlarıyla karşılaştırmayı bırakıp bir partinin il başkanıyla mı karşılaştırmaya başladınız?

• Canan denen yaratiktan her sey beklenir. Allah bin turlu belasini versin, her gun bir ayri pisligi cikar, hicbiri de "ben Ataturkcuyum" diyen insanin yiyip yutabilecegi cinsten degil.

• Kaş yapayım derken göz çıkarıp hem İBB ye hem Chp'ye büyük zarar veriyor.

• "Evet siyasette de sivil toplumda da sosyal hayatta da başarının anahtarı birlik, beraberlik, vahdettir. Bir duvarın tuğlaları gibi kenetlenmektir. Çünkü asıl güç kemiyette yani sayıda, çoklukta değil, keyfiyette yani nitelikte, kalitededir, örgütlü olmaktadır." Cananın böyle bir cümlesi açıklaması yok! Erduvanın var ama! Yapılan şeyle bu açıklama ters değilmi!!

• Geçin partizanlar geçin bunları.

Kindar nesil yetiştirmek isteyen sizin biat ettiğiniz düzen değil midir?

Ektiğinizi biçeceğiniz zaman yaklaşıyor. Bizleri, apolitik olarak yetişmiş, politikadan, siyasetten uzak duran bizleri bile kendi mahallenize düşman ettiniz.

Kusura bakmayın, biçmesi geldiğinde kaçmak yok!

• karamitat kullanıcısına yanıt
    kesin kendisi söylemiştir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamitat kullanıcısına yanıt

Sen ve senin gibiler burada tehlikeli olan

• Gardaş, çocuk daha sahneye çıkmadan, Bakan çocuğun mecliste çalışan dayısının, hapisteki babasının bilgisini veriyor, kör müsün gardaş?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.