Şimdi Ara

kimyaya nasıl çalışmalıyım?yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde eski basım olarak güvender ygs konu anlatımlı lys simetri ve bilfen lys kimya soru bankası var şu zamana kadar kimya hiç bakmamıştım çalışıcam ama neyden başlayım karar veremedim ilk sorum lys kimyadan başlıyım direk çünkü lysden bazı konular ygsde de var sanırım ya da ygs kimya palmenin konu anlatımlı kitabını mı alayım konu anlatımlı kitaba da para vermek istemiyorum ama neyden çalışmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semaass -- 19 Eylül 2016; 0:02:01 >

• semaass kullanıcısına yanıt
    Elimde Kimya için Yeni basim Birey B ve Palme, eski basim Simetri var. Palmeyi yariladim, yariladigim yere kadar simetriden tekrar ediyorum bu iki kitap bitincede yil boyu Birey B cozecegin ona ragmen denemelerim; 12d 1y, 11d 2y 8 d 0y, 11d 2 y (daha eksik 4 unite var)

Palme'nin soru bankasinda kenarda yazan bilgiler konu için yeterli adamlar yapmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1st rainbow letters -- 19 Eylül 2016; 0:06:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam elinizde olan palme lys konu anlatımlı mı ygs mi?
  • semaass kullanıcısına yanıt
    Yeni müfredat ile beraber konular gerçekten ayrildi. Yani yeni sistemde ben LYS çalismaliyim diye bir mantik bulunmuyor. Palme YGS al bir haftada saglam bir sekilde temelini at sonra LYSye geçersin.

Konu anlatimli degil bildigin soru bankasi ama zaten yandaki özet bilgiler 0 olan bir ogrenci icin bile yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1st rainbow letters -- 19 Eylül 2016; 0:15:19 >
  • Hocam k.a. mi alim s.b. mi palme almayı düşünüyorum da

• dgkn7 D kullanıcısına yanıt
    K.a al kardes. S.b deki bilgiler özet bilgiler . Yani eger hic bakmamissan kimyaya o zaman k.a al. Palme kimya da iyi dir . K.a yi bitir sonra s.b ye geç.

• Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.