Şimdi Ara

KİMYANIN KOLAY OLMASININ NEDENİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitede geçirdikleri için ve kimyanın çok geniş olmasından.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimya kolay değil sınavda sorulanlar basit.
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    evet.müfredattan bahsettim aslında ben.mesela lise biyolojisi bence çok ağır

• Lise kimyası da ağır.Ama resmen en kolay soruları soruyorlar müfredattan.Hız denge asit baz tepkimelerinden falan çok zor değil sadece ortalama üstü soru sorsalar girenlerin %99 u yapamaz
  • o yüzden mantıklı çalışın.ben lys fizikteki konuların yarısına çalışmamıştım çıkmaz diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: tetanos.

o yüzden mantıklı çalışın.ben lys fizikteki konuların yarısına çalışmamıştım çıkmaz diye.

Bu sene girsen diğer yarısına da çalışmazmışsın demek ki moruk.
  • Eskiden de basitti sorduklarıda yeni müfredat ile organik te bisey kalmadi tepkimeler elde edilmelerin çogu çıkartıldı ve o denge hiz titrasyon asit baz dan biraz zor sorsalar baya zorlaşabilir ama sormuyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİĞİN BORU GİBİ OLMASI
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tetanos. T kullanıcısına yanıt
    Lise biyolojisi çöp diyorlardi hocam emin misin,lise biosu iyi olan biri tip kazansa bir ise yaramaz mi yani simdi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimya okumayan ne kadar zor olduğunu bilemez. Lisedeki kadar kolay değil. Anlamlı sayılara bile dikkat ederek sınav sorularını çözüyorsun bir de içler-dışlar yapmana izin vermiyorlar o yoldan yaparsan soruya puan vermiyorlar.
  • lise biyolojisi tıpta 1 haftada bitiyor ama ilk kurul için ve yeni konuları anlamak için çok yardımcı oluyor.şöyle örnek vereyim lisede profaz1 de kross over oluyor diyosun.histolojide profaz1 de oluyo diyosun ama profaz1 de kendi için 5 gruba ayrılıyo.kross over bu gruplardan biri olan pakitende oluyo.yani genel olarak lise biyolojisinin ayrıntısına giriyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetanos. -- 10 Kasım 2017; 18:4:51 >
    histolojide pardon.

• Tabii ki de öyle bir iddiam yok ben üniversite kimyasını bilmiyorum zor kolay diye nitelendirmek ne haddime.Benim dediğim lise kimyası da zor.Mesela benim geçen seneki dershanem öyle bir kimya sınavı hazırlıyordu ki 14-15 net geliyordu konular bitmesine rağmen.LYS de full geldi.
  • susun beyler deli konuşuyor, konuş deli.
  • mühendis arkadaş kimyayla işin yok senin.

kimya mühendisliği :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.