arkadaşlar anadolu lisesi 11.sınıf sayısal öğrencisiyim.Kimyam 0. sınavlarda 15 i geçemedim. şimdi kimyam sıfır olunca diğerleri iyi deilmiş gibi algılanabilir fakat biyolojim 5, fizik geo ve mat 4 . kimya dan hiç çakmıyorum sadece ben deil sınıfça böyleyiz . sınıftakilerin neredeyse hepsinin 9 ve 10.sınıf temelleri sıfır. haliyle 11 de sıfır. ama benim hem 9 10 11 hem de ortaokulda da kimya konularım çok kötüydü ve mühendis olmak istiyorum . kimyanın kötü olması sebebi hocanın inanılmaz derecede kötü olması. üni sınavına 1 seneden biraz fazla kaldı ve ben bu zaman aralığında kimyamı nası düzeltebilrm. lys de en az 20 neti nasıl bulabilirim ? lütfen yardımlarınızı bekliyorum tavsiyelerininz için şimdiden teşekkürler.
up aynen bende kimyadan en fazla 24 aldım ama matematik 5
quote:
Orijinalden alıntı: Vahn
Anlıyorum halinden kardeşim, bizim hoca da berbat bişey... Ama kimya çok zor bi ders degil, konuya iyi hakim olursan basit bile gelebilir. Zaten ygs-lys'deki sorular da zor olmuyor.Boş zamanlarında fem simetri'den veya palme'den kimya çalışabilirsin. Bu sene ki konularda zorlanman normal, çünkü kimse adam akıllı anlamıyor, zaten lys'deki 11.sınıf kimya soruları da pek kasıntı degil. Dedigim gibi güzel bi konu anlatımlı kitaptan sindire sindire çalış sen kimyayı,bir süre sonra bunda mı zorlanıyordum ben diyeceksin
tavsiyen için sağol kardeşim. başka okula giden arkadaşlarıma soruyorum adamların kimyası 4-5 bide diyolar en kolay sayısal ders. en iyisi senin dediğin gibi fem simetri alıp ktaptan sindire sindire çalışmak başka türlü olmicak
En başta kimyaya olan önyargını kırmalısın.Benimde mesela bu sene oluşan fiziğe karşı önyargım var nalet olası dersi bu sene baya bi aksattım hala da aksatıyorum Bilgiyolu 11.sınıf kimya föyü ile ilk dönem ortalamam 96'ydı :) tavsiye ederm
bizdede bir kimya hocası var resmen sıkıntı.kadın bildiğin kitapdan okuyor geçiyor üstüne birde hayat hikayesinide anlatıyor
tavsiyeleriniz için sağ olun . 9.sınıftan başlayıp 11 i de aksatmıyacak şekilde çalışcam fem simetri ile bilgiyolu kimya föylerini de alıyım. İnşallah hepsini çözeriz