Şimdi Ara

kimya soruları iptal olmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sınavdan sonra baktığım da da şimdi baktığım dada yanlış sayım aynı, sizinde mi aynı acaba? İptal olmadığını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ösym sitesinde yazıyor iptal olduğu kçç ve hidrojen bağı başka iptal yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: resico

ösym sitesinde yazıyor iptal olduğu kçç ve hidrojen bağı başka iptal yok

Dostum ben o soruyu boş bırakmıştım kimya 28-2 toplam 30 gösteriyor sizde de böyle bir şey var mı başka boş bırakan varmıydı?
  • evet 2 kimya 1 ing iptal var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbold -- 30 Haziran 2015; 17:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbold

evet 2 kimya 1 ing iptal var

Öyle şey mi olur Allah aşkına. Adam belki soruyu doğru çözdü ancak şıklarda bulduğı cevabı göremeyince işaretlemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Öyle şey mi olur Allah aşkına. Adam belki soruyu doğru çözdü ancak şıklarda bulduğı cevabı göremeyince işaretlemedi.

Belkide öyle değildir bana yüklenmeyin, bende bir yerde okudum.

doğrusu : ÖSYM tarafından geçersiz sayıldığı takdirde, ilgili testte yer alan sorulardan herhangi birini işaretleyen tüm adayların bu soruyu doğru cevapladığı kabul edilecektir.” hükmü gereği; Kimya Testi ile İngilizce Testinde en az bir cevabı bulunan tüm adayların bu soruları doğru cevapladıkları kabul edilerek değerlendirme işlemi yapılmıştır.

yani herhangi bir şık işaretlediyseniz testte doğru sayılıyor anlamı çıkıyor.

• Beyler iptal olan 2 soru var. 4D-2Y vardı kimyadan %100 eminim şimdi baktım sonuca 6D-2Y diyor. İptal olan soru herkese doğru işaretlemiş sayılır.

Edit : İptal olan 2 soruyuda boş bırakmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeryn -- 30 Haziran 2015; 17:49:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Boş birakanin da dogru sayılır tabiki. Nereden cikariyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

quote:

Boş birakanin da dogru sayılır tabiki. Nereden cikariyorsunuz?

Bende öyle diyorum zaten ösymnin yazısınıda ekledim, sonuç linkinde yazan.
  • neyse heralde yanlış işaretlemişim 2 soru daha.Çünkü iptal edilen sorularım boş değildi
  • dostum ben kçç yi 1ve3 bulup boş bırakmıştım hidrojen bağı doğru yapmıştım ve 3 boşum vardı şuan sonuca göre 2 boşum var ve hesapladığımdan 1 fazla net var yani boş bırakanlarında kçç si doğru kabul edilmiş sıkıntı yok.
  • benim kçç dahil 4y vardı fakat sonuç belgesinde 5y gözüküyor bu nasıl sistem arkadaş yav
  • roquen R kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var. Kççyle beraber 4 yanlış hesaplamıştım 5 yanlış geldi sonuç

• Benim de 5Y, BOŞ yokdu.İptallerden sonrada 5y gözüküyor hala..
    yapıcak bişey yok bi de cevap kağıtları internete konulunca tekrar bakmakta fayda var
  • Arkadaşlar benim de 2 yanlış fazla gösteriyor.
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casaryus -- 1 Temmuz 2015; 7:01:07 >
  • Ben kimya 2 y diyordum yine 2 aq

• bende de var aynısı kimya 24 6 hesaplamıştım hala 24 6 değişen bir şey yok
  • kçç ve gaz sorusu iptal oldu.
    hidrojen bağı değil.
    yanlış bakmışsınızdır, hata olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçek hayatta tanıdığım insanlarda hata yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.