Şimdi Ara

Kimya özel mi yoksa kimya adası mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
9.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• kimya adası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 19 Kasım 2017; 23:55:2 >
  • biradetanketim B kullanıcısına yanıt
    Şimdi reklamlar
  • ben bilmediğim konuları kimya adasından çalıştım sonuç: 26d 2y
    öneririm
  • waitforit_123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

Ücretli sanırım değilmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kimya özel lys alıcam ama yenileniyor inş güzel olmuştur.eskileri baya iyiydi. Bizim kimyamız behzatın sitesinin çakması ama meslek liselerine falan hitap ediyor sanırım aşırı yavaş detaysız basit soru çözümleri falan var. Geçen bu sene yerleşen bir arkadaşımla konuştum kimya 29 a1 dedi nasıl yaptın lan dedim youtube kimya özelleri dinledim konuları unuttukça açıp açıp izledim dedi. Üstünede bol deneme atmış benim bu sene hedefte o civarlar o yüzden ben satın alıp çalışıcam.Kimya adasını hiç dinlemedim iyiyse onada bakılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bllhlskr B kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kimyaözeli izliyorum anlatım süper konu anlaşılıyor ama videolar eski youtubedeki o yüzden kimyaadasını düşündüm ygs konularına para vermek istemiyorum dürüst konuşacak olursak. Lys yi alcam zaten ama ygs ye para vermek koyar hocam :D

• kimya adası
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• Organikte kimya adası çok iyi bence öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: bllhlskr

Ben kimya özel lys alıcam ama yenileniyor inş güzel olmuştur.eskileri baya iyiydi. Bizim kimyamız behzatın sitesinin çakması ama meslek liselerine falan hitap ediyor sanırım aşırı yavaş detaysız basit soru çözümleri falan var. Geçen bu sene yerleşen bir arkadaşımla konuştum kimya 29 a1 dedi nasıl yaptın lan dedim youtube kimya özelleri dinledim konuları unuttukça açıp açıp izledim dedi. Üstünede bol deneme atmış benim bu sene hedefte o civarlar o yüzden ben satın alıp çalışıcam.Kimya adasını hiç dinlemedim iyiyse onada bakılabilir.

Kimyaözel'de iyi ona bir lafım yok ama final dershanelerine 6 kitap sürmüş bir hocanın sitesinden ilk 500'de öğrencileri olan bir öğretmeni gidip de "meslek lisesine hitap ediyor" ya demek de biraz saçmalık. En kötü, gidin instagram hesabındaki yorumlara bakın.

Behzatı yerden yere vurup kafları sipariş edenler neyse de sende osun gözümde kardeşim.

biraz yorum yaparken adam gibi yorum yapın.

Kimya yapılmayacak ders değil 2014-2015 gelirse fena patlatırlar tabi.

Kimya adasını dinlemedim youtube tabanlı işler bana pek hitap etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biradetanketim -- 5 Eylül 2017; 17:57:52 >

• Kimya adası. Kimya özel çok bayık anlatıyor insanı sıkıyor gerçekten. Kimya adası öyle değil daha iyi bence.

• periyondik cedvel al ezberle len yuzde yuz net arttirma

• quote:

Orijinalden alıntı: biradetanketim

Açıkcası behzat hocanın sitesine benzer olduğu için ve döküman anlamında acaip bir kolaylık sağladıkları için

bizimkimyamiz.com

Kimya adası varken buna para vermek aptallıktan başka bir şey değildir.
  • Bizimkimyamız sıcak gelmiyor bana, onun dışında kimya adası ygs, kimyaözel lys yapabilirsin bence
  • Kimya adası işini görür her türlü. para sınıktın yoksa kimyaözeli de düşünbeilrsin.
  • Lys kimyam 0 di kimya ozeli 1.70 hizda dinledim notumuda aldim ve lys kimya 25 net geldi kacan sorularda dikkat hatasiydi.Parasini hakediyor oktay hoca.Ben kimyaozeli tavsiye ederim LYS icin. Ygs icin hocaya gerek yok herhangi bir kitap isini gorur.

Aslında cevap vermekte yanlış sana ama belli ki reklam yapıyorsun. Açtım dinledim seviyesi kimya özele göre çok aşağıda geldi bana. Bi adam isterse 500 tane kitap yazsın anlatımı hitap ettiği kitleye göre değişir belli ki bu adamın hedefi üst seviye öğrenciler değil daha ortalama öğrenciler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.