Şimdi Ara

KİMYA ÖZEL ALINIR MI??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayt kimya hakkında hiç bir fikrim yok. Çalışabileceğim bir kaynak olsun istiyorum. Mezunum kütüphanede ders çalışıyorum kullanan varsa fiyatına değer mi? alınır mı? seviyesi nedir?

• Alınır. Bence daha iyisi yok. Her seviyeye uygun bu arada.
  • Hocam yazın almıştım ben kimya özelin üzerine kimya hocası görmedim tanımamda adam mükemmel işlemiş ve tamamen meb müfredatıyla uyumlu ve gerçekten büyük emek var ben o fiyatın bile az olduğunu düşündüm aldıktan sonra zaten şu an yorum yapma sebebim öyle bir hocanın hakkını yememek
  • Kimya özeli kesin al faydasını görürsün bu arada kütüphanede ders çalışmanın artı ve eksilerini yazabilirmisin bende dershaneden ayrılmayı düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EzelBayraktarr E kullanıcısına yanıt
    hocam benim gittiğim kütühane gerçekten bulunmaz nimet 7/24 açık çok büyük fakat yer bulması sıkıntı oluyor ayrıca insanı motive ediyor yazdan beri çalışıyorum giden kişilere göz aşınalığım var içten içe rekabet duygusu oluyor ödtü ceketiyle geliyor ders çalışıyor sende görüp hırslanıyorsun benim neyim eksik diye evdeki rahat ortam olmadığı için iyi çalışabiliyorsun kolay pes edip yatağa atlamıyorsun thermosunu suyunu internetini götür tüm gün senindir hocam istediğin gibi çalışabilirsin
  • EzelBayraktarr E kullanıcısına yanıt
    eksileri yer sıkıntısı en büyük onun dışında bazen yanına garip insanlar oturup dikkatini dağıtabiliyor deneme çözerken dikkatin dağılabiliyor tek başına gidersen de cok fazla çalışamıyorsun bir arkadaşınla gitmen en iyisi olur
  • cvtmrt C kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankaradasiniz galiba Hangi kutuphaneye gidiyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    konyadayım
  • hocamlar bu kimya özelde esşdeki gibi konu konu ders satılmıyor mu ben mi bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • knitta kullanıcısına yanıt
    Hocam konu konu değil de tyt - ayt - organik olarak ayrı satılıyor hepsini de alabiliyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.