Bildirim
KİMYA ÖZEL ALINIR MI??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Alınır. Bence daha iyisi yok. Her seviyeye uygun bu arada. -
Hocam yazın almıştım ben kimya özelin üzerine kimya hocası görmedim tanımamda adam mükemmel işlemiş ve tamamen meb müfredatıyla uyumlu ve gerçekten büyük emek var ben o fiyatın bile az olduğunu düşündüm aldıktan sonra zaten şu an yorum yapma sebebim öyle bir hocanın hakkını yememek -
Kimya özeli kesin al faydasını görürsün bu arada kütüphanede ders çalışmanın artı ve eksilerini yazabilirmisin bende dershaneden ayrılmayı düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam benim gittiğim kütühane gerçekten bulunmaz nimet 7/24 açık çok büyük fakat yer bulması sıkıntı oluyor ayrıca insanı motive ediyor yazdan beri çalışıyorum giden kişilere göz aşınalığım var içten içe rekabet duygusu oluyor ödtü ceketiyle geliyor ders çalışıyor sende görüp hırslanıyorsun benim neyim eksik diye evdeki rahat ortam olmadığı için iyi çalışabiliyorsun kolay pes edip yatağa atlamıyorsun thermosunu suyunu internetini götür tüm gün senindir hocam istediğin gibi çalışabilirsin -
eksileri yer sıkıntısı en büyük onun dışında bazen yanına garip insanlar oturup dikkatini dağıtabiliyor deneme çözerken dikkatin dağılabiliyor tek başına gidersen de cok fazla çalışamıyorsun bir arkadaşınla gitmen en iyisi olur -
Hocam Ankaradasiniz galiba Hangi kutuphaneye gidiyorsunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konyadayım -
hocamlar bu kimya özelde esşdeki gibi konu konu ders satılmıyor mu ben mi bulamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam konu konu değil de tyt - ayt - organik olarak ayrı satılıyor hepsini de alabiliyorsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X