Şimdi Ara

Kimya özel kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kimya adası dinliyorum fakat not almak aşırı vakit kaybettiriyor. Kimya özel PDF falanda veriyor o beni cezbediyor. Kullanan arkadaşlar memnun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harbi bende merak ediyorum almayı düşünüyom ayt için kullanan bilgi versin
  • Tek kelimeyle MÜKEMMEL fakat bu sene yeni organik videolarını daha tamamlamadı. Önceki senekiler var onlarda güncel zaten. martın sonu tüm yeni organik tamamlanmış olacakmış.
  • Ben memnunum hocam. Soru çözümü yapıyor baya.

• Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Merak ettiğim asıl soru şu Mikail hoca ve Behzat önce örnek soruları çözüp sonra sana test bırakıyor çöz diye. Bu oktay hocamızın pdflerindede bizim çözmemiz için test bırakıyor mu acaba

• Kozmonot. kullanıcısına yanıt
    kral peki yani anlatım hızı nasıl mesela ben diyorum haziranda alayım (11.sınıfım) geldiğim yere kadar zaten %75 bilgim var yazın tekrar için alsam sence geliştirirmi yani sende artış oldumu ayt netlerinde
  • 0dan 2ayda bitirdim ayt yi dünki denemede 12net geldi kimya, sen düşün artık oktay hocamın işlevini
    Bazı konuların sonunda testler var bazılarında yok ama gerekte yok zaten konu anlatımını soru üzerinden yapıyor bolca örnek çözüyor hoca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlatım hızı normal. Ben 1.25 hızda dinliyorum. Faydası elbette olur. Hoca anlatırken soruları sen çözmeye çalışırsan daha faydalı olur. Sb çözmüş gibi olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmonot. -- 5 Mart 2019; 19:32:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Merak ettiğim asıl soru şu Mikail hoca ve Behzat önce örnek soruları çözüp sonra sana test bırakıyor çöz diye. Bu oktay hocamızın pdflerindede bizim çözmemiz için test bırakıyor mu acaba
    Konu sonunda 2 3 test oluyor hocam. Onlarında çözümünü ayrı videoda yapıyor yine.

• MegaWindows kullanıcısına yanıt
    konunun bitiminde 3 4 test var onları çözüyor ayrıca aydın soru bankasından da konu konu çözüyor.
  • Barışş9999 B kullanıcısına yanıt
    bende temelde var yaz sonuna kadar güçlenir eyv kral bilgilendirme için
  • Şuana kadar oktay hocayı dinleyip de begenmeyeni görmedim tek şikayet yavaş anlatmasiymis zaten hızlandırma secenegi veriyormus mf Co olsaydım kullanacağım tek kaynak olurdu

eyv bişe daha soracam abi fizikle ilgili önerin varmı 11 fiziği baya ağır
  • Temelini sağlam tut derim. Okulda anlatılan konuları iyi öğren yani. Fizik önemli bir ders. Meb kitapları yeterli olur şimdilik. Zaman ayırabilirm dersen karaağaç fasikülleri güzeldir. Başarılar.
    öncelikle sağol , karaağaç çok zor aga yav derece istiyorum eyv ama o kadarda zor çıkmazki
  • OKTAY HOCA CANDIR BU ARADA KONULARDA NOT ALMAYIN MANTIĞINI ANLAYIN NOT EZBERE GÖTÜRÜR
  • Tek sorun Pdf se Kimyacı Gülçin Hocayada bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pansehir

OKTAY HOCA CANDIR BU ARADA KONULARDA NOT ALMAYIN MANTIĞINI ANLAYIN NOT EZBERE GÖTÜRÜR
    Mantigi unutursak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.