Şimdi Ara

Kimya lys kitap önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yiyecegim ya ygs kiyma konularının hepsine hakimim ama kiymasal hesaplamadır kçç dir hiçbirini anlayamıyorum internetten kimyaözelden izlicem adam sagolsun Allah razı olsun güzel anlatıyor ama 7-8 videoya bölmüş yarımşar saatlik benim bu kadar vaktim yok güzel sade anlatan örnek çözümleriyle birlikte bi konu anlatımı var mı

• Simetri iyidir ama 700 sayfa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • All Nightmare kullanıcısına yanıt
    simetri haricinde
  • ensar.r E kullanıcısına yanıt
    Geç olsun güç olmasın bence kimya özelden dinle. Ondan bikere dinleyince herşiyini anlarsın yoksa hiç bi kitaptan o kadar anlayamazsın sonra başa dönersin hep

• Videolari 2x veya 1.5x hizda izle çok zaman yemez

• Palme Kimya senin ilacın.
  • videoları hızlandırınca sesde hızlanmıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL COĞRAFYA KİTABI ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Ayt biyoloji kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar.r

videoları hızlandırınca sesde hızlanmıyor mu?

Yok görüntü hızlanıyor ses sabit

• denedim seste hızlanıyor airmax
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar.r

denedim seste hızlanıyor airmax

nasıl ya
    biz nasıl anlıycazz???????? ee hoça hızlı anlatırsa
  • ne biliyim anlamadım ki bide ben notda cıkarıyorum hız hiçbir işimi çözmez ki
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 13 Nisan 2016; 21:50:09 >
  • Simetri al yarın başla günde 1 konu biter 3 haftaya yakarsın kitabı. Bu işler üşenmeyle olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

--

Kalitesiz derken anlatımı mı yoksa tablette anlatmasi falanmı.çünkü bende bu adam tablette anlatıyor yaziyor hiç bisey anlamam demistim kiymetini sonra bildim.kimyadan zerre bisey bilmiyordum hayatimda ilk defa dinledim herseyi detayli anlatiyor 2 hafta calistim kimyayi fulledim ygsde.eger tablette anlatisi falansa takıldıgın bence hic takilma alışıyorsun bi sure sonra

• JrUnLucky J kullanıcısına yanıt
    Mesajımı editledim, ben emrah yıldız ile karıştırmışım hocam pardon.Kimya özeli de duymuştum ama yine de profesyonel gelmedi bana, umarım yanılıyorumdur.Deneyeceğim, mezun musun sen? YGS kimya kolaydı, umarım aynı verimi LYS'den de alırız
  • Kimya özelden hız konusunu izledim gayette anladım adam güzel güzel anlatıyor ama biraz uzun dediğin gibi 1,25 hıza al bir süre sonra alışıyorsun bayağıda kısalıyor.
  • guvender

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ders kitabı yeter(!)
    @furkanbabo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albbbudclap -- 13 Nisan 2016; 22:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

Mesajımı editledim, ben emrah yıldız ile karıştırmışım hocam pardon.Kimya özeli de duymuştum ama yine de profesyonel gelmedi bana, umarım yanılıyorumdur.Deneyeceğim, mezun musun sen? YGS kimya kolaydı, umarım aynı verimi LYS'den de alırız

Ben hic anlamiyordum kimyadan o yuzden kolay veya zor 1 soru yapamadığım durumdan fullemeye geldim.ben hizi telefondan 1.8 falan yapıyorum ve bir kere yerine 2 3 kere dinliyorum gayette anlasilir oluyor ilkte biraz anlamiyorsun 2 de 3 de oturuyor ve adam herseyi cok detayli anlatıyor

• Palme Kimya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.