Şimdi Ara

Kimya konu anlatımlı kitap?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla kimyada lys de 25 üzeri net yaptırabilecek bir kitap arıyorum.önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim...

• Bende ESEN ve FORMUL var tavsiye etmem pek
  • Fem simetri nasildir? Birde lys biyoloji önerisi olan var mi
  • Bu tür konular sürekli açılıyor ama istediğiniz cevapları alamazsınız. Sadece vakit kaybediyorsunuz. Çoğu kişi üniversiteye gitti veya ygs-lys'ye hazırlanmaya başladı. Yani artık yazın olduğu kadar kalabalık değil forum. O yüzden alacağınız öneriler anca birkaç tane olur. Eski konulara bakarsanız tavsiye edilmiş yüzlerce kimya kitabı bulunabilir. Yine de siz bilirsiniz tabi.
  • dostum ben fem simetri ve birey kullandım fem simetriden çalışıyordum baktım soruları çözerken yetersiz gelirse genelde gelmez birde bireye bakıyodum birey konuları biraz uzun anlatmış simetri normal-kısa arası dengeliyiordum basit hatalar yaptım ama 27d 3 y. çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

Bu tür konular sürekli açılıyor ama istediğiniz cevapları alamazsınız. Sadece vakit kaybediyorsunuz. Çoğu kişi üniversiteye gitti veya ygs-lys'ye hazırlanmaya başladı. Yani artık yazın olduğu kadar kalabalık değil forum. O yüzden alacağınız öneriler anca birkaç tane olur. Eski konulara bakarsanız tavsiye edilmiş yüzlerce kimya kitabı bulunabilir. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Kesinlikle katılıyorum. Sürekli bu tür konular açmak yerine bir an önce konu anlatımlı kitap edinip çalışmaya başlayın. Pisayasada belli başlı kaynaklar var zaten onlardan birini alsan yeter. Konu anlatımını istediğin yerden çalışabilirsin önemli olan soru tipi görmek. Ne alcam ne etcem diye burada boşu boşuna zaman kaybetmemek lazım. İlla öneri istiyorsan da bireyin ygs-lys kimya kitabını öneririm. Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.