Şimdi Ara

Kimya için site önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kimya dersini internette güzel anlatan bir siteye ihtiyacım var.Tavsiyesi olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDemirbag

Evet arkadaşlar kimya dersini internette güzel anlatan bir siteye ihtiyacım var.Tavsiyesi olan ?

cevap bekliyoruz dostlar
  • Özkan güray var, google'da yaz. Baya güzel anlatımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

Özkan güray var, google'da yaz. Baya güzel anlatımı.

Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler.Yalnız özkan gürayın konu anlatım dersleri ücretli diye biliyorum ama veya özkan güray videolarının ücretsiz yayınlandığı site varsa pm atabilir misin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Umut.25

Özkan güray var, google'da yaz. Baya güzel anlatımı.

Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler.Yalnız özkan gürayın konu anlatım dersleri ücretli diye biliyorum ama veya özkan güray videolarının ücretsiz yayınlandığı site varsa pm atabilir misin

Mesela;http://www.hocalarburda.com/konular/kimya/kimya-konu-anlatimi-ozkan-guray-hocadan-kimya-dersleri/

sitesinden bakabilirsin, yalnız bu hocanın dersleri ücretli değildi yıllardır açıktı zaten. Sanırım ücretli satışa sunduğu dvd'ler yenilenmiş öyle satışa sunulmuş diye düşünüyorum.Kolay gelsin..

• quote:

Evet arkadaşlar kimya dersini internette güzel anlatan bir siteye ihtiyacım var.Tavsiyesi olan ?

Teknofemden çalışın. Ücretsiz olarak.
    Girin teknofeme 20 kredilik üyelik alın harcayın 2 kredi kalsın.Yine açın video kredi satın al diye uyarı geliyor.Çarpıya basıp geçin onu tekrar aynı videoyu açrsanız videolar kredi almadan açılıyor.Böylece bütün konular bedava oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

Girin teknofeme 20 kredilik üyelik alın harcayın 2 kredi kalsın.Yine açın video kredi satın al diye uyarı geliyor.Çarpıya basıp geçin onu tekrar aynı videoyu açrsanız videolar kredi almadan açılıyor.Böylece bütün konular bedava oluyor

Kardeş dediğini tam anlayamadımda pm den ayrıntılı yazabilirmisin zahmet olmazsa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

Kardeş dediğini tam anlayamadımda pm den ayrıntılı yazabilirmisin zahmet olmazsa

Hocam çok teşekkürler yaptım sonunda.Mesaj gönderemedim sana buradan yazayım bari Burdan önerdiğin hocalar var mıdır onlarıda dinleyeyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.