Evet arkadaşlar kimya dersini internette güzel anlatan bir siteye ihtiyacım var.Tavsiyesi olan ?
quote:
Orijinalden alıntı: EmreDemirbag
Evet arkadaşlar kimya dersini internette güzel anlatan bir siteye ihtiyacım var.Tavsiyesi olan ?
cevap bekliyoruz dostlar
Özkan güray var, google'da yaz. Baya güzel anlatımı.
quote:
Orijinalden alıntı: Umut.25
Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler.Yalnız özkan gürayın konu anlatım dersleri ücretli diye biliyorum ama veya özkan güray videolarının ücretsiz yayınlandığı site varsa pm atabilir misin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Umut.25
Hocam öncelikle tavsiyen için teşekkürler.Yalnız özkan gürayın konu anlatım dersleri ücretli diye biliyorum ama veya özkan güray videolarının ücretsiz yayınlandığı site varsa pm atabilir misin
sitesinden bakabilirsin, yalnız bu hocanın dersleri ücretli değildi yıllardır açıktı zaten. Sanırım ücretli satışa sunduğu dvd'ler yenilenmiş öyle satışa sunulmuş diye düşünüyorum.Kolay gelsin..
quote:
Teknofemden çalışın. Ücretsiz olarak. Girin teknofeme 20 kredilik üyelik alın harcayın 2 kredi kalsın.Yine açın video kredi satın al diye uyarı geliyor.Çarpıya basıp geçin onu tekrar aynı videoyu açrsanız videolar kredi almadan açılıyor.Böylece bütün konular bedava oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mammalia
quote:
Teknofemden çalışın. Ücretsiz olarak. Girin teknofeme 20 kredilik üyelik alın harcayın 2 kredi kalsın.Yine açın video kredi satın al diye uyarı geliyor.Çarpıya basıp geçin onu tekrar aynı videoyu açrsanız videolar kredi almadan açılıyor.Böylece bütün konular bedava oluyor
Kardeş dediğini tam anlayamadımda pm den ayrıntılı yazabilirmisin zahmet olmazsa
Kardeş dediğini tam anlayamadımda pm den ayrıntılı yazabilirmisin zahmet olmazsa
Hocam çok teşekkürler yaptım sonunda.Mesaj gönderemedim sana buradan yazayım bari Burdan önerdiğin hocalar var mıdır onlarıda dinleyeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme