Şimdi Ara

KİMSEYLE KONUŞMUYORUM HİÇ ARKADAŞIM DA YOK KAFAM RAHAT! (EDIT: TRENE BİNDİM) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
6
Favori
15.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

zaten konuşacak doğru düzgün insan bulmakta bu ülkede sorun olmaya başladı ,şu forumda dahi normal bir cevap versen anında saçma ,hakaret dolu cevaplar geliyor ama işin ilginci ters ve kötü cevap versen karşındaki hemen susuyor (nasıl bir toplum olduysak artık)
    hele ki hiç anlamayanların çok anlıyormuş gibi davranması insanı tam çileden çıkartıyor

lakin bu dünya böyle ve bu şekilde yaşamak zorundayız
    aslında ben yalnızlığı savunmuyorum ama kafa dengi insan bulmak artık çok zor ,ufacık menfaatine dokunsan anında sana ters düşüyor

İşte böyle berbat insanlar arasında vaktimi zayi ediyorum. Pek çok kere sosyalleşmeye çalıştım fakat bu insanlar yüzünden başarılı olamadım. Sorun bende değil kesinlikle çevremdeki insanlarda. İyisini de bulamıyorsunki.

• Valla benimde hiç arkadaşım yok diyebilirim telefonum çalmıyor bile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlarla vakit geçirmeyi sevmeyebilirsin fakat tanımadığın samimi olmadığın kişileri içi boş olarak tanımlaman o kadar kötü ki... Boş insanlar elbet de var fakat bunu bir süre vakit geçirmeden dışardan anlayamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

İnsanlarla vakit geçirmeyi sevmeyebilirsin fakat tanımadığın samimi olmadığın kişileri içi boş olarak tanımlaman o kadar kötü ki... Boş insanlar elbet de var fakat bunu bir süre vakit geçirmeden dışardan anlayamazsın.

Benim tanıdığım, muhatap olduğum insanların neredeyse tamamı bana birşey katmayacak tam tersine ayak bağı olacak, yarı yolda bırakacak veya sömürecek cinste olduğu için böyle dedim.
    Ne yaptıysam şimdiye kadar tek başıma yaptım bir sıkıntı çıktığında soracak, danışacak kimsem olmadı tam tersine bir işe başladığım zaman herkes köstek oluyordu çevremde.
  • 34 yaşındayım. Gençken 23 24 yaşlarında deli gibiydik. Çok arkadaşımız oldu. Ama şimdi 3 kişiyiz. Bir de abim olsa bu kadar severim dediğim bir abim var. İşyerinden de sevdiğim bir kaç arkadaşım var. Birisi bir gün Çanakkale de güzel bir yerde çorba içtim efsaneydi dedi. İzmirden Çanakkaleye çorba içmeye gittiğimizi hatırlıyorum. Evlendik bu sefer eşinin arkadaşlarının eşleri geldi. Ev oturmaları çayiçmeye gitmeler Sosyal medyayı da o kadar kullanmıyorum artık. Servisten gelirken biraz bakıyorum o kadar. Telefonun şarjının daha çok dayandığını farkettim Asosyal bir insan değildim ama hiç bir zaman starbucksta kahve içmedim. 1 bardak kahve 15 tl mi olur ya Gidenleride boş beleş olarak düşünmedim sende düşünmemelisin. Sen böyle düşünürsen onlarda sana ne der bir düşün

• Konuyu Güncelledim.
  • Hocam bölümünüz neydi?Bu kadar etkiler mi ya bölüm ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Foreman

Hocam bölümünüz neydi?Bu kadar etkiler mi ya bölüm ?

İlahiyat fakültesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: QaraxanUluturk

Konuyu Güncelledim.

Geldiğinde haber ver bak okula :) Artık yalnız değilsin, o sorunlu insanlara takılmak zorunda da değilsin... Kendini yetiştirmiş, dolu, fikirleri zengin, gelişime açık, konuşkan ve keyifli bir arkadaşsın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yalnız takılmak dünyanın en güzel şeyidir amaa bir yere kadar.Üniversitemin ilk yılı bu yıl . Başlarda kendimcr karar verdim uzaktan gözlem yapıp öyle seçicem arkadaşımı diye.1ay kendimle vakit geçirip isteyince kütüphaneye isteyince yemekhaneye gittim.Ama gerçekten yalnızlık Allaha mahsusmuş hocam.İnsan konuşmak anlatmak dinlemek istiyor bunlar bazen iyi geliyor.Tek başına yemekhaneye gidemeyen bir arkadaşımda var bu arada.Yinede siz bilirsiniz

• Gel kafeye gidek hesabı sana kitleyip kacayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Asosyallikle ovunmek moda oldu forumda. Genc arkadaslarim yalnizligi asil, degerli bir sey gibi gostermeye calismaktan vazgecin. İnsan sosyal bir canlidir. Bir sure sonra pisman olursunuz, hele hele universite yillarini boyle heba etmeyin. Bos insanlar, kahve 15 lira vs. vs. bunlar hep avuntu. O yillariniz geri gelmeyecek kendinizi kandirmayin.

Maalesef bir de soyle bir aci gercek var, herkes bos bir siz mi dolusunuz?

Bak kardesim bende boyle asosyal takılıyordum. Sonra senin gibi insanlarin yorumlarını cok fazla gormeye başladım. Gittim sosyallestim bir arkadas cevresi yaptim . Her yere beraber gider olduk.okul disinda azda olsa bulusuyorduk vs. Ama bu beni o kadar baydi ki yalnizligi ozlemeye basladim. Suan arkadaşlardan kurtulmaya çalışıyorum. Yalnizlik gibisi yok. Hem eglenebiliyorum hem kendimi gelistirebiliyorum. Muhendislikte 3 ustu ortalama yaptim. Tabi çok iyi degil yine ama yine Unide iyi bir öğrenci oldum yalnizken. Sosyallesmek tabiki önemli ama üni boş adam dolu cidden gerek yok

Cafelere 5 10 tl vermekte enayilik gerçekten. .sosyallesiceksen gidicen toplantilara katilacan ne bilim yuzmeye falan git muzik kursuna git. Oyle cafelerde bir caya 15 tl verip kari kiz futbol siyaset konuşmak sosyallesmek degil boşa zaman öldürmek sadece.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.