Şimdi Ara

Kimseyi engelleyememe- bırakamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir huyum var konuştuğum kimseyi ne olursa olsun bırakıp engelleyemem, mesajlarına saniyesinde cevap veririm neden böyle birisiyim bilmiyorum hiçbi zaman birisini engelleyemedim. Engelleyebilen, ne dediğini merak etmeyen insanlara şaşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesajlara saniyesi saniyesine cevap verme hastalığı bende de var ve bok gibi birşey. Kız arkadasım geç cevap verdiğinde sinirlenip yazmayacam diyorum ama mal gbi girip hemen yazıyorum ben
  • En yakın arkadaşıma bile bir kaç gün sonra cevap verdiğim oluyor. Kafam rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız olmaktan korkuyorsundur. Bu işi kontrol altına alman lazım,kimi fazla önemsersen ezmeye çalışır çünkü. İçin içini yese de sana on dakika sonra yazana on dakika sonra yaz,hatta daha geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

Yalnız olmaktan korkuyorsundur. Bu işi kontrol altına alman lazım,kimi fazla önemsersen ezmeye çalışır çünkü. İçin içini yese de sana on dakika sonra yazana on dakika sonra yaz,hatta daha geç.

Evet çok yalnızım, kendimi öldürmeyi planlıyorum.

• Dhden başla şuan blok listemde 500den fazla kişi var

• daha demin kuzenle tartıştık engelledik birbirimizi

sal gitsin sana iyi gelmeyen insanlar kim olursa olsun önemi yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blok listesinde bir kişi bile yok adama ne duymak istiyorsa onu yazıyorum beni tanıdığını sanıp fikirlerine uymadığım için hemen blokluyor birde üstüne blokladım diyor son sözü yazıp. Görüştüğüm arkadaşlarımı da çoğu zaman sınıyorum bloklayacak mı acaba benden hemen vazgeçecek mi diye kızdırıyorum. Seni bloklayan adamı sende engelle neden dersen işi düştüğü zaman yazar istediğini yapmazsan da yine bloklar zaten. Yani insan kendisini kapatmışsa sen kapatmasan bile geçte olsa sana sırt döner.
  • Sen de neti kapat mesaja bak merakını gider 15 dk sonra cevap at.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.