Şimdi Ara

Kimseye eşyanızı vermeyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır tanıdığım bazen yediğim içtiğim ayni giden arkadasim vardi.

Benim 2 Tb harddisk var.

Filmini muzigini geçtim herseyim vardi icinde ailemin resimleri,eski belgeler harddiskin bozulduğunu söyledi beni 2 aydır oyaliyor göndercem göndercem en son dayanamadim annesine sordum annem düşürdü dedi. O da onayladı.arkadaş inat ötesi birisidir yapmak istemezse bir seyi asla fikri değişmez. Bana kirildi parcalandi cöpe attim dedi boyle demesi beni kuşkulandirdi zaten cöpe atmaz baskasinin esyalarini helede benim sôzün özü gitti herseyim
    Eyvallah dedim soğuk su içtim üzerine.

Ailemin kardesimin bebeklik resimleri falan hersey gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam sen ciddi misin ?

bütün ailemin bebeklik resimleri, kardeşimin resimleri falan gitti diyorsun!

sen bunu nasıl hazmedebiliyorsun?

(ben okurken sinirlendim..)

• THECERN kullanıcısına yanıt
    Abi ne yapayim söyle. Elden hic bir sey gelmiyor herif başka şehirde şuan.

• Yeni Hard Disk almaları bile kurtarmaz. Yazık olmuş cidden o kadar dosyaya. Sorumsuzluk başa bela. Kaza olmuştur belki söylemeye çekinmişlerdir ama baştan dürüstçe söyleselermiş keşke.

• Yani aynen. 2 ay beni bekletti aslında hep kirildi dedi ben inanmadim yada inanamadim bilmiyorum ya gitti emeklerim. Faydamiz olsun diye kac kisiye film dizi verdim bilgisayarlarini onardim. Sonumuz bu oldu.

• Sinirden ne yazmisim oyle ya.

Konuyu okuyunca beynim yandi

Sozun ozu arkadas harddiski bozuyor ben uzerine soguk su iciyorum

• Ne verecen...Ne alacan....Sonra en yakın arkadaşınla arana soğuk savaş girer ne gerek var senin durumun gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Ne verecen...Ne alacan....Sonra en yakın arkadaşınla arana soğuk savaş girer ne gerek var senin durumun gibi...

Büyük bir ders aldım.
  • veriler kurtarılabilir gerçekten çöpe atmadıysa

• quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

veriler kurtarılabilir gerçekten çöpe atmadıysa

Atmış beyefendi..
  • Kardeş bak bikere bi arkadaşıma d.foto makinası verdim ve baya çalışıp biriktirdiğim zorla aldığım bir aletti kendim özenerek titiz kullanırdım vs neyse adama verdik sonra geri aldım evet dediği gün ama makinanın sağında solunda ufak çiikler vardı bunu görünce ister istemez morelim bozuldu hacı dedim bu çizikler yoktu adam valla ben çok yemiz kullandım vs hikaye düşürmüş yada çarpmış neyse uzatmadım tmm dedim sonuç ne oldu makina temiz gitti çizik geldi adamda yakın arkadaşım kavgamı edecem o yüzden kimseye vermicen malını ve nede alıcan..alsan bi dert düşer kırılır vs sonra mahçup olacan parasını vermek zounda kalacan ne gerek var...

Yani malını vermemek cimrilik değil çünkü verdiğin gibi gelmiyor verdiğin zaman herşeyi göz önünde bulunduruyorsan ver ama bnm gibi sonra içine dert olacak keşke vermeseydim yapacaksan sala..

• Versen de kötü olursun vermesen de işte böyle. O yüzden vermeyip kötü ol daha iyi. Millet umursamıyor ki karşısındaki insanı,sen hiç umursamayacaksın.

• Çöpe attığıja pek inanmıyorsunuz sanırım,eğer gerçekten atmamış ise sıkıştırıp elde etmeye bakın harddiskinizi,hala bilgileri kurtarma şansı var uzman bir bilgisayarcı halledebilir bence.

• bu devirde en iyi arkadaşın olsa bile bir şey teslim etmeyeceksin.
    bir kaç defa benimde başıma geldi giden hiçbir şey geri gelmedi.
    ben olsam yapamam içime dert olur
    ne gamsız, karaktersiz insanlar var
  • Mal cidden onemli degil para ister 300 ister 500 olsun da doatuma feda olsun ama

O icindekiler cok kotu olmus ya valla kotu olmus uzuldum

Tam ne oldugunu anlamadim cocuk dusurup kirmis mi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazerBülbül -- 28 Kasım 2016; 16:26:27 >
  • Mal kıymeti yokmuş demekki vermiyeceksin ne olursa olsun işte.
  • Kardesim harddisk dediginiz sey ozeldir yahu.

Para değil sigara değil cakmak degil bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.