Şimdi Ara

kimsenin etik değerleri kalmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özel diş kliniğine gittim dolgu yaptırmak için artık son evreydi yaptırmazsam kanala dönecekti falan ufaktan bende farkında olmuştum gittim yapıldı bana "sana 2 tane daha dolgu yapılacak aksatma hemen yaptır" dedi.

Neyse aradan 6 ay kadar geçti. Başka bir özel diş kliniğine gittim annemin rahatsızlığı vardı. Ben de gitmişken dişlerimi kontrol ettireyim dedim. Neyse bana dolgu yaptırman gerek dişlerin sarı dişlerini beyazlatalım bu böyle olmaz falan demeye başladı. Dedim tamam ama içten içe ulan daha 19 yaşındayım ne diş beyazlatması diye içimden geçirdim.

Bu olaydan sonra ben dişime dolgu yaptırayım diye devletten randevu aldım. Neyse 2-3 ay geçti aradan randevu günü geldi. Gittim devlet diş Hastanesi'ne bana "dişlerini yanlış fırçalıyorsun" dedi. Dedim "dolgu yapmayacak mısınız". "Dolgu yapılacak bir şey yok her siyah lekeye dolgu yapılmaz onlar çürük değil" dedi ve beni gönderdi.

Sırf daha çok para kazanmak için acelesi olmayan dişi hemen yaptır, yok dişlerini beyazlatalım dişlerin çok kötü diyen bir dişçiler var. Ama mühendisler öyle mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Her meslekte çürükler var. Bu meslekten ziyade kişisel bir şey.
    Fazla para için gereksiz ameliyat üstüne ameliyat yapan şeref yoksunu doktorlar da var.
    Müteahhitten para koparabilmek için çürük binalara onay veren mühendisi de var.
    Süte su katan bakkalı da var…
    Uzar gider liste

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • öyle

3. Dünya ülkesi vatandaşları başkasını kandırmaktan,kazıklamaktan aldığı zevki başka hiçbir şeyden almaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.