Şimdi Ara

kimse bana elo hell yok demesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar yüzünden gümüş 2 den gümüş 4 e düşdüm bir maç degil 2 maç degil her maç geliyolar.

http://j1305.hizliresim.com/19/d/n00jv.png

http://p1305.hizliresim.com/19/d/n00b7.png

http://j1305.hizliresim.com/19/d/n00bx.png

yok mu buna çare ? duo girin felan demeyin lütfen duo giriyorum yine aynı kişiler. seçim ekranında dodge atmakdan çigerim soldu.3 kere bana 1 kerede karşıya geliyolar.bunlar sadece ss alabildiklerim daha çok var bunlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seekandestroy -- 12 Mayıs 2013; 17:56:40 >

• elo hell yok
  • Zaten 270 maç yenilmenin sebebi de onlar değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dakka 21 farm 21 çok iyiymiş .
    soruna gelecek olursak oyun taşıyabilcek herolar al ben jarvan-malp-leona-kassadin gibi herolarla çıktım elo hellden
  • Alışmak tek çare dostum
  • Elohell yok.Senin seviyenle alakali.Gelen takim sadece cikma surenin uzunlugunu etkiler iyiysen cikarsin eninde sonunda westten trye gectim Bronze 4 atti rahatca Gold 5 oldum mesela.Salaklar geliyor ama arada bir iyi oynayanlari ekleyip onlarla duo at soloyken tasiyabilecek herolar oyna Zed,Jarvan,Lux,Hecarim gibi.Mid,jungle ve adc lanelerinden birini alip rakibi ezersen genelde kazanirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 maç ve hala silver elohell varsa o da sensin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    9 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hak veren 1-2 başka whiner çıkar diye konu açmışsın da her oyun şunu report bunu report yazmışsın. Son derece rahatsız edici bir görüntü. Oyuncu musun, zabıt memuru mu? Lane kazanmakla oyunu kazanman gerektiğini düşündüğün için ordasın ve evet, elohell yok.
  • Bizim takimada voyboy geliyor iste duo girdik diamond 1 e ciktim.

• elohell yooohh.

• elo hell var, eloyu belirleyen tek şey şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

500 maç ve hala silver elohell varsa o da sensin

Gecengun issizligim tuttu ligleri geziyorum bronze 5de 950 mac oynamis adam gordum

• quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

elo hell var, eloyu belirleyen tek şey şans.

YAV HE HE KANKA ÖYLEDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsaid_ak

500 maç ve hala silver elohell varsa o da sensin

Gecengun issizligim tuttu ligleri geziyorum bronze 5de 950 mac oynamis adam gordum

se7enty kardeşimizin durumu da aynıydı ama yükselmiş baya
  • Lig gelmdn once nordicte altındm dustum sonra tr gectm fln derkn bronzda 1 ay gecirdim aonra 4e kadar dustum ne troller ne afk lar gördüm 2 mac ust uste 3 afk gordum hemde altına cıkma maclarımda smdi topladm ve nerdeyse tum macları premademle birlikte tasıdık ve bgn altına cıktım sezon3 hedefım altın 1 darısı sizin basınıza umudunuzu kaybetmeyin ve kendinize main belirleyin eksik herolarınızı tamamlayın counter pick ve counter jungle yapın oyunu girip helede first picksen mid top gitmeyin heryerde orta seviyede oynayabilin. insallah hepınız dilediğiniz yerlerde olursunuz.

• 401 win 390 lose var ama hala Silver 4'teyim. Nedeni ise hiç ranked oynamıyorum neredeyse işten güçten dolayı. Yazın hep ranked giricem. Ne olacaksa olsun la artık.
  • Buna bir çare var. Bkz: Khanjui.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Buna bir çare var. Bkz: Khanjui.

Ne kadar iyi oynarsan oyna şansın olmadığı sürece yükselemiyorsun. Uğraşma West'e geç.
  • Herkes hak ettiği elodadır.
  • Elo hell yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.