Şimdi Ara

kimlik doğrulaması deneniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

burayı uzun süredir okurum pekçok kez yardımcı olabildiğinizi gördüm. umarım benim sorunuma da bir çare bulabilirsiniz.
    yurtdışında yaşıyorum ve okuyorum burada bize sağlanan uluslararası bir internet servisinden internet sağlanıyor. belki bilenleriniz vardır "eduroam" ancak uzunca bir süredir ciddi bağlantı sorunu yaşıyorum. ilk başta vericiye uzak kaldığımı düşünüyordum ancak emin de değilim.

bağlantı sürekli sallanıyor, bir an 5 bar gösteriyor ardından ikiye düşüyor. sonra tamamen kopuyor. ne yaparsam yapayim tekrar bağlanmıyor. yeniden bağlanması için bilgisayarı baştan başlatmak zorunda kalıyorum. o zaman da en fazla 15 dakika sonra tekrar kopuyor. bu mesajı foruma girebilmek için 5 kez baştan başlattım bilgisayarı.

sistem win 8.1 paylaştığım fotodan bağlanma denemelerinin nerede kesildiğini görebilirsiniz bu aşamada takılıp kalıyor. orada laptopun wireless adaptörünün modeli de görünüyor. "kimlik doğrulaması deneniyor" yazısına bakmaktan bunaldım.

laptopun markası lenovo y510p

eğer yardımcı olursanız gerçekten çok makbule geçecek. sizden başka bana burada yardımcı olabilecek kimse yok. ya bu ağa bir şekilde bağlanacağım yahut internetsiz kalacağım. lütfen destek olun.
     kimlik doğrulaması deneniyor

• cakışma olabilir wifide
  • egegunn E kullanıcısına yanıt
    aşağıdaki linkte belirtilen adımları izleyin.. sorun devam ederse bildirin..

https://intranet.tudelft.nl/fileadmin/Files/medewerkersportal/ict/Help/Handleidingen/Medewerkers/Draadloos_netwerk/Eduroam/doc/W8-wireless-eduroam-EN0.4.pdf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.