Şimdi Ara

kimler profesyonel olarak calışıyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu arada konu profesyonellikten açılıp, kavramlara gitti. Buradan Saygıdeğer Moderatorlere sesleniyorum. Bu Topic teki "Web Tasarım ve Grafikerlik" kelimelerinden Grafikerlik kavramı tam yerine oturmamaktadır. Literatürde Grafik Tasarımla uğraşanlara Grafiker ve Grafikçi olarak iki kavram kullanılır. Ama araştırmalarım ve değerli Yrd Doc Dr Hocamdan öğrendiklerimle bu kavram Grafikçi olması daha uygundur. Katıldığım konferanslarda ve ortamlardaki sohbetlerimizde değişik bakış açıları olmuştur. Hatta polemik konusu da yaşanmıştı. Örn bir arkadaşım "Nedir bu Simitçi gibi bişi mi de Grafikçi olsun" gibi cümleler de geçmiştir. Uzatmadan en doğrusu Grafik Tasarımcı olarak kullanılması gerekliliğidir. Alanım olduğu için bu hassasiyet üzerinde durmam gerekliydi. Eğer dikkate alıp "Grafik ve Web Tasarım" şeklinde düzeltilirse, İnsanlara doğru kavramları doğru şekilde aktarabiliriz. Saygılar..

• Ayrıca bence kimse ben profesyonelim veya profesyonel olarak site yapıorm demesin. Adamlar neler yapıor. Biz ajanstayız yapıorz ama internette gezince neler görüyoruz... Son sitem bu meselawww.alaracay.com ama profesyonel değilim... Daha çok yolum war...
  • +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Ayrıca bence kimse ben profesyonelim veya profesyonel olarak site yapıorm demesin. Adamlar neler yapıor. Biz ajanstayız yapıorz ama internette gezince neler görüyoruz... Son sitem bu meselawww.alaracay.com ama profesyonel değilim... Daha çok yolum war...

kardeş site süper olmuş bence. ama ufak bi hata yapmışsın Referanslar yazan yerde Referanlar yazio s yi unutmuşsun.

• Ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: MKBATUR

hocam topic kimler profesyonel olarak calışıyor? senin cvp ben alakayı çözemedim pardon
  • Güzel ve özenle seçilmiş bir konu.

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

quote:

Orjinalden alıntı: MKBATUR

hocam topic kimler profesyonel olarak calışıyor? senin cvp ben alakayı çözemedim pardon
  • Ne firmam var ne bişiyim..Beni bulan buluyo..Bende yapıyorum Paramıda tıkır alıyorum

Devir internet devri her kurulan şirket direk internet sitesi yaptırıyor DH cilerin faydalanması lazım
  • site gercekten cok hoş ,tebrik ederim ,ancak profesyonel demk yaptığı işten para kazanan demektir, iyi ve kötü göreceli kavramlardır,

quote:

Ayrıca bence kimse ben profesyonelim veya profesyonel olarak site yapıorm demesin. Adamlar neler yapıor. Biz ajanstayız yapıorz ama internette gezince neler görüyoruz... Son sitem bu meselawww.alaracay.com ama profesyonel değilim... Daha çok yolum war...
  • quote:

Orjinalden alıntı: soyturk

Ben

sitenizin hosting de ne kadar alan werildii yazılmamıs ne kadar sölermisin
  • quote:

site gercekten cok hoş ,tebrik ederim ,ancak profesyonel demk yaptığı işten para kazanan demektir, iyi ve kötü göreceli kavramlardır,

quote:

Bir iş çıkarttığında ve etkisini alt, orta, üst düzeyde geniş kitleye öldükten sonra da hissettirebiliyorsan PROFESYONELsin.

İyi kötü kavramları göreceli olduğu kadar, işi hangi kriterlere göre değerlendirdiğine bağlıdır. Estetik herkesin bildiği gibi "iyi-kötü" kavramlarını sorgulasa da sadece sonuca bakmaz! Yani bir şey iyiyse neden iyi? kötü ise neden kötü? vb sorular çoğaltılabilir. Sonuca giderken değerlendirme kriterleri vardır. Bu değerlendirme kriterleri de kişiye göre değişmez. Kişiye göre değişen tarafı sadece sonucudur. Sonuc; bir kişiye(alt düzey) göre bir şey ya iyi ya da kötüdür lakin başka bir kişi(yüksek düzey) sonuca giderken işte yukarda bahsettiğim kriterlere göre değerlendirir. Burada parantez içindekiler deki fark da bundan dolayıdır. Profesyonellik ASLA para olamaz. Parasız da olmaz. Ama ben onun profesyonelliğini değerlendirirken ne kadar para kazandığına mı bakacam? Komik ötesi... Benim için yaptığı iş ve o işe giderken geçtiği aşamalardır. Yaptığı espridir, tarzıdır. Kısacası biri bakar; diğeri hem bakar, hem görür vesselam..

• Profeyonelliği gecin arkadaslar.Tasarım yapiyoruz iyi güzel valla işin gercegi bir ay öğle bir sıkıstım ki Soyturk saolsun yardım etmişti 1 siteye gecem gündüzüm ona gitmişti bir ay boyunca 2 site cıkardik.Her gün sabah 7 8 de ya öğlen 1 de kalk devam et gecem gündüzüme girdi kazancı güzel ama harcamaya bazen zevki kalmıyor insanın.şu sıralar gene uykusuz günlere devam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreaMMaster

quote:

site gercekten cok hoş ,tebrik ederim ,ancak profesyonel demk yaptığı işten para kazanan demektir, iyi ve kötü göreceli kavramlardır,

quote:

Bir iş çıkarttığında ve etkisini alt, orta, üst düzeyde geniş kitleye öldükten sonra da hissettirebiliyorsan PROFESYONELsin.

İyi kötü kavramları göreceli olduğu kadar, işi hangi kriterlere göre değerlendirdiğine bağlıdır. Estetik herkesin bildiği gibi "iyi-kötü" kavramlarını sorgulasa da sadece sonuca bakmaz! Yani bir şey iyiyse neden iyi? kötü ise neden kötü? vb sorular çoğaltılabilir. Sonuca giderken değerlendirme kriterleri vardır. Bu değerlendirme kriterleri de kişiye göre değişmez. Kişiye göre değişen tarafı sadece sonucudur. Sonuc; bir kişiye(alt düzey) göre bir şey ya iyi ya da kötüdür lakin başka bir kişi(yüksek düzey) sonuca giderken işte yukarda bahsettiğim kriterlere göre değerlendirir. Burada parantez içindekiler deki fark da bundan dolayıdır. Profesyonellik ASLA para olamaz. Parasız da olmaz. Ama ben onun profesyonelliğini değerlendirirken ne kadar para kazandığına mı bakacam? Komik ötesi... Benim için yaptığı iş ve o işe giderken geçtiği aşamalardır. Yaptığı espridir, tarzıdır. Kısacası biri bakar; diğeri hem bakar, hem görür vesselam..

profesyonellik yaptığı işten para kazanmak veya ,buyday elbise ayakkabı vs.. şimdi iyi hoş demişsinde,iyi ve kötü görecelidir dostum,bak o euro vizyona giden kadın bütün kriterlere uyuyor, ama ayrıca şarkıda uyuyor ,ama güzelmi bence hayır ama ona göre güzel ,olay bu işte,birde benim yaptığım birşey yi söyleyim size, ben alkışlanmaya bakmam beni alkışlıyan kim ona bakarım artık bundan kim ne anlarsa benim hayata bakışım budur sizinkini bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsee_ -- 17 Mayıs 2005, 19:34:06 >

• quote:

Gayet başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.