Binbaşı
27 Şubat 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 45 (Bu ay: 0)
Gönderileri

öner bunu, yani sitenizdeki içerikleri tek bir kod kullanarak arkadaşlarınıza önermenizi sağlayan sistem.

Öner Bunu, Arkadaşına Önerme Sistemi

3 çeşit önerme butonundan birini seçerek sitenizde görünmesini istediğiniz alana koymanız yeterli. bu işlemden sonra yapılması gereken tek şey sitenizdeki ziyaretçilerin uygulamayı arkadaşlarına tavsiye etmesini beklemek :)

Umarım işinize yarar.
Facebook üyeleri buyrun sizler için yazdığımız application a üye olun. Olunda arkadaşlarınıza yollayın. Yollayında kim hangi diziyi daha çok seviyor. En çok hangi dizi izleniyor onu görelim :P ona göre dizi izleyelim.

Buyrun

http://apps.facebook.com/seyirci/

üyeliğinizi ve davetlerinizi bekliyorum. kocaman sevgiler iyi seyirler :P
Evett gün geçmiyor ki projelerim bitsin =)

daha öncelerde açtığım file upload sitesi ( fastsahre.us ) bazı kendini dedicated bayisi sanan arkadaşlar yüzünden hüsranla karşılaşmıştı. bende uzun süredir bunu tekrardan yayına sokmayı düşünüyordum ama birtürlü vakit bulamıyordum. geçenlerde boş vaktimde tekrardan kodlama kararı aldım ve kodladım. fazla göz alıcı olmasada ufaktanda CSS ile besledim ve bu görüntüyü ortaya çıkardım.

site adresiniz BeniSakla.com, Dosya Upload ve Paylaşım Sitesi dur ve bu isimle gidebildiğince yol alabildiğince dosya alacaktır. sunucu vs problemi gibi bir problem bizim kitabımızda yazmayacağı için her zaman upload ve download olacaktır. maksat gönüller bir olsun.

sitedeki limitler ise günlük 25 upload ve 50 MB dosya sınırıdır. ki 50 MB hiçte yabana atılcak bir rakam değildir :)

BeniSakla.com, Dosya Upload ve Paylaşım Sitesi

kusura bakmayın resimi almak için referer kontrolu vardı :) en temiz ve kolay yol bu diye düşündüm. bye bye
www.e-dns.org/donanimhaber.com
şeklinde sorgu yapabileceğiniz
.com
.net
.org
.info
.biz
.us
uzantılı domainleride aradığınız domainin boş ve doluluğunuz gösteren
whois bilgilerini gösteren
domain IP adresini gösteren
Pagerank gösteren
alexa rank gösteren bir site.,
dmoz kayıt durumu.

----------

sizce nasıl olmuş ? extradan ne eklenebilir ? sorgu olmadığı zamanki sağ alan nasıl olabilir ? vs. vs.
Yeni click başı ödemeli sponsor [beta olarak yayındadır. üye alımı kısa süre devam edecektir]

site adresi :www.esreklam.net

Reklamlar banner ve seçenekli olup click başı ödeme yapmaktadır. click başı ücretler reklam seçeneklerine göre değişmektedir.
Şu anda sisteme 4 sponsor reklam seçeneği vardır.

1 . Garanti Arkadaş
2 . Juzy.net
3 . Xkalp
4 . BG Room

tamamı click usulü çalışmaktadır. Ödeme alabilmek için min. kazancınız 25 YTL olmalıdır. Her ay sonunda hesaplarınız toplanır ve sonraki ayın 10'u ile 20 si arasında ödemeler hesaba işlenir. Ödemelerinizi almanız için 2 seçeneğiniz vardır. 1.si PayPal ile ödeme, 2.si Havale / EFT ile ödeme. hesabınıza ödeme alabilmek için profilinizden bu bilgileri güncellemeniz gerekmektedir. Hesabınızı bir sonraki aya devretmek için ise profilinizden yine ödeme bilgileri bölümüne girip Hesap Şeklini 'Beklemede' Şekilde değiştirmeniz Yeterlidir.

Yeni Reklam Seçenekleri Çok Yakında Eklenecektir.

daha fazla bilgi için : info[at]esreklam.net adresine mail atınız.
sitenizi karşılıksız ekleyebileceğiniz yegane link sitelerinden birisi.
uzun süren kodlama döneminden sonra hizmete açtım.

www.topbul.com

site hakkındaki yorumlarınızı ve sitelerinizi bekliyorum.
Yeni Açtığımız Dosya Paylaşım Sistemimiz Beta Olarak yayındadır.

www.fastshare.us

Paylaşımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum

ilk paylaşım benden olsun : ( sayfaya sabit kayan banner kodu ÖR:sademp3.com)http://www.fastshare.info/download/1159999136/xwomen.js.html
Arkadaşlar sitelerimi tamamen satıyorum.

ilgilenenler varsa.
www.soyturk.com da yazıyor siteler.
sizler için tasarladım sadece sizlere sunuyorum :D

bidewww.bababeniokuldanal.com

Hakkında
İlgi Alanları: php -v
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.873
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 5.025 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.