Şimdi Ara

Kimi ni Todoke ( 2009 - 2011 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kimi ni Todoke diye arattım,Todoke diye de arattım ama konusunu bulamadım.Az önce 2. sezonuyla beraber bitirdiğim bir anime.Başları biraz sıksa da çok eğlendiriyor.

Konusu - Dram,Komedi,Okul Yaşantısı
    IMDB PUANI : 8.4

Halka filmindeki Samara'ya benzeyen,bu yüzden herkesin ondan korktuğu,hanım mı hanım,saf mı saf olan ve herkesle arkadaş olmaya çalışan ancak sürekli yanlış anlaşılan ve arkasından korku hikayeleri söylenen Sawako adında ki kızımızın hikayesini anlatıyor.Bir de bu kızımız,yavaş yavaş birine aşık oluncaaaa...Olaylar başlıyor.

Anime genel olarak çok hoşuma gitti.Çizimler gerçekten çok güzel ve eğlenceli.Komedi ise harika,nedendir bilmiyorum ama bu animeyi hep yüzümde şapşal bir gülümseme izliyorum.

Anime 2 sezon.İlk sezon 25 bölüm,ikinci sezon ise 12 bölüm.Mangası mevcut ve hala devam ediyor.Mangası devam ettiği için ve 2. sezonu henüz 2011 yılında bittiği için; 3. sezon gelecek deniyor ama bilinmez.

Resimler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 8 Nisan 2012; 1:02:23 >

• Devam etmesine gerek yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

Devam etmesine gerek yok bence

Ayneeeeen!

+1 Yapılacak senaryo kalmadı ve güzel bir sonla bitti.Daha devam ederse çorba olur.Hakeza; devam etmesi için zombileri kasabaya salarlar mı bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 8 Nisan 2012; 9:15:41 >
  • İlk bölümünü izlemiştim, devam etmeyi düşünüyordum ama sonradan vazgeçtim. Neden vazgeçtiğimi ben de bilmiyorum.
  • çizimleri güzel gibi ilerde izlerim
  • Çizimleri çok güzel fakat çok basit geldi anime bana. Devamını izlemek için bir şey vermiyor.
  • Son resimdeki soldaki luffyi andırıyor sanki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    House M.D. (2004-2012) - BİTTİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @dasdacik

Çizimler hakkında hiçbir sorun yok.Harika kesinlikle.Özellikle komik anlarda karakterleri 3. resimde ki gibi yaptıklarında o kadar tatlı oluyor ki...İzleyince anlarsın sadece.

@Locote

Katılıyorum,o kadar Code Geass,Death Note,GC,Mirai Nikki,Bleach,Naruto,Steins;Gate Tarzı animelerin yanında çok değişik kalıyor.Ama; anime'nin o ilk 5 bölümünde aşırı şikayet ettiğiniz şeyler artık parçanız oluyor.Bir yerden sonra bünye alışıyor ve zevkle izliyorsun.Ben güle güle izlerdim her bölümünü.Sawako'nun saflığı çok hoşuma giderdi.
    Hakeza,IMDB ve ANIDB'de 8'in üstünde,iyi notlar veriliyor.İzlemeni tavsiye ederim ama boş zamanlarında,kafa dağıtmak için.
    @Said6

O da baş kahraman sayılır.Kızımızın aşık olduğu Kazehaya. Ama evet,benziyorlar cidden.Ama o resim için sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hououin Kyouma! -- 14 Nisan 2012; 1:43:52 >

• Fena birşeye benzemiyor. Türkçe alt yazı ayarlayan bir fansub grubu var mı ?
  • Ilk ciktigi zamanlar dedim ki bi deniyeyim, ne zarari olur ki? Ilk 3 bolumu zor bitirdim, bir daha da yuzune bakmadim bu animenin (sonuna kadar izlemeden yorum yapma diyenleri duyar gibiyim, fakat gercekten izlenecek gibi degil). Gecen persembe okulun anime klubunde izletildi ilk 2 bolumu ( aslinda 3 bolum seyredecektik fakat herkes 2 bolumden fazlasini kaldiramayacagini anladi 2. bolumun sonunda aci ve zahmetli yoldan da olsa ). Neyse demem sudur ki, izlemeyin, cidden, birsey kaybetmezsiniz hayatinizdan, gidin Lovely Complex izleyin, NANA izleyin yada ne bileyim Kaichou wa maid sama izleyin ama bundan uzak durun. ( Sadako temasini cok seviyorsaniz wallflower da okuyabilirsiniz, hostur, guzeldir ) ( Not: bu animeye karsi, veya bu animeyi izleyenlere karsi herhangi bir garezim yoktur , tamamen kendi gorusumu yazdim )
  • Bu tarz animeleri çok sevmeme rağmen sarmamıştı beni. Sawako'nun sesi sinir bozucu gelmişti. Belki ilerde bir daha şans veririm.
  • @elensar ve Mr.Crowley

Katılıyorum aslında ben de ilk 6-7 bölüm illalah etmiştim.Ama bir yerden konu toparlanıyor ve komedi daha ağır basıyor o yüzden bitirmiştim,diğer bir sebep ise başladığım bir animeyi bitirme hastalığım olması olabilir.
  • kimi no todoke 1 i izledim. oldukça güzeldi. hele ilk 6-7 bölümü beni benden aldı. son 5-6 bölümü ise birazcık sıktı.

kimi no todoke 2 yi de en kısa sürede izlemeyi düşünüyorum.
  • Cızımlerı begendım.
  • Eray hoca ilk sezonu çevirmiş o zaman izlemek lazım.
    Daha doğrusu imzası var diyelim daha yeni farkettim birçok kişi emek harcamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 23 Nisan 2012; 22:50:02 >
  • Yeno basladim. Gayet guzel ve sade bir anime. Cizimler guzel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.