Şimdi Ara

Kim Ne Derse Desin Seni Seviyoruz SABRİ REİS !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Şampiyon olamasaydınız görürdüm ben o sevgiyi,bu konu yerine seneye gönderilecekler listesinin en başında SABRİ!! konuları olurdu.
  • Ya arkadaş ne sabrisi Allah aşkına.Tamam iyi Galatasaraylı ama iyi futbolcu degil.Bence uzatılmasın sözleşmesi.
  • Bence de sonuna kadar yaşadı şampiyonluk sevincini zaten ama artık Fatih hocanın Bak Sabri bunu bende istemezdim ama artık zamanı geldi demesi lazım Sabriye yada gene oyuncumuz olarak kalacak ama sadece 4 farklı öne geçtiğimiz maçlarda oyuna girecek ve kutlamalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustere58

Ya arkadaş ne sabrisi Allah aşkına.Tamam iyi Galatasaraylı ama iyi futbolcu degil.Bence uzatılmasın sözleşmesi.

kesinlikle,

Baroni taklidi yapmakla uclu cektirmekle bayrak sallamakla olmuyor bu isler, sahada yaptiklarini da gorduk, bu eleman yerine daha kaliteli bir adam oynasaydi, veya bu adam yuzunden hatali goller yemeseydik, haftalar oncesinden sampiyonluk garantiydi, neyin kafasindasiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesi bile kötü adamın sevmiyoz hacı
    Sabri Marşı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

Orijinalden alıntı: mustere58

Ya arkadaş ne sabrisi Allah aşkına.Tamam iyi Galatasaraylı ama iyi futbolcu degil.Bence uzatılmasın sözleşmesi.

kesinlikle,

Baroni taklidi yapmakla uclu cektirmekle bayrak sallamakla olmuyor bu isler, sahada yaptiklarini da gorduk, bu eleman yerine daha kaliteli bir adam oynasaydi, veya bu adam yuzunden hatali goller yemeseydik, haftalar oncesinden sampiyonluk garantiydi, neyin kafasindasiniz.

bunu anlamak istemiyor bizim yaşı küçük taraftarımız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu iki arkadaşı hemen takıma katalım o zaman.
  • ultraslanın pegasusa transfer etmesi lazım.takıma orada çok büyük katkı yapar

sebo reyiz ortaya üçlü çektir tayfaya demektense

sabri reyiz ortaya üçlü çektir tayfaya demeyi tercih ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.