Bildirim
Kim Ne Derse Desin Seni Seviyoruz SABRİ REİS !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şampiyon olamasaydınız görürdüm ben o sevgiyi,bu konu yerine seneye gönderilecekler listesinin en başında SABRİ!! konuları olurdu. -
Ya arkadaş ne sabrisi Allah aşkına.Tamam iyi Galatasaraylı ama iyi futbolcu degil.Bence uzatılmasın sözleşmesi. -
Bence de sonuna kadar yaşadı şampiyonluk sevincini zaten ama artık Fatih hocanın Bak Sabri bunu bende istemezdim ama artık zamanı geldi demesi lazım Sabriye yada gene oyuncumuz olarak kalacak ama sadece 4 farklı öne geçtiğimiz maçlarda oyuna girecek ve kutlamalarda. -
quote:
Orijinalden alıntı: mustere58
Ya arkadaş ne sabrisi Allah aşkına.Tamam iyi Galatasaraylı ama iyi futbolcu degil.Bence uzatılmasın sözleşmesi.
kesinlikle,
Baroni taklidi yapmakla uclu cektirmekle bayrak sallamakla olmuyor bu isler, sahada yaptiklarini da gorduk, bu eleman yerine daha kaliteli bir adam oynasaydi, veya bu adam yuzunden hatali goller yemeseydik, haftalar oncesinden sampiyonluk garantiydi, neyin kafasindasiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sesi bile kötü adamın sevmiyoz hacı
Sabri Marşı. -
quote:
Orijinalden alıntı: cihancndn
quote:
Orijinalden alıntı: mustere58
Ya arkadaş ne sabrisi Allah aşkına.Tamam iyi Galatasaraylı ama iyi futbolcu degil.Bence uzatılmasın sözleşmesi.
kesinlikle,
Baroni taklidi yapmakla uclu cektirmekle bayrak sallamakla olmuyor bu isler, sahada yaptiklarini da gorduk, bu eleman yerine daha kaliteli bir adam oynasaydi, veya bu adam yuzunden hatali goller yemeseydik, haftalar oncesinden sampiyonluk garantiydi, neyin kafasindasiniz.
bunu anlamak istemiyor bizim yaşı küçük taraftarımız.
-
-
ultraslanın pegasusa transfer etmesi lazım.takıma orada çok büyük katkı yapar
sebo reyiz ortaya üçlü çektir tayfaya demektense
sabri reyiz ortaya üçlü çektir tayfaya demeyi tercih ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X