Şimdi Ara

Kim demiş Nvidia ekran kartlarını yavaşlatıyor diye????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün assassin's creed odyssey oyununu yükledim, bütün grafikleri en yükseğe aldım ve benchmark ı çalıştırdım. İlk başta düşük bir fps çıktı karşıma, driverları bayadır güncellemediğimi fark ettim. Güncelleme sonrası ise baya bir artış gözlemledim. Eski driver ile ss almıştım ama beyaz ekran olarak çıkmış, telefon kamerasıyla idare edin :)

    Not: AA yı oyun kendi kendine mediuma almış, fark etmedim. High yaptığımda ortalama fps 50 oldu baya fark etti. Gene de ilk halinden yüksek :D

    Kim demiş Nvidia ekran kartlarını yavaşlatıyor diye????Kim demiş Nvidia ekran kartlarını yavaşlatıyor diye????Kim demiş Nvidia ekran kartlarını yavaşlatıyor diye????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheusx -- 13 Kasım 2018; 23:53:1 >







  • Nvidianın yeni driverlarla eski kartları yavaşlatıp yavaşlatmadığı tartışılır onu bilemem ama pascal serisi şuan eski değil. 2000 serisi eskiden olduğu gibi önceki neslin yerini almadı. Hala 1000 serisi üretiliyor ve satılıyor. Muhtemelen 2000 serisinden daha da fazla satılıyor. Onu geçtim bir durun yahu daha 2000 serisi yeni geldi. Yeni nesil geldiği anda bir öncekinin performansı azaltılmaya başlandığını da söylemiyorlar yani abartmayın. Kısacası eskitme yapılıyorsa bile bu 1000 serisine yapılmıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 13 Kasım 2018; 23:57:43 >
  • Son sürücüyü kurmuşsunuz epey bir fix vardı şu an sıkıntı yoktur. 416.16 dı galiba sorunlu olan. Bence son olay bence ciddi bir bugdı kasıtlı yapacak kadar salak olamazlar çünkü eski sürücüyü indirip kurmak basit bir iş hem itibarı zedelenir. Nvidianın sürücü hilesi şu eski kartlara optimizasyon yapmıyor resmen yeniler onu geçebilsin diye. Son zamanlardaki rx 580 vs gtx 1060 testleri açıkça gösteriyor bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kart zaten Maxwell yani 900 serisinden. Şuan için bir yavaşlama yok umarım hiçte olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.