Şimdi Ara

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
11.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drogba şuan hangi takımda amerikada mı ?

Robin Van Persie FENERBAHÇE 'de
    Robin Van Persie FENERBAHÇE 'de

Türkiye ye gelmiş en büyük transfer diyorsan süphesiz ROBERTO CARLOS tur

Türkiye ye gelmiş en büyük forvet transferi diyorsan şüphesiz ANELKA dır
  • hagi ile alex'i kıyaslama da hagiye nasıl hareket ediyosan şimdi de drogbaya ediyosun..
  • 35 yaşında çinden gelen drogba, 31 yaşında manudan gelen robin van persie, kıyas bile kabul etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Favorim

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi?
  • Beyler transfer olarak değil isim,efsanelik olarak soruyorum.Yoksa persie tabiki de transfer olarak çok daha zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba seviyesine ulaşamamış bir oyuncu rvp.Kalite olarak eksiği yok ama drogba gibi winner bir adam değil.Takımına kupalar kazandırmış bir adam değil zor maçlarda ortaya çıkıp farkını koymaz.Arsenal ve hollanda milli takımının kupalara ulaşamama sebeplerinden biridir.Koy drogbayı oraya o kupaların bazıları gelirdi.Bu önemli bir farktır bu seviyedeki futbolcular için.Yanlız drogba transferi ile carlos transferi birbirine benzer artık yaşları kemale ermişti rvp'nin daha temiz 2 yılı var bu bakımdan alınması daha zor.Tabi sneijder transferi yaşı itibarıyla daha önemli.Anelka falan geçin bu seviyelerin adamı olmadı hiçbir zaman yeteneklerini konuşturmaktan çok ordan buraya transfer olan bir adamdı...
  • Rvp arsenalde o kadar sene kaybetmese çok daha başarılı olurdu

• Drogba 31 yaşındayken Chelsea'den Galatasaray'a gelseydi, o zaman kıyaslayabilirdik.
  • Sanırsın 30 yaşında geldi Drogba Türkiye'ye adam her yerde oynadı be şu anda Portoda sanırsam Çin den parasını alamadığı adamı getirdiniz 1,5 yıl kaldı gitti zaten Antalyaspor'a gelen Eto kadardır değeri gözümde tamam kariyerlere laf yok ama bi Sneijder, Nani, Quaresma, RvP değil efsane olarak Drogba çok büyük oyuncudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Tek başına kariyer kalite bakımından bakarsak Drogba, ama buraya Persie'i getirmek daha büyük iş.

En doğru yorum budur bana göre. ben de aynı şekilde düşünüyorum.
  • RVP'nin yanında Drogba sönük kalır;

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi?

Bir efsaneden bahsediyoruz. Drogba Chelsea, RVP ise EPL efsanesidir.
  • Çok DENGESİZ bir konu.
  • didier drogba tek başına ş.ligini almış 1 sezon sonra galatasaraya gelmiştir.
    rvp ise her hangi bir şey alamamıştır.
  • snejder>rvp>drogba

drogba çok yaslı geldi
  • Drogba daha efsane. RVP daha büyük transfer.
  • İsim ve kariyer olarak Drogba daha büyük, ancak Van Persie transferi daha başarılı bir transferdir ve Van Persie daha çok katkı sağlar Drogba'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

didier drogba tek başına ş.ligini almış 1 sezon sonra galatasaraya gelmiştir.
    rvp ise her hangi bir şey alamamıştır.

Eee yuh Allah'dan kork be adam!!

Tek basina kupayi aldi dedigin adam 4 mac oynayip 1 gol atti o SL'de.

Cocukmu sandin milleti salliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drogba kesinlikle efsanevi bir isim olsa da kariyerinin tepe noktasında çok fazla kalmadı. 2-3 senelik üst düzey bir chelsea performansı dışında o sürekliliği yoktu nitekim galatasaray'a da çin'den geldi.
    lakin rvp bana daha kariyerli gibi geliyor. hayatında arsenal ve manu harici başka takımda forma giymemiş. son 4 senede 2 epl gol krallığı olan bir adamdan bahsediyoruz.
    fakat yine de bu kıyasın saçma olduğu kanısındayım.
  • kakakola kullanıcısına yanıt
    sen izlemeyip maçkolikten skor takip etmiş olabilirsin.
    özellikle 2 barcelona ve bayern münih maçlarını izleyenler kupayı kimin aldığını iyi biliyor.
    adamın barcalona maçı performansı hala gece rüyalarıma giriyor allah allah diye uyanıyorum.
  • Drogba isim olarak bir tik ustte ama Rvp transferi cok daha buyuk bir transfer. Rvp 35 yasinda gelse buraya bu kadar buyuk olay olmazdi ama su an tum Gsliler olarak kiskaniyoruz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.