Şimdi Ara

Kim daha efsane bir isim isim?Drogba mı V.Persie mi? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
11.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bireysel ba?arylary da koydum dikkatly okumadyn herhal ? Dur bir daha yazayym

Rvp'de Premier lig yylyn oyuncusu ödülü var
    5x FA Premier Lig Ayyn Oyuncusu
    PL'de 25 gol fazlasy var bi de rvp'nin drogba'dan

Drogba'nyn Avrupa'da yylyn oyuncusu ödülü var
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Onze_d%27Or
    Ek olarak Afrika'da Yylyn Futbolcusu: 2006, 2009

Drogba'da golden foot ödülü de var...Ödülü alan isimlere bakmany tavsiye ederim.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Golden_Foot

2'side 2 kere PL'de gol kraly olmu?
    2'side yylyn 11'ine seçilmi?

Son olarak Drogba sadece sonlandyryr demi?inde;PL'de daha fazla asist yapmy? Rvp'den buna ne diyelim, bak

allahyn i?ine...Nasyl bir çeli?ki bu?

Milli takym istatistikleri de ?öyle;

Rvp 101 maç 50 gol
    Drogba 105 maç 65 gol

Ayryca;

Drogba çin'den geldi diye dalga geçtiler fakat 35 ya?ynda bize geldi sonra tekrar PL'ye gitti hem de 36

ya?ynda...Rvp'nin bunu yapaca?yny sanmyyorum.

Daha ne kadar yazmam lazym fakat;

Rvp PL efsanesidir.

Drogba'nyn bireysel ba?arylary PL'den de ötede

Bi de üstüne gitmi? Time 100'e girmi?.

@ennnes58

• Adam Robben i çıkar Rvp hiç demiş ya. Tama o zaman Neymar ile Messi yi çıkar Suarez bir hiç o zaman. Senin mantığına ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Bireysel ba?arylary da koydum dikkatly okumadyn herhal ? Dur bir daha yazayym

Drogba'da golden foot ödülü de var...Ödülü alan isimlere bakmany tavsiye ederim.

Son olarak Drogba sadece sonlandyryr demi?inde;PL'de daha fazla asist yapmy? Rvp'den buna ne diyelim, bak

Rvp 101 maç 50 gol
    Drogba 105 maç 65 gol

Ayryca;

Drogba çin'den geldi diye dalga geçtiler fakat 35 ya?ynda bize geldi sonra tekrar PL'ye gitti hem de 36

Rvp PL efsanesidir.

@ennnes58

Golden Foot o kadar buyük ödül ku Türkiye en çok kazanan çıkaran 2. lig. Şöyle saçma ödülleri kıstas almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzozan -- 20 Aralık 2020; 18:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Bireysel ba?arylary da koydum dikkatly okumadyn herhal ? Dur bir daha yazayym

Rvp 101 maç 50 gol
    Drogba 105 maç 65 gol

Ayryca;

Rvp PL efsanesidir.

@ennnes58

Golden Foot o kadar buyük ödül ku Türkiye en çok kazanan çıkaran 2. lig. Şöyle saçma ödülleri kıstas almayın.

Rvp'ye de kazandıralım o zaman bi el atın hemen

• u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Bir kulübün 1-2 efsanesi mi olabiliyor? Lefter efsane diye Aykut efsane olamaz mı? Can Bartu efsane diye Alex efsane sayılamaz mı? Ferguson'ın emekli olduğu sezon Manchester United'ın şampiyonluğuna en büyük katkısı olan adamdı takımda van Persie. 26 gol atarak gol kralı olmuş aynı zamanda 15 asist yapmıştır. Sen git biraz futbol bilgini tazele etki yaratmamışmış. 89 golün 41 tanesine direkt etki eden adam mı etki yaratmamış?
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Alanzinho alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Bir kulübün 1-2 efsanesi mi olabiliyor? Lefter efsane diye Aykut efsane olamaz mı? Can Bartu efsane diye Alex efsane sayılamaz mı? Ferguson'ın emekli olduğu sezon Manchester United'ın şampiyonluğuna en büyük katkısı olan adamdı takımda van Persie. 26 gol atarak gol kralı olmuş aynı zamanda 15 asist yapmıştır. Sen git biraz futbol bilgini tazele etki yaratmamışmış. 89 golün 41 tanesine direkt etki eden adam mı etki yaratmamış?

Aykut Kocaman demişsin ama Müjdat Yetkiner ondan daha efsanedir. Aykuta gelene kadar 20 tane efsane sayılır. Cemiller Cihatlar var daha.

O kadar gol attı ama Sir bütün topları V.Persie ye atacaksınız uleyn dedi diye o kadar etkili oldu. Sir gittikten sonra MU diye birşey kalmadı zaten ortalıkta.

Tekrar diyorum. iyi oyuncu ama efsane değil.

• Drogba daha buyuktur.Drogba Chelsea'yi tek basina Cl sampiyonu yapti,kupalar kazandirdi Rvp neler kazandirdi?

• İkisi de büyük oyuncu işte neyini kıyaslıyorsunuz ? İkisinin de arkasında iyi bir takım olunca neler yapabildiklerini gördük. Bu adamların ölüleri bile iş yapar. Drogba'nın Galatasaray maçlarındaki performansını çok beğeniyordum. Real'e attığı gol unutulmaz mesela. RvP'de de bu vizyon var ama bizim teknik direktör de iş yok. Elindekinin kıymetini bilmiyor.

• Drogba 34 yaşında Chelsea'de Barca'yı yeri geldi defans yaparak eledi o senede Ucl'yi kaldırdı.

İlk sayfada Persie daha zor transfer demiştim, Drogba 35 yaşında bu ligi domine etti. Persie 35 yaşında ya Arap liginde yada Hollanda'da köyünde olur.
  • Tartışmasız Didier Drogba.
  • Drogba 3 bacaklı, Rvp 2 bacaklı bi kere. Arada tam 1 bacak fark var. Drogba bundan dolayı daha iyi :)

• Drogba dir istatistik goller azim mucadele hersey ondadir acin izleyin youtube dan drogbayi bir saha yazin

• Arsenalli RvP

• Uche Ukhucukwu

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

rvp nin popülerliğinin yanına yaklaşamaz drogba komik olan sensin her zaman ki gibi

Evet sizin lol grubunuz da fln çok konuşuluyorsa bilemem.

Drogba bugün Alaska dahil Dünya'nın bir ucundan diğer ucuna tanınan bir adam, RVP dediğin adamı Avrupa'dan dışarda tanıyan var mıdır bilemem.

Kaldı ki futbolculuk olarak Drogba çok çok çok daha iyi bir oyuncu, bunu tartışan adamla futbol muhabbeti olmaz zaten, nedir bu kompleks anlamadım? Sneijder-Eboue-Muslera-Melo-Drogba'dan sonra iyice şirazeniz kaydı, Nani ve RVP ile şoku atlatamadınız hala, Nani'ye 25 vermişler zaten hadi bana yazma lütfen rica ediyorum.

İmzasıyla uyumlu olan tek kişisin

• u.r.k. U kullanıcısına yanıt
    Efsane konusunda ben de onu diyorum işte. Demişsin ya RvP efsane ise Henry, Bergkamp ne? diye. Bi kulübün efsane oyuncu sayısının yüksek olabileceğini söylemek istedim.

Sir neden tüm topları Persie'ye atın dedi? Niye emekli olacağı sezon takımın gol yükünü Persie'ye emanet etti? Efsane bir oyuncu çünkü. Efsane hoca Sir Alex Ferguson'da ona güvendi ve iki efsane birlikte Manchester United'a 20.şampiyonluğu getirdiler.
  • Transfer zorluğu olarak RVP daha zor bir transferdi. İsim olarak Drogba derim ben bir RVP hayranı- Fernandao haterı olarak
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.