Şimdi Ara

kilonuz ve boyunuza uygun bir kadro seçimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu işin püf noktası nedir? bu konuyu çözemedim misal benim bisiklet bana göre mi? bilmiyorum....

• Boy Kadro Boyu (cm) Kadro Boyu (inch)

165 - 170 38 - 41 cm 15 - 16 "
    170 - 175 41 - 43 cm 16 - 17 "

bisikletimin kadro boyu 52 cm şimdi bisikletim bana göre değil mi?

önerebileceğiniz bisiklet var mı?
  • Takım_Tamam kullanıcısına yanıt
    Bisikletin türüne göre kadro boyu değişiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takım_Tamam

beyler bu işin püf noktası nedir? bu konuyu çözemedim misal benim bisiklet bana göre mi? bilmiyorum....

Bence kadro boyu en uygun bisikletin üstüne oturarak seçilir. Rakamlar sadece rakamdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdığım değerler dağ bisikleti için evet dediğiniz gibi türüne göre değişiyor
  • dağ bisikletlerinin ölçüsünü standart zannediyordum öyle değilmiş ama çoğu yerde bisikletin kadro boyu yazmıyor kısa boylular büyük kadrolu bisikleti uzun boylulardan daha iyi kullanabilir sele ayarlı oldu mu? gerisi hikaye bana bu ölçüler biraz saçma geldi mesala jokeyler hep kısa boylu ama deve gibi atlara biniyorlar insanın büyük bisiklete binme arzusunu köreltmişler
  • quote:

dağ bisikletlerinin ölçüsünü standart zannediyordum öyle değilmiş ama çoğu yerde bisikletin kadro boyu yazmıyor kısa boylular büyük kadrolu bisikleti uzun boylulardan daha iyi kullanabilir sele ayarlı oldu mu? gerisi hikaye bana bu ölçüler biraz saçma geldi mesala jokeyler hep kısa boylu ama deve gibi atlara biniyorlar insanın büyük bisiklete binme arzusunu köreltmişler

Dediğim gibi üstüne oturacaksın bisiklet sürme pozisyonlarını deneyeceksin uygun olanı alıcaksın bana göre. Ama internetten sipariş verirsin orasını bilmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

dağ bisikletlerinin ölçüsünü standart zannediyordum öyle değilmiş ama çoğu yerde bisikletin kadro boyu yazmıyor kısa boylular büyük kadrolu bisikleti uzun boylulardan daha iyi kullanabilir sele ayarlı oldu mu? gerisi hikaye bana bu ölçüler biraz saçma geldi mesala jokeyler hep kısa boylu ama deve gibi atlara biniyorlar insanın büyük bisiklete binme arzusunu köreltmişler

Jokeyler 190 boyunda 100 kilo olsa o at asıl koşacak seleyi indirip binmek çare değil, belin ağrır vs farklı sorunlar çıkar. Adamlar bazı şeyleri araştırıp çıkan sonuca göre bu boya bu kadro demişler, boşuna değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.