Şimdi Ara

Kilomu normalde koruyabilirken zayıflamak amaçlı spor salonuna yazılıp 1 ayda 4 kilo aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 1 ay önce 72 kiloydum. 5,6 kilo fazlam vardı. Eritmek amacıyla spor salonu ve yüzmeye kaydoldum. 2 günde bir 4 km koşu yaptım yüksek hızda. Ve 45 dk yüzdüm. Bugün tartıldım 75,5 kilo olmuşum. Çok kötü bir psikolojideyim. Şimdi ne yapmalıyım çok kararsızım. 6 aylık parasını ödememe rağmen üyeliğimi iptal edesim var. Sizce ne yapmalıyım bu arada boy : 1,66

• Ya çok yedin yada vücudun su falan tuttu.Yoksa imkanı yok.Ikisinede devam et bence,diyetine dikkat ederek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper_town

Ya çok yedin yada vücudun su falan tuttu.Yoksa imkanı yok.Ikisinede devam et bence,diyetine dikkat ederek

Hocam tek bir kere tartılmadım haftalık sürekli tartıldım ve sürekli arttı. Su tutmalık bir olay değil yani. Bana da imkansız geliyor ama sanki vücut ne yediysem depolamış gibi hissediyorum. Tuvalate de artık 2 günde bir çıkar oldum.
  • Hocam spordan sonra yemege abaniyorsan alirsin ve vucut yapmaya yonelik filan calisiyorsan spor salonunda kas olarak kilo alirsin. Eger belinde kalinlasma hissediyorsan yediklerine dikkat et

• E sporunu yaptın tamam da onla bitmiyor işte.Diyet yapıp sağlıklı beslenmen lazım proteinli yiyeceklerle vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: N1trogen

E sporunu yaptın tamam da onla bitmiyor işte.Diyet yapıp sağlıklı beslenmen lazım proteinli yiyeceklerle vs vs

İyi de spor yapmadan önce neden kilo almıyordum. Hastalık olabilir mi? Ve asıl soru bundan sonra ne yapmalıyım?
  • proteini çok fazla kaçır verirsin 2 haftada 2-3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle diyete başla yağlı gazlı içecek yiyecekleri kesinlikle kes ve iyi bilinen bir spor hocasına vs danış hiçbiri olmuyosa P90 adlı programa bir göz at Youtube'da sonuçları mevcut - yağ eritme kilo verme ve kas geliştirme

• Yuksek hizda kosma, orta hizda tempolu yuruyus yap daha faydali diye biliyorum.

Spordan sonra yemege cok abanma, guzel bir diyet uygulaman lazim protein agirlikli. Sporu da sakin birakma moralini bozmadan devam et. Imkan varsa saunaya da gir duzenli olarak ve yuzmeye agirlik ver programinda.

Kolay gelsin.

• Bendede o sekıl olmustu cok zayıflamak yerıne kılo olmıstım ama yaktığım yağlar kas oldu ve kılom arttı. yanı göbekte artış yoksa kasların gelısmıstır. sıkıntı yapma. sonra ben bıraktım 4 ayda 10 kılo aldım. aklın varsa bırakma. bende tekrar yazılacağım ama sağlık raporu almam lazım ısyerınde kapının onunde sağlık ocağı var gıt dıyo aıle hekımıne ondan hep erteleye erteleye 20 kılo fazlam oldu ama sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

Yuksek hizda kosma, orta hizda tempolu yuruyus yap daha faydali diye biliyorum.

Spordan sonra yemege cok abanma, guzel bir diyet uygulaman lazim protein agirlikli. Sporu da sakin birakma moralini bozmadan devam et. Imkan varsa saunaya da gir duzenli olarak ve yuzmeye agirlik ver programinda.

Kolay gelsin.

Hocam zaten yüksek hızda koşuyorum ve spor çıkışı 2 km eve yürüyorum ve spor sonrasında meyveli soda harici bişey yemiyorum. Hani 4 kilo aldım ama dışardan belli değil.
    quote:

Orijinalden alıntı: N1trogen

Kesinlikle diyete başla yağlı gazlı içecek yiyecekleri kesinlikle kes ve iyi bilinen bir spor hocasına vs danış hiçbiri olmuyosa P90 adlı programa bir göz at Youtube'da sonuçları mevcut - yağ eritme kilo verme ve kas geliştirme

Buna da bakacağım hocam ama zaten gazlı içeceklerle hiç aram yok. Yemeğimdeki tek sağlıksız şey sabah poğaça yemem. Ama onuda 11 aydır nerdeyse hergün yiyorum. Alacak olsam önceden de alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tatanga.1988

Bendede o sekıl olmustu cok zayıflamak yerıne kılo olmıstım ama yaktığım yağlar kas oldu ve kılom arttı. yanı göbekte artış yoksa kasların gelısmıstır. sıkıntı yapma. sonra ben bıraktım 4 ayda 10 kılo aldım. aklın varsa bırakma. bende tekrar yazılacağım ama sağlık raporu almam lazım ısyerınde kapının onunde sağlık ocağı var gıt dıyo aıle hekımıne ondan hep erteleye erteleye 20 kılo fazlam oldu ama sıkıntı yok.

Hocam ama benim boyumla kilom doğru orantılı değil. Asıl amacım yağ vermek. Kas yapmak sonraki amacım. O yüzden bb yi bırakıp sadece yüzme ve koşma mı yapsam diyorum?
  • Up
  • zati amacın yağ yakmaksa sağırlık kaldırma kaldırırsan hata olur. yuzme kosma ıdealdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.