Şimdi Ara

Kilo yüzünden dalga konusu olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar 1.84 boyum 98 kilom var çok aşırı fazla olduğunu biliyorum ve terbiyesiz birkaç kızdan cidden beni çok kötü bir şekilde kıran kilomla ilgili dalga geçtiler küçüklüğümden beri böyle insanlar vardı hiç birini takmazdım fakat bu seferki çok kötü koydu saçma gelebilicek ama tişörtle insan içine çıkamaz oldum göğüs kısmımdaki yağlanmalar yüzünden bana tavsiye verebilirseniz çok minnettar olurum

Edit: yaşımı söylemeyi unutmuşum :D 16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massibe -- 16 Temmuz 2014; 6:37:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel kardeşim,canım kardeşim ben senin boyunda olsam tabiri caizse manken gibi olurdum her gün spor yapardım incecik fit olurdum 1,84 boy ne demek ya.. ben 1,70 boyundayım hayata küstüm. acilen spor salonuna yazıl kilo ver
  • yemek içmek yatmakla vucut yapılmıyor çalışacaksın
  • e hacı çocukluğundan beri söylüyorlar sende takmıyormuşsun ya yine takmayacaksın çocukken takacaktın kilo vericektin ülkenin %70i dev zaten nasıl kilo alıyorsunuz anlamıyorum yani kulağın büyük olur doğuştan gelen konuşamama kekeleme problemin olur dalga geçerler rahatsız olursun anlarımda yiyorsun yiyorsun sonrada birisi dalga geçince buraya konu açıyorsun git fitnesse spor yap
  • Boy ve kilolarımız eşit. Kızlar benle dalga geçmez de bazı şerefsiz serseriler arada laf atar bende takmam. Kilo vermek şart boyumu ziyan ediyorum ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç tatlı yeme. ekmeği azalt. hergün en az yarım saat yürüyüş yap. ama öyle alışveriş merkezinde gezer gibi değil tempolu yürüyüş . ve sabırlı ol birden kilo verilmez. kilo verince almak çok kolaydır. hayat tarzını değiştirmen gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.