Şimdi Ara

Kilo vermek kaslara fayda eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bodyci abiler ben 17 yaşındayım 1.83 boyundayım 80.6 kiloyum (önceki söylediğim 85ti o yanlışmış doğrusu 80.6)

2 haftadır çalışıyorum gözle görülür bir artış oldu her gün gidiyorum spor salonuna .

sorulara geleyim :

kilo verirsem kaslarda gelişme olur mu

ve

yarın vitamin içicem bunun faydası nedir

birde ramazan ayında açık olur mu acaba merkez .

teşekkürler

vitaminden kasıt?salonda toz,amino asit falan satmaya çalışıyolarsa alma,çok faydasını görmezsin erken aşamada.onun yerine bol proteinli yiyecekler tüket.
  • ben hafta içi pzrtesi salı çarş cuma şeklinde gidiyorum , pazar günleri de kendim çalışıyorum , kondisyonum çok iyi , verim alıyorum böyle bir çalışma düzeni tavsiye edebilirim

daha 2hafta olmuş , 2-3 ay geçmeden destek besin kullanmanı tavsiye etmem , 3.aydan sonra protein tozu veya amino asit kullanırsan belki biraz daha hızlı gelişim ve şekil oluşumu sağlayabilirsin

Orijinalden alıntı: CCaaNN

vücut geliştirme çalışıyosan her gün gitme salona.2 gün git 1 gün dinlen.dinlenmek çok önemli vücut geliştirmede.
    zayıflamak kaslara fayda sağlamaz.kasın üstündeki yağ tabakasını yakarsın kaslar ortaya çıkar daha güzel gözükür o kadar.
    merkezin açık olup olmayacağını merkeze sorman gerekmez mi?

vitaminden kasıt?salonda toz,amino asit falan satmaya çalışıyolarsa alma,çok faydasını görmezsin erken aşamada.onun yerine bol proteinli yiyecekler tüket.

hocam bende arkadaştan duydum damarları açıyormuş vitamin . birde hocam her gün gidiyorum bir ağırlık çökmedi ama tabii zorlu . ve tam program building üzerine değil zayıflamada var

quote:

XXS :

teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep_37 -- 18 Temmuz 2011; 1:22:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.