Şimdi Ara

Kilo vermek isteyenler iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemiyceksiniz arkadasim bu kadar basit , kisacaksin ufak porsiyon yiyceksin günde 5 ögün seklinde ama kalorisi 200-250 yi asmicak , yagli seylerden uzak durucaksin, tabi belli bi miktar yag alman gerekicek ama kesinlikle margarin tereyag gibi kati yaglar degil , sivi yag tercih edin öncelikli olarak zeytinyag, aycicek yagi olabilir.. abur cuburu da kesiceksin , baska cözümü yok.

• Bol bol sevişin.
  • Bir dilim ekmeğin kalorisi zaten 100 kalori lan napıyorsun sen!?Günlük ihtiyacın olan kalori miktarından az yersen yine kilo alırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Bir dilim ekmeğin kalorisi zaten 100 kalori lan napıyorsun sen!?Günlük ihtiyacın olan kalori miktarından az yersen yine kilo alırsın...

dostum sana kim öyle bir sey dediyse sadece gülüyorum günlük kalori ihtiyacindan az yiyip de kilo alabilen hangi insan vardir yahu , vücut benzin yakmiyor adi üstünde kalori , kaloriyi fazla alirsan kilo alirsin azaltirsan zayiflarsin bu kadar basit . Bilimsel olarak imkansiz dedigin.

• Hepsi yalan aga saat 8 den sonra hiçbirşey yemiceksiniz
  • Cola İçmeyin, İçerseniz de Coca Cola Zero için.
    Cips, Kızartma gibi yağlı şeyler yemeyin.
    Kepekli Ekmek yiyin ve günde en fazla 3-4 dilim.
    Saat 6-7den sonra yemek yemeyin, direk depo olur o yemek.
    Her gün 1 saat yürüyüş yapın ya da 30dk bisiklet binin.
    Bi oturuşta çok fazla yemeyin, öğünleri artırın yani günde 3 öğün yemek yiyorsanız bunu 5 yapın.
    Arada sırada et-tavuk falan yiyin, ama yağsız olanından.
    Asla ve asla dışarda yemek yemeyin.

Bu kadar yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Cola İçmeyin, İçerseniz de Coca Cola Zero için.
    Bi oturuşta çok fazla yemeyin, öğünleri artırın yani günde 3 öğün yemek yiyorsanız bunu 5 yapın.

Bu kadar yeterli

Hepsinin tam tersini yapıyorum ve 10 kilo fazlam var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

Cola İçmeyin, İçerseniz de Coca Cola Zero için.

Bu kadar yeterli

Hepsinin tam tersini yapıyorum ve 10 kilo fazlam var.

benim de 10 kilo fazlam var. kışın paso yedim, yağlı, fastfood, yarım ekmek vs vs şimdi vermek için uğraşıyoruz anasını satim.

• 2 Haftadır diyetteyim 96 kiloydum dün tartıldım 91e düşmüşüm günde 2 saat felan spor bisikleti ile spor yapıyorum, sabah omlet veya 2 yumurta yanında 1 dilim peynir 1 dilim salam yiyorum öğle arası 1 elma, saat 4,5 gibi 1 tane muz akşamda bazen köfte bazen çorba yağlı olmayan yemek öğünü yiyorum
  • ulan ne yerseniz yiyin başkasıyla bir değil bünyeniz kilonuz boyunuz.o yüzden herkes kendini tanicak neyi yiyip neyi yememesi gerektiğini kendisi öğrenecek.yok alman diyeti yok akşam 8den sonra yemek yeme yalan lan bunların hepsi kendiniz bi farkınıza varın ne yiyince size zararlı ne yararlı.tabiki şokunu da çıkarmicaksınız.
  • Spor spor spor ... 2 ay salona gittim , akşamları yürüyüşe çıktım tam 12 kilo verdim , boğazımdanda hiç kısmadım , normalde ne yediysem yine yedim... Olayın başı Spor...
  • Dün gece yatmadan evvel 3 adet tost ekmeğine yapılmış kaşar+sucuk tost yedim ve yarım litre kola içtim. Yemek yemek kadar güzeli var mı yahu? Öyle atıştırmalık olan her şey güzel, hoş. 10 kilo vermek eğer zamanınız varsa 1 ayı bulmuyor. 3 ay deli gibi yemek yiyip 1 ay diş sıkmak bana daha cazip geliyor. Şimdi Ağustos'a girmeden 10 kilo vermiş olurum. Yaptığım tek şey de ekmeği ve çayın şekerini azaltmak... hadi baaaahaalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Dün gece yatmadan evvel 3 adet tost ekmeğine yapılmış kaşar+sucuk tost yedim ve yarım litre kola içtim. Yemek yemek kadar güzeli var mı yahu? Öyle atıştırmalık olan her şey güzel, hoş. 10 kilo vermek eğer zamanınız varsa 1 ayı bulmuyor. 3 ay deli gibi yemek yiyip 1 ay diş sıkmak bana daha cazip geliyor. Şimdi Ağustos'a girmeden 10 kilo vermiş olurum. Yaptığım tek şey de ekmeği ve çayın şekerini azaltmak... hadi baaaahaalım.

Görüşürüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oida

Yemiyceksiniz arkadasim bu kadar basit , kisacaksin ufak porsiyon yiyceksin günde 5 ögün seklinde ama kalorisi 200-250 yi asmicak , yagli seylerden uzak durucaksin, tabi belli bi miktar yag alman gerekicek ama kesinlikle margarin tereyag gibi kati yaglar degil , sivi yag tercih edin öncelikli olarak zeytinyag, aycicek yagi olabilir.. abur cuburu da kesiceksin , baska cözümü yok.

1 aydan az sürede 10 kilo verdim hergün salata yiyorum kola içmiyorum bol bol meyve yiyorum ne zaman acıksam meyve yiyorum
  • quote:

Yemiyceksiniz arkadasim bu kadar basit , kisacaksin ufak porsiyon yiyceksin günde 5 ögün seklinde ama kalorisi 200-250 yi asmicak , yagli seylerden uzak durucaksin, tabi belli bi miktar yag alman gerekicek ama kesinlikle margarin tereyag gibi kati yaglar degil , sivi yag tercih edin öncelikli olarak zeytinyag, aycicek yagi olabilir.. abur cuburu da kesiceksin , baska cözümü yok.

Yemiceksiniz arkadasım bu kadar basit?????

Şöyle bu duruma düşmemiş olanlar böyle konuşuyorlar ya acayip sınır oluyorum . Kolaydı sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bir dilim ekmeğin kalorisi zaten 100 kalori lan napıyorsun sen!?Günlük ihtiyacın olan kalori miktarından az yersen yine kilo alırsın...

dostum sana kim öyle bir sey dediyse sadece gülüyorum günlük kalori ihtiyacindan az yiyip de kilo alabilen hangi insan vardir yahu , vücut benzin yakmiyor adi üstünde kalori , kaloriyi fazla alirsan kilo alirsin azaltirsan zayiflarsin bu kadar basit . Bilimsel olarak imkansiz dedigin.

Bilimsel olarak imkansızmış.Bak şöyle anlatayım sana.Vücut kendini korumaya çalışan bir yapıdır.Eğer bir anda günlük gereksinimini kesersen yağ depolamaya,gereksiz her karbonhidratı yağa çevirmeye başlar.Eğer günlük protein,yağ ve karbonhidrat alımını tehlikeli seviyeye(diğer değişle senin yazdığın gibi) indirirsek vücut kas kütlesinden yer ve vücuduna giren her besini yağa çevirmeye başlar.

İlk hafta mesela 4 kilo verirsin sonraki ay yine aynı yeme düzenine geçtiğinde 8 kilo alırsın.Boşuna da milletle zıtlaşmayın bu konuda çünkü düz mantıkla yola çıkıp,hiçbir bilgi sahibi olmadan,millete akıl vermeye çalışıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

Hepsi yalan aga saat 8 den sonra hiçbirşey yemiceksiniz

Yanlış bilgi vermiş arkadaş saat 6'dan sonra yemek yemeyeceksiniz. Sabah kıçınızı kaldıracaksınız yürüyüş yapacaksınız tempolu bir şekilde bir gün gidin et yiyin öbür gün hafif şeyler yiyin. Birde haftaya değil yarın sabah başlayın ne kadar erken o kadar iyi.

Edit: Eklemeyi unutmuşum EKMEK YEMEYİN ARKADAŞ YEMEYİN! Ben pilavsız doymuyorum diyenlerdenseniz'de bu sabah ki Doktorum programının tekrarını bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 19 Haziran 2012; 15:10:51 >
  • quote:

quote:

quote:

Bilimsel olarak imkansızmış.Bak şöyle anlatayım sana.Vücut kendini korumaya çalışan bir yapıdır.Eğer bir anda günlük gereksinimini kesersen yağ depolamaya,gereksiz her karbonhidratı yağa çevirmeye başlar.Eğer günlük protein,yağ ve karbonhidrat alımını tehlikeli seviyeye(diğer değişle senin yazdığın gibi) indirirsek vücut kas kütlesinden yer ve vücuduna giren her besini yağa çevirmeye başlar.

İlk hafta mesela 4 kilo verirsin sonraki ay yine aynı yeme düzenine geçtiğinde 8 kilo alırsın.Boşuna da milletle zıtlaşmayın bu konuda çünkü düz mantıkla yola çıkıp,hiçbir bilgi sahibi olmadan,millete akıl vermeye çalışıyorsunuz.

Adam haklı ben az yiyorum 1 haftada 1 2 kilo veriyorum 1 gün dışardan yiyorum aynen geri alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.