Şimdi Ara

Kilo vermek isteyen varsa gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, beyler eskiden kilolarımdan çok şikayet ederdim şimdi 90'dan 80'e düştüm vucudumda bi değişiklik yok. Ancak ideal kilo için daha 60'a inmem gerekli.

Program;

Günde 30 dk koşu (daha fazla koşarsanız güzel olur :) )
    Yemek olarak peynir zeytin domates salatalık yumurta (sadece haşlanmış değil karıştırıpda) yiyorum. Ekmek asla yemeyin 1 dilim bile
    içiçek olarak kola'yı hayatınızdan çıkarın ice tea günde 1 şişe olabilir. Bol su için
    Her kalktığınızda tartılın günde 400 kg verebilirsiniz.

Sorularınız varsa cevaplarım.

• günde 400 kg derken yazım yanlışı yaptığını varsayıyorum. aksi halde dikkate almam seni
  • İçtiğiniz ya da yediğiniz şeylerin üzerindeki kalori değerlerine bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTeddy

Merhaba, beyler eskiden kilolarımdan çok şikayet ederdim şimdi 90'dan 80'e düştüm vucudumda bi değişiklik yok. Ancak ideal kilo için daha 60'a inmem gerekli.

Program;

Günde 30 dk koşu (daha fazla koşarsanız güzel olur :) )
    Yemek olarak peynir zeytin domates salatalık yumurta (sadece haşlanmış değil karıştırıpda) yiyorum. Ekmek asla yemeyin 1 dilim bile
    içiçek olarak kola'yı hayatınızdan çıkarın ice tea günde 1 şişe olabilir. Bol su için
    Her kalktığınızda tartılın günde 400 kg verebilirsiniz.

Sorularınız varsa cevaplarım.

ice tea günde 1 şişe olabilir.

okumadım gerisini

• tabaginin yarisini ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EkmekArasıKupŞeker -- 27 Ağustos 2014; 2:53:33 >
  • Ben 2 sene önce 108 den 78 e düşmüştüm smdi 96 ya geri ciktim bu hafta bende başladım 1 ay sonra konu Acacam zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yag yakamazsin bu sekil olmaz kastan gider protein alin et tuketin elma yiyin bol su icin corba icin 1 saat tempolu yuruyus yapin ve arada 5 er dakikalik kosular yapin ice tea kesinlikle yok sekee kupu nerdeyse o.kolada yok.cipsi falan saymiyorum zaten.ve aksam 8 den sonra agir bisey yemeyin.ekmek yicekler tabiki siyah ekmek alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iksrey34 -- 27 Ağustos 2014; 3:03:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmamış bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 400 gram ayda 12 kilo eder kilo verirken beyindendemi verdin naptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Ağustos 2014; 3:17:51 >
  • hayatınızdan şekeri tuzu ekmeği komple çıkarın 1 aydır bunları yapıyorum bugün bi buzparmnak yiyi dedim 50kal bişey sanrım. şekeri nasıl kötü geldi anlatamam halbuki önceden tatsız bişey gibi gelirdi bu sefer zor yedim bi daha da yemem.

haftada 1 gün fire derler ama spor yaparsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

hayatınızdan şekeri tuzu ekmeği komple çıkarın 1 aydır bunları yapıyorum bugün bi buzparmnak yiyi dedim 50kal bişey sanrım. şekeri nasıl kötü geldi anlatamam halbuki önceden tatsız bişey gibi gelirdi bu sefer zor yedim bi daha da yemem.

Tek başına bazal metabolizma ile kas kaybı kaçınılmaz.

Kilo verirken su kaybınız olur, tuza ihtiyacınız var.

Nasılsa dinlemeyeceksiniz belki başkaları görür.

• Kardes kusuruma bakma ama o 10kkgyi 10 yilda vermissindir kola icmeyin ama icetea icin bu nedir yaw

Eroin kullanmayin ama ot cekin :)

• 400kg mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

hayatınızdan şekeri tuzu ekmeği komple çıkarın 1 aydır bunları yapıyorum bugün bi buzparmnak yiyi dedim 50kal bişey sanrım. şekeri nasıl kötü geldi anlatamam halbuki önceden tatsız bişey gibi gelirdi bu sefer zor yedim bi daha da yemem.

Tek başına bazal metabolizma ile kas kaybı kaçınılmaz.

Kilo verirken su kaybınız olur, tuza ihtiyacınız var.

Nasılsa dinlemeyeceksiniz belki başkaları görür.

bazal metabolizmadan kastın spor yapmadan sadece diyet sanırım.ancak ben yoğun cardiyo yapıykrım haftada 6 gün burda diyet konuşulduğu için yazdım diyeti sadecd.

ayrıxa tuz wlbette faydalı ancak yediğin meyvlerde sebze veya yemekşerde fazlasıgla var ki. eğer benim gibi beyaz ğeynir delisiyseniz hayli hayli tuzu alıyorsunuz.

sarkma konısunda haklı gibisin aarkma yok ama göbekte yumuşama var dokunarak hissediyorum ve korkuyorum.gerçi bu göbek gitsinde sarkmaya razıyım zaten 1 ay sonra body building e başlıyorum arnoldu bile imrendirecem.

• -330 kilo oldum kanka

• her gün 1 saat koşuyorum sabah 6 ve akşam 8 olmak üzere yarımşar saat.

yemek olarak, kahvaltıda yumurta öglen çorba ya da hıyar :) akşama ise normal yemek yiyorum .ekmeğe hiç dokunmayın
  • 85 ten 95 çıktığım zamanlar oldu.

Bu yaz kilo 84.6 kg.10 sene önce 85 kg idim.

3 senedir işsizim pekte kımıldamam.

Önemli olan Metabolizma Hızı.

Sonrasında asitli içecekler kullanmamak.

Mide ve bağırsaklar iyi çalışıyorsa yürümek bile kilo verdirir.

Göbeği içine çekerek yürümekte baya faydalı.

Terleme fazla bende birde bunun katkısı var.

2.5 litrelik suyu 1 günde içtiğimde oluyor.
  • Sabahlari dediginiz gibi kahvalti yapiyorum
    Oglen ortalama 1 tabak sebze yemegi yiyorum. ortalama saat 2gibi
    Aksam yemegi yemiyorum Arada cay ve soguk cay icerim
    Aksamlari 7km yuruyorum tempolu yuruyorum kosuyorum yaklasik 3 ay olacak
    Neden zayiflamiyorum ?
    183cm boy kg 89
    Tuz kullanmiyorum Fazla su icmem yasak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 28 Ağustos 2014; 12:18:03 >
  • Kolayı iciyorum ekmek arası yerim sürekli makarna pilav aburcuburda çok yerim ama 81 denir 63 e düstüm hic birsey yapmadan ugrasmayin bence kiloyla falan

• İce tea olayinda saçmalamişsin besin degerlerine bak arkasindan anlatsin, yurumeyle koşmayi karistirin daha cok verim alirsiniz aksam yemiyorum demiş biri çok yanliş az karbonhidrat çok protein minimum kas yakimi haftada max 1 kilo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.