Şimdi Ara

Kilo Vermede Problem! Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi günler. Ben yaklaşık 3-4 ay önce konu açmıştım kilo verme ilerleyişimle ilgili. O zaman 116 kiloydum şimdi ise 97.5 kiloya düştüm. Ağustos 12 de başlamıştım diyetime ve ağırlık antremanlarına ve buzamana kadar da hiç kesmedim. Ne olduysa bu son 2-3 haftada olmaya başladı. Bende metabolizma herhalde çok yavaşladı diye biraz kafein kullanmaya başladım(Nescafe gold, günde 2-3 fincan şekersiz ve yarım yağlı 50ml süt ile beraber yaklaşık günde 150-200mg kafein yapıyor). Bu 2 haftada kafeinle 1 kilo verdim ve 97.5 de şuan neredeyse durdu diyebilirim. Günlük 900-1100 olan kalori alımını yavaş yavaş yükseltmeye başladım ve 1600 kalori yiyorum şuan günde. Metabolizmamın yavaşladığını düşünerek tekrar eski seviyeye çekicem acaba işe yarar mı? Sonrasında tekrar kalori alımını azaltarak bi 2 ay spor ve diyetle 85-90 kiloya inmeyi planlıyorum. Bu yazdıklarımdan hareketle sizin tavsiyeleriniz olursa çok makbule geçer. Bu arada 1 haftadır Tr-Power Amino 2000 kullanıyorum antreman sonrası kas yıkımının önüne geçmek için. Günde ortalama 120-160g protein tüketiyorum.
    Hadi beyler bi yardım edin de kardeşiniz 85 i görsün bu hayatta ilk kez :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @DubSteq

Akşam saat 7 den sonra sabah kahvaltıya kadar 1gram bile un, tuz, şeker tüketmiyorum. Mesela saat 7 ye kadar akşam yemeğinden kalkıyorum. Sonra bilgisayar başında otururken bitki çayı ve su içiyorum. Bu yöntemi birkaç gün deneyin bence kilo verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 20 Kasım 2015; 17:19:44 >
  • 85 kilogramın üzerinde mi doğdunuz hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

85 kilogramın üzerinde mi doğdunuz hocam?

herhalde hayatımda sadece 1 ay kadar 85 kilo olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: DubSteq

quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

85 kilogramın üzerinde mi doğdunuz hocam?

herhalde hayatımda sadece 1 ay kadar 85 kilo olmuşumdur.

Ben de lisede 85 kiloya düşmüştüm, o rahatlık var ya, hiçbir şeye değişilmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes zayıflarken mutlaka duraklama dönemine girer. Ben 22 kilo verdim bende de oldu kız arkadaşım 30 kilo vermişti zamanında onda da olmuş. Hatta onun ki 2-3 AY arası sürmüş benimki çabuk geçmişti. Sende bu dönemdesindir dert etme. Eski düzeninde devam et. Ama kilo verirken ağırlık çalışmak(etli butluyken) amino asit almak vs. saçma geldi. Vucüt için gerekli bir ağırlıkta olman lazım. Protein değerinde fazla geldi bana
  • Gayet normal. Bende Haziran başından beri sıkı bir spor+diyetin içindeyim. Eylül sonunda 135'ten 114'e gelmiştim. Aynı tempoda devam etmeme rağmen şu an 110 kiloyum. Biraz havaların etkisi olduğunu düşünüyorum. Yazın sıcaklarda terlemek ve yağ yakmak daha kolay. Örneğin Temmuz ayında tişört terden renk değiştiriyordu şimdi yine terliyorum ama tişörtten dışarı çıkmıyor çok. Sakın kilo vermem durdu diye salma kendini. Geçecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jukka

Gayet normal. Bende Haziran başından beri sıkı bir spor+diyetin içindeyim. Eylül sonunda 135'ten 114'e gelmiştim. Aynı tempoda devam etmeme rağmen şu an 110 kiloyum. Biraz havaların etkisi olduğunu düşünüyorum. Yazın sıcaklarda terlemek ve yağ yakmak daha kolay. Örneğin Temmuz ayında tişört terden renk değiştiriyordu şimdi yine terliyorum ama tişörtten dışarı çıkmıyor çok. Sakın kilo vermem durdu diye salma kendini. Geçecektir.

Saolun hocam. Bende korktum ve daha da düşürmeyi planlıyordum kalori alımını ama dedim ki biraz daha az alırsam ölecem . Vücut direncini bozmaktan korktum. Yazın ayda 7-8 kilo verebiliyordum şimdi ayda 2-3 kilo anca. Yaza kadar 80 olmak istiyorum bakalım. Allah herkesin işine kolaylık versin. Kilolu olmak da kilo vermek de çok zor :D

• DubSteq kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle işimiz zor. Bu kilo vermenin durması meselesini başta çok taktım. Ama araştırdım ve normal olduğunu öğrendim. Yaz aylarına kadar ne verirsem kardır diyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.