Şimdi Ara

Kilo verenler before after

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben zamanında kiloluydum ve 11 kilo verdim ve geriye 16 kilo kaldı ideal için
    Sizden eğer veren varsa before after atabilir mi ? Zaten zayıflıcamda en azından gaz versin daha çok hevesleniyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• editlerim mesajım bulunsun

• 90dan61e indim editlerim bulursam fotoğrafı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 105 ten 97 ye indim şuan 7 daha verip 90 da kalmak istiyorum. 2 ayda 97 ye indim 2 ay daha verdim kendime 90 yapıcam
  • SO Falcon S kullanıcısına yanıt
    Özeldende atabilirsin topluma koymaya utanıyorsan , şahsen ben düz vucut olursam doktorun dediğine göre jino değilmişim yağmış göğüsler videoya bile çekicem youtube atıcam çok güzel bir duygudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Priest Tyrande

Özeldende atabilirsin topluma koymaya utanıyorsan , şahsen ben düz vucut olursam doktorun dediğine göre jino değilmişim yağmış göğüsler videoya bile çekicem youtube atıcam çok güzel bir duygudur

Utanılcak bisey yok dostum aksam bulursam atarım senin boy kilo kaç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 kilolik değisim var bende ama yağ oranı hala kendini koruyor.
    Şu spor salonuna bi gidebilsem...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 97 idim boy 1.81 kamyon tekeri gibiydim. Şuan 84 kiloyum 2 ayda 13 kilo verdim. Eylül sonuna bi 5 daha vericem. Bakalım görücez

• quote:

Orijinalden alıntı: Toxicated

97 idim boy 1.81 kamyon tekeri gibiydim. Şuan 84 kiloyum 2 ayda 13 kilo verdim. Eylül sonuna bi 5 daha vericem. Bakalım görücez

hocam selam. tavsiyelerinizi alabilir miyim?
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam tavsiyesi yok pek ben 3 gün haftada spora gidiyorum. Beslenmeye dikkat ediyorum. Her pazar dışarıda yemek yiyorum. Bu sayede 13 kilo verdim. Hala veriyordum ama otele geldik buldugumuzu yiyoruz. Dönünce gene sıkı bir diet e gireceğim

• Toxicated kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela sadece hafta sonları salona giderek ve diyet yaparak kilo verevilirmiyim bi 15-20 kilo fazlam var
  • Wastey kullanıcısına yanıt
    Arka arkaya 2 gün aynı ağırlıkta yapabilir misiniz bilmiyorum ben 1 gün spor 1 gün dinlenme yapıyorum ama sizde verirsiniz yani ha 2 ayda değil 3 ayda olur ama verirsiniz yalnız spora giderken program hazırlanırken size kilo verme ağırlıklı program yapmanız daha iyi olur

• quote:

Arka arkaya 2 gün aynı ağırlıkta yapabilir misiniz bilmiyorum ben 1 gün spor 1 gün dinlenme yapıyorum ama sizde verirsiniz yani ha 2 ayda değil 3 ayda olur ama verirsiniz yalnız spora giderken program hazırlanırken size kilo verme ağırlıklı program yapmanız daha iyi olur

hocam spor salonundaki programınızı söyleyebilir misiniz?
    Ben şuan sizin durumunuzdayım sadece 1 santim kısayım. 180 boy 97 kilo. Aslında 105 kilodan 2 ayda 97'ye düştüm. şimdi ki hedefim 90 olmak. Ben de spor salonuna haftada 3 kez gidiyorum yani

sabahları 2 haşlanmış yumurta
    ara öğünde eti form yada 5-6 badem
    öğlen kepek ekmeği arası ton balığı - tavuk vs sürekli değişiyo.
    ara öğün gene eti form veya 5-6 badem
    akşam yemeğide belli olmuyo bu sıkıntı tavuk falan oluyo çoğunlukla.

sizce uygun mu? sizin yemeğinizi ve spor aktivitenizi merakla bekliyorum. Lütfen paylaşabilir misiniz?

hocam 97 kilosunuz göğüs var mı t-shirt giyince belli oluyor mu
    Hocam belki inanmassınız ama benim yeme şeklim çok değişiktir. Mesela gece 2 de yatarım sabah 12 de kalkarım. O zaman kahvaltı yaparım. Öğle yemeğinide 4-5 gibi yerim zaten bir dahada acıkmam sonraki günde kaçta kalktıgıma baglı bazen 8 de kalkıyorum o zaman kahvaltı ( tost peynir ekmek zeytin) öğle yemeği et tavuk değişiyor. Akşam yemeği evde ne olursa spor programım 20 dk eliptik 30 dk yürüme koşma ve kardio karışık

• [imagehttp://forum.bodybuilding.com/attachment.php?attachmentid=3528901&d=1310515205[/simage]
    before

after

Bu alttaki 1 yıllık değişim

before

after

before

after

before

after

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrLabx -- 27 Ağustos 2015; 23:09:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Priest Tyrande

hocam 97 kilosunuz göğüs var mı t-shirt giyince belli oluyor mu

eskisi kadar yok eskiden daha fazla vardı spor yaptıkça azaldı göğüsler ama yinede var tabi yok diyemem göbek daha fazla var diyebilirim. Neden sordunuz ki
  • Toxicated kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler. ilk defa salona gitmeyi düşünüyorumda ilk gün spor yapıp 2. gün ayağa kalkamıyacak durumda olacağımdan korkuyorum diyet et ağırlıklı değilde sebze ağırlıklı nasıl olur ? örneğin haşlanmış brokoli vs limon sıkıp gayet güzel yiyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wastey -- 29 Ağustos 2015; 15:21:24 >
  • before-after-late after

hizliresim.com
    IMG_20141113_134257 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/WZX91Y

hizliresim.com
    20150526_162951 - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/GkZ2RZ

hizliresim.com
    Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/Po76P9

• quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

quote:

hocam spor salonundaki programınızı söyleyebilir misiniz?
    Ben şuan sizin durumunuzdayım sadece 1 santim kısayım. 180 boy 97 kilo. Aslında 105 kilodan 2 ayda 97'ye düştüm. şimdi ki hedefim 90 olmak. Ben de spor salonuna haftada 3 kez gidiyorum yani

sabahları 2 haşlanmış yumurta
    ara öğünde eti form yada 5-6 badem
    öğlen kepek ekmeği arası ton balığı - tavuk vs sürekli değişiyo.
    ara öğün gene eti form veya 5-6 badem
    akşam yemeğide belli olmuyo bu sıkıntı tavuk falan oluyo çoğunlukla.

sizce uygun mu? sizin yemeğinizi ve spor aktivitenizi merakla bekliyorum. Lütfen paylaşabilir misiniz?

Boyum benim de 180 ve 3 hafta önce 96.6 kiloydum. Şuan 88.7 kiloyum ve aşırı rahat verdim. Karatay diyeti yapıyorum ve spor yapıyorum düzenli. Aşırı rahat cidden, az önce ailecel kebabçıdan geldik. 1,5 adana yedik, biraz çiğ köfte yedik ve mezelerden yedik. Pilav ya da pideye dokunmadık bile. 3 haftadır hiçbir ekmeğe dokunmadım, kepek ya da tam tahıllı dahil, tatlı hiçbir şey yemedim, cola fanta meyve suyu içmedim, börek pilav vs yemedim ama gerçekten aşırı rahattım. Terayağlı kavurmalı yumurtalar, karıışık menemenler, büyük porsiyonlu köfteler, et yemekler, dana, tavuk ne varsa. Devamlı çok tokum, diyet yapmadığım zamanlardan daha tokum ve buna rağmen kilo veriyorum. Foto çekmedim ama karnım ve karın çevrem ciddi anlamda küçüldü.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.