Şimdi Ara

Kilo veremiyorum artık durdu ne yapıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ramazan sonunda 81.2 olmuşum.
    40 gündür ağırlık Ve hafif kardio yapıyorum. Ekmek genelde yemiyorum. Tuz ve şekerli şeyleri bıraktım. Günde ortalama 1800 kalori alıyorum.
    Ama 40 günün sonunda 80.5 oldum. Artık umutlarım tükenmek üzere ne yapacağım bilm
    Yaşım 17 boy 178

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spordan çok anlamam ama yağ yakmak istiyorsan daha çok kardiyo yapman gerekmez mi?

• Hocam öyle ama direk kardio yaparsam bu sefer sarkma olacak mecbur eşit gitmem gerekiyor. Ve yediklerime baya dikkat ediyorum internete bakıyorum hiç 1 hafta olduğunuz yerde yatıp ağzınızı tutsanız bile 2 haftada 1 kilo verirsiniz diyor ben kaloriyi bile az alıyorum ama hiç oynama yok

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Bence sen bir yandan kas yapıyorsun bir yandan yağ yakıyorsun o yüzden tartıda kilo oynamıyor

• 1800 kaloriyi neye gore hesapladin ? Günlük kalorini hesaplayıp 200-300 altını alacaksin. Kalori sayma için ise my fitness pal diye bir site var onu kullan. Her şey kaloride bitiyor. Kilo vermemen İMKANSIZ.

• Bunu evet düsündüm ama vücudumda gözle görülür değişiklik olmadı ki hem kilo hem kas açısından ve çıldırmak üzereyim anoreksia olmaktan korkuyorum

• Yediğim şeylerin göre baktım
    150gr tavuk kaç kalori gibisinden baktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala spor yapıcam
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hastaliktan dolayimi kilo almistiniz ona gore oneride bulunalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam öyle ama direk kardio yaparsam bu sefer sarkma olacak mecbur eşit gitmem gerekiyor. Ve yediklerime baya dikkat ediyorum internete bakıyorum hiç 1 hafta olduğunuz yerde yatıp ağzınızı tutsanız bile 2 haftada 1 kilo verirsiniz diyor ben kaloriyi bile az alıyorum ama hiç oynama yok

Ne sarkması be 140 kilo sanki :D
  • Eğer günlük aldığın kalori 2000 altındaysa ve hala kilo veremiyorsan metabolizman yediğin düşük kaloriye alışmış demektir. Yarın git ve istediğin şeyleri ye biraz yüksek kalori al mesela 4-5k kadar. İnan bana farkı göreceksin arada böyle yapmak lazım cheat meal tarzı şeyler yoksa açlık modunda kalır vücudun.
  • OmerDGN O kullanıcısına yanıt
    ben aslında baya bir zayıftım küçükken kaburga kemiklerim sayılırmış korkarlarmış benden sonra iştah açıçı şurup filan vermişler baya bi kilo almışım öyle işte
  • Spreeny S kullanıcısına yanıt
    mantıklı geldi aslında
  • Kuzenimdede ayni sorun vardi 2 sene oncesine kadar kemikleri sayiliyordu canı istedi spora basladi suanda boyuda iyi kilosuda kemikleride sayilmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.