Şimdi Ara

Kilo Verememenin bugunu buldum çıkamıyorum Beyler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun şu ki tuvalete çıkamıyorum.Günde bir posta dışkı atsam vücuttan yaklaşık 1 öğünüme denk geliyor.Günde en az 3 öğün yemek yesem 2 öğün zararda oluyorum e bu sistemle benim zayıflamam imkansız değil mi aksine ne ka dar sağlıklı beslensem de kio almış oluyorum arkadaşlar yardım edin.Şu okullar açılana kadar 5-6-7 kilo versem rahatlıycam.Boy 1.80 kilo 85 neler yapmalıyım evde spor yapmaya başlıycam nasıl bir diyet uygulayım sizce ve de teorim doğru mu?

• neyin kafası la bu kilo verenler günde 3-5 posta z.çarak mı veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quencia

neyin kafası la bu kilo verenler günde 3-5 posta z.çarak mı veriyo

En az 3 kere çıkıyorum. En baba tatlılar dahil hiçbir güç bana kilo aldıramıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Orijinalden alıntı: Quencia

neyin kafası la bu kilo verenler günde 3-5 posta z.çarak mı veriyo

En az 3 kere çıkıyorum. En baba tatlılar dahil hiçbir güç bana kilo aldıramıyor.

Gunde 1 kere normal. Seninki biraz anormal hocam. :D

Konuyu acan arkadas boyle ekstrem seylere takilma. Besinler bagirsaklarda emilir seker haric ama gunluk aldigin ve yaktigin kaloriye bakar hersey. Git bir yerde profesyonel tartida metabolizma hizini olctur. Kas oranina gore asagi yukari gunluk yaktigin kaloriyi verir. O kalorinin 500 600 kalori eksigiyle bi diyet listesi hazirlayip onu uygula. Gun de 30 40 dk da artik tempolu yurur musun kosar misin egzersiz mi yaparsin kafana gore yap 1 ayda 4 5 kilo verirsin mutlaka.

Not: 60 kilo vermis biriyim yardim almadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bi gün içinde neler yediğini yazabilir misin ? Az yemek yediğin için tuvalete çıkamıyosun büyük ihtimal ayrıca kayısı çayı iç tuvalete çıkmada etkiliyo yani beni etkiledi diye düşünüyorum.
  • Bende ayni durumdayim 180 boy 85 kg
    10 kg versem iyi olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yediğin miktarı azaltırsan kilo verirsin.

Gecen sene 117 kiloydum diyet yapmadan sadece yediğimin miktarını azaltarak ve sabahları 1 saat 20 dakika yürüyüş yaparak 6 ayda 94 düştüm. Şimdi ise 91 kiloyum. Son 6-7 aydır ise eski miktar yemiyorum ama zayıflarken ki miktardan biraz fazla yedim o sebeple son 6 ayda 3 kilo verebildim.

Yine zayıflarken ki miktara dönersem büyük olasılıkla tekrar daha fazla kilo vermeye başlarım.

Yediğine içtiğine miktar olarak dikkat edip kilo verebilen biriysen istediğini giyerek ve içerek zayıflamak mümkün.

Ben 6 ayda 23 kilo verirken tatlı ve hamur işi bile yedim. Önemli olan yediğin miktar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 18 Ağustos 2015; 16:31:29 >
  • blok.
    hayatimda senin kadar iqsu dusuk birini gormedim.sirf yagli yemeyi biraksan ayda 1-2 verirsin devam et fici olarak basvilur tursu fabrikasina seneye.

• hocam kafan mı iyi dalga mı geçiyorsun ?dışkı zaten besinin artığı yani 3 öğünün 2 öğününü emiyorsun 1 öğününü atıyorsun o da emilemeyen gereksiz kısmı
  • Aksam yuruyuse cik. 8-9km hatta sen yorulana kadar 12-13km yuru her aksam. Sahsen ben 67 yildir bunu yapiyorum o yuzden gunde 150km beni kesmiyor 200e cikarttigim oluyor. Ama kosma yuru sadece yuksek tempoda.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

Aksam yuruyuse cik. 8-9km hatta sen yorulana kadar 12-13km yuru her aksam. Sahsen ben 67 yildir bunu yapiyorum o yuzden gunde 150km beni kesmiyor 200e cikarttigim oluyor. Ama kosma yuru sadece yuksek tempoda.

6-7 yıl mı diycektiniz ? yinede fazla şehirimdeki futbolcularla beraber aynı salonda çalıştığımız oluyor prof. adamlar dahi sizin o dediğiniz değeerleri yapamıyor. Futbolcular 90 dakikada 15km yaparsa iyi sayılıyor eminmisiniz siz verdiğiniz değerlerde
  •  Kilo Verememenin bugunu buldum çıkamıyorum Beyler Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 18 Ağustos 2015; 17:52:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır diyet + spor yapıyorum, 6.8 kilo verdim. Eskiye göre çok daha az dışkı çıkartıyorum, yani hiç ama hiç alakası yok dediğin şeylerin. Beslenmen hatalı + yeterince spor yapmıyorsun kilo veremiyorsan.
  • Üstteki arkadaşlar bi oturuşta yarım kilo sıçıyor heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

quote:

Orijinalden alıntı: burakuyar

Aksam yuruyuse cik. 8-9km hatta sen yorulana kadar 12-13km yuru her aksam. Sahsen ben 67 yildir bunu yapiyorum o yuzden gunde 150km beni kesmiyor 200e cikarttigim oluyor. Ama kosma yuru sadece yuksek tempoda.

6-7 yıl mı diycektiniz ? yinede fazla şehirimdeki futbolcularla beraber aynı salonda çalıştığımız oluyor prof. adamlar dahi sizin o dediğiniz değeerleri yapamıyor. Futbolcular 90 dakikada 15km yaparsa iyi sayılıyor eminmisiniz siz verdiğiniz değerlerde

Gunes gormeyen yerlerimden salliyorum hocam :d

• Midene kurt ekle :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.