Şimdi Ara

Kilo Verecek Arkadaşlara Motivasyon ve Bilgi+Kilolular Klübü |Ana Konu| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
13
Favori
5.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni de ekleyin 178/84'üm hafif şişman. Klasik öneriler:

- Her gün 8 bardak su içilmeli.
    - Öğün sayısı 5'e çıkartılmalı.
    - Düşük tempolu yürüyüşler yapılmalı.
  • yerimi alayim sonucumu sonra yazacagim.
  • alın sıze motıvasyon

9 AGUSTOS

Kilo Verecek Arkadaşlara Motivasyon ve Bilgi+Kilolular Klübü  |Ana Konu|

14 AGUSTOS

19 AGUSTOS

Mind is everything if you dont believe you can do something than u cant

• 25.56 çıktı. 10 kilo versem cillop gibi olurum

allah allah başka sitede 27.1 çıktı hangisi doğru la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 161907 -- 19 Ağustos 2011; 18:48:19 >
  • şimdi baktım 23 çıktı ama kiloluyum daha 7 kilo falan daha vermem lazım bence gerçekçi değil bu günlük kalori ihtiyacıma baktım oda 2700 çıktı buda gerçekçi değil eğer öyleyse benim bir deri bir kemik kalmam lazımdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LcK

Fazla kilolarınızdanmı şikayetçisiniz , o zaman gelin hep beraber bir klüp kuralım .Burada birbirimize destek verelim ve neler yapmamız gerektiğine karar verelim . İlk olarak .Bu siteden boy ve kilonuzu girip vücut kütle endeksinize bakın . 25üzerindeyse ne yazıkki hafif şişman grubundasınızdır ve kilo vermeniz sizin için iyi olacaktır . Ama nasıl kilo vericem veremiyorum demeyin ben sadece 1 haftada sadece kalori hesbıyla 2 kilo verdim ayrıca ramazandayız orucumuda hiç kaçırmadan ve acıkmadan . Nasıl olduğunu detaylı bir şekilde anlatıcam ama ilk önce size rehber olacak 2 link vermek istiyorum .Birincisihttp://www.zayiflamagunlugu.com/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama-cetveli/ . Bu linkte gerekli alanları doldurarak günlük aşağı yukarı kaç kalori yaktığınızı bulacaksınız . Daha sonra ise bu ihtiyaçtan 500 ila 700 kalori az alıcaksınız .Bu ne demek oluyor . Mesela benim günlük kalori ihtiyacım oturarak 1850 kalori . ben tüm gün oturursam 1200 kalori civarlarında almalıyımki zayıflayayım .Bu şekilde besinlerin kaçar kalori olduğunu aşağı yukarı bilmeniz gerek . Onuda bu linkten :http://www.balikesir.com/saglik/kalori.htm , bakabilirsiniz . Tabi herkezin hayatı benim gibi monoton değildir çıkıp koşu yapanlar bisiklet sürenler basket futbol oynayanlar elbet vardır . Onun içinde bu linkten hangi sporun kaç kalori yaktığına bakabilirsiniz :http://www.zayiflamaforum.com/zayiflama-ipuclari/hangi-aktivite-kac-kalori-yakar . Tüm bu linkerden sonra artık iş size düşüyor . İsterseniz yüksek kalorili yiyeceklerden yiyip tüm gün aç kalırsınız yada düşük kalorili yiyecekler yiyip çok yiyip aç kalmadan zayıflayabilirsiniz. Yeterki günlük kalori 500 ila 700 kalori az kalsınki yağlar yakılsın, zayıflansın

Aklıma gelen bazı küçük önerilerden sonra yazıyı bitirmek istiyorum
    -Büyüme çağındaki arkadaşlar hergün 1 bardak yarım yağlı süt içmelidir yaklaşık 90 kalori civarlarındadır mümkünse 2 bardak içmeleri daha iyi olur .Diyet yapıyım derken boy uzamaları durmasın aman diyim .
    -Gün içinde tek bir besine abanmayın . Örneğim kalorisi yüksek diye ekmek yememek olmaz çok azda olsa yenmeli yoksa kansızlık yapabilir
    -Meyve ve sebze sizin 1 numaralı yardımcılarınız olacaktır yukarıdaki besinlerin kalorileri yerinde bakıp ne dediğimi anlayabilirsiniz
    -Kaşar peynirinden uzak durunuz .
    -Meyveli yoğurtlar yerine normal doğal yoğurt tercih edilmeli . 100gramı 95 kalori ona göre yenebilir
    -Midye sevenler midyeyi aşırıya kaçmadan yiyebilir 1 adeti 9 kalori
    -Haşlama patatesten uzak durulmalı
    -Salatalık domates enginar marul mantar yeşil biber ıspanak ve lahana kalori olarak çok düşük sık tüketilmeli
    -Unutulmamalıdırki sebze ve meyve olark 70-80 kaloriyi geçen yoktur o yüzden bolca yenmeli
    -Kepekli ekmek normal ekmekten 30 kalori daha azdır . Bir dilimi 60 kaloridir. Tercih edilebilir.
    -Bisküvi,cips kuruyemiş bunların 100gramı 500 kalori civarındadır . Kesinlikle yenmemeli
    -Tavuk ızgara ve göğüs eti 150 kalori civarlarındadır yenebilir .
    Meyve olarak kayısı erik kavun kiraz hurma kalori olarak inanılmaz düşüktür .Özellikle kayısı sadece 8 kaloridir . Bolca yenmelidir

Benden bu kadar kararlı olan arkadşlar ekle desinler eklerim

ÜYELER
    -lck-İlk haftası 1 kilo verdi
    -ahmetcan_34 hafif kilolu
    -freyr hafif kilolu
    -dila' hafif kilolu
    -Metalfking tam sınırda,ancak kendisini kilolu hissediyor
    -Sakin ol sampuan obezlik sınırında
    -cago135 yürüyüş yaparak ve yediklerini azaltarak 13 kilo vermiş bir arkadaşımız
    -AMDPhenom geçmişte 10 kio veren bir arkadaşımız

bol bol meyve demıssın? pekı meyvedekı seker ne olcak o vucuda alınır alınmaz enerjı olarak harcanmadıgı zaman yaga donusen şeker bununda hakkında fıkrın varmı yanlıs yonlendırme ınsanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k1contact5555 -- 19 Ağustos 2011; 18:54:36 >

• arkadaş iyi niyetle yardımcı olmak istiyor,bu arada siteden yag oranı hesaplamak yanlış olur.suan 181 cm boyundayım ve kilom 86 .siteye göre yağ oranım %26. fakat salonda bu iş için kullanılan aletle ise yag oranım %18 cıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k1contact5555

quote:

Fazla kilolarınızdanmı şikayetçisiniz , o zaman gelin hep beraber bir klüp kuralım .Burada birbirimize destek verelim ve neler yapmamız gerektiğine karar verelim . İlk olarak .Bu siteden boy ve kilonuzu girip vücut kütle endeksinize bakın . 25üzerindeyse ne yazıkki hafif şişman grubundasınızdır ve kilo vermeniz sizin için iyi olacaktır . Ama nasıl kilo vericem veremiyorum demeyin ben sadece 1 haftada sadece kalori hesbıyla 2 kilo verdim ayrıca ramazandayız orucumuda hiç kaçırmadan ve acıkmadan . Nasıl olduğunu detaylı bir şekilde anlatıcam ama ilk önce size rehber olacak 2 link vermek istiyorum .Birincisihttp://www.zayiflamagunlugu.com/gunluk-kalori-ihtiyaci-hesaplama-cetveli/ . Bu linkte gerekli alanları doldurarak günlük aşağı yukarı kaç kalori yaktığınızı bulacaksınız . Daha sonra ise bu ihtiyaçtan 500 ila 700 kalori az alıcaksınız .Bu ne demek oluyor . Mesela benim günlük kalori ihtiyacım oturarak 1850 kalori . ben tüm gün oturursam 1200 kalori civarlarında almalıyımki zayıflayayım .Bu şekilde besinlerin kaçar kalori olduğunu aşağı yukarı bilmeniz gerek . Onuda bu linkten :http://www.balikesir.com/saglik/kalori.htm , bakabilirsiniz . Tabi herkezin hayatı benim gibi monoton değildir çıkıp koşu yapanlar bisiklet sürenler basket futbol oynayanlar elbet vardır . Onun içinde bu linkten hangi sporun kaç kalori yaktığına bakabilirsiniz :http://www.zayiflamaforum.com/zayiflama-ipuclari/hangi-aktivite-kac-kalori-yakar . Tüm bu linkerden sonra artık iş size düşüyor . İsterseniz yüksek kalorili yiyeceklerden yiyip tüm gün aç kalırsınız yada düşük kalorili yiyecekler yiyip çok yiyip aç kalmadan zayıflayabilirsiniz. Yeterki günlük kalori 500 ila 700 kalori az kalsınki yağlar yakılsın, zayıflansın

-Büyüme çağındaki arkadaşlar hergün 1 bardak yarım yağlı süt içmelidir yaklaşık 90 kalori civarlarındadır mümkünse 2 bardak içmeleri daha iyi olur .Diyet yapıyım derken boy uzamaları durmasın aman diyim .
    -Gün içinde tek bir besine abanmayın . Örneğim kalorisi yüksek diye ekmek yememek olmaz çok azda olsa yenmeli yoksa kansızlık yapabilir
    -Meyve ve sebze sizin 1 numaralı yardımcılarınız olacaktır yukarıdaki besinlerin kalorileri yerinde bakıp ne dediğimi anlayabilirsiniz
    -Meyveli yoğurtlar yerine normal doğal yoğurt tercih edilmeli . 100gramı 95 kalori ona göre yenebilir
    -Salatalık domates enginar marul mantar yeşil biber ıspanak ve lahana kalori olarak çok düşük sık tüketilmeli
    -Unutulmamalıdırki sebze ve meyve olark 70-80 kaloriyi geçen yoktur o yüzden bolca yenmeli
    -Kepekli ekmek normal ekmekten 30 kalori daha azdır . Bir dilimi 60 kaloridir. Tercih edilebilir.
    -Bisküvi,cips kuruyemiş bunların 100gramı 500 kalori civarındadır . Kesinlikle yenmemeli
    Meyve olarak kayısı erik kavun kiraz hurma kalori olarak inanılmaz düşüktür .Özellikle kayısı sadece 8 kaloridir . Bolca yenmelidir

ÜYELER
    -freyr hafif kilolu
    -dila' hafif kilolu
    -cago135 yürüyüş yaparak ve yediklerini azaltarak 13 kilo vermiş bir arkadaşımız

bol bol meyve demıssın? pekı meyvedekı seker ne olcak o vucuda alınır alınmaz enerjı olarak harcanmadıgı zaman yaga donusen şeker bununda hakkında fıkrın varmı yanlıs yonlendırme ınsanları

arkadaşım sen en iyisi hiçbişey yeme .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k1contact5555

quote:

ÜYELER
    -freyr hafif kilolu
    -dila' hafif kilolu

arkadaşım sen en iyisi hiçbişey yeme .

tamam yemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

arkadaş iyi niyetle yardımcı olmak istiyor,bu arada siteden yag oranı hesaplamak yanlış olur.suan 181 cm boyundayım ve kilom 86 .siteye göre yağ oranım %26. fakat salonda bu iş için kullanılan aletle ise yag oranım %18 cıkmıştı.

benim ilk mesajda verdiğim ilk linkte çıkan yüzde 26 yağ oranınız değildir. vücut kütle endeksinizdir.Karışık bir formülü var .Şişmanlık derecenizi gösterir .İnternetteki testler vücuttaki yağ oranınızı göstermez zaten ayrı bir makinede ölçmek lazım dediğiniz gibi

Yukarıda bir arkadaş yarım yağlı sütmü yoksa tam yağlımı diye sormuş.Tüm diyet listelerinde eğer süt verilecekse yarım yağlı verilir. Çünkü süt içme nedeni protein ihtiyacını karşılamaktır ve yarım yağlı sütle tam yağlı süt arasında protein farkı yoktur . yani yarım yağlı içiniz

• bende varım.
    zaten 2 aydır spor yapıyorum (30dk-1 saat arası spor. günün geri kalanı full pc) ve yediklerime dikkat ettim 10-12 kilo felan verdim ama ailem çok aşırı baskı yapıyor yemek ye diye biraz gevşettim işi 23 çıktı. 21-22 arası bir orana indirecem
  • 20 kilo vermiş biri olarak tek diyeceğim şey Hitt Cardio yapın ha ben ondan anlamam uğraşamam o tip antremanlarla derlerse
    Okacha kadar terleyin donunuzun suyu sıkılacak hale gelsin
  • kilo vermek isteyen arkadaşlara benden 10 numara taktik.

terapinin adı:thrash ile zayıflama(biraz baş agrısı yapabilir)

mesela şurdan başlayalım :

http://www.youtube.com/watch?v=MWNx7jCyTFA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=F0rwVVW76PE&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=I8th5LnfgxY&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1TMP6c8VmKk&feature=related

illaki saçların uzun olmasına gerek yok.bu şarkılarla tüm vucütla headbang yapıyoruz.hem çoşuyoruz egleniyoruz hemde kiloları veriyoruz.tabi sıvı ihtiyacını bira yerine su içerek gidereceksiniz.

benim 22 çıktı.thrash dinle zayıf kal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 20 Ağustos 2011; 0:11:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Spoon!

20 kilo vermiş biri olarak tek diyeceğim şey Hitt Cardio yapın ha ben ondan anlamam uğraşamam o tip antremanlarla derlerse

şu hitt cardio olayını biraz daha açarmısınız .Nette biraz araştırdım ama türkçe bir döküman bulamadım . Mesela hareketleri nelerdir .Ve siz ne kadar zamanda bu hitt cardio ile 20 kilo verdiniz. Cevaplarsanız sevinirim
  • 30 çıktı
  • 25 çıktı,
    Kilo 73
    Boy 170

Ağırlığınız normal!

Ama bende göbek var, bunu nasıl eriteceğim?
  • quote:

quote:

20 kilo vermiş biri olarak tek diyeceğim şey Hitt Cardio yapın ha ben ondan anlamam uğraşamam o tip antremanlarla derlerse

şu hitt cardio olayını biraz daha açarmısınız .Nette biraz araştırdım ama türkçe bir döküman bulamadım . Mesela hareketleri nelerdir .Ve siz ne kadar zamanda bu hitt cardio ile 20 kilo verdiniz. Cevaplarsanız sevinirim

3 dakika hızlı tempo yürüyüşle başlayın

30 sn depar 1 dk hızlı tempo yürüyüş
    sonra tekrar arada dinlenme falan yok yanlış anlaşılmasın 30 sn koştun birden 1 dk hızlı tempo yürüyüşe geçiyoruz sonra gene 30 sn depar sonra gene 1dk yürüyüş

bu 30sn 1 dk'lık setler 10 adet olanan kadar yapın sonra 3 dk hızlı tempo yürüyüşle sporunuzu bitirin

Hitt cardio'nun iyiliği şudur direk yağdan yakar ve 48 saat boyunca sürer yağ yakımı

haftada 3günle başlayın 6 güne kadar çıkın . 1 aya çıkarsınız zaten

• kilo 85 benide ekle 78 kg kadar yolu var yoksa hafif şişman sayılıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAsasinTR

quote:

quote:

quote:

3 dakika hızlı tempo yürüyüşle başlayın

30 sn depar 1 dk hızlı tempo yürüyüş
    sonra tekrar arada dinlenme falan yok yanlış anlaşılmasın 30 sn koştun birden 1 dk hızlı tempo yürüyüşe geçiyoruz sonra gene 30 sn depar sonra gene 1dk yürüyüş

bu 30sn 1 dk'lık setler 10 adet olanan kadar yapın sonra 3 dk hızlı tempo yürüyüşle sporunuzu bitirin

Hitt cardio'nun iyiliği şudur direk yağdan yakar ve 48 saat boyunca sürer yağ yakımı

haftada 3günle başlayın 6 güne kadar çıkın . 1 aya çıkarsınız zaten

Evde bisikletle yapabilir miyim bunu ?

hayır koşu bandı ile çok rahat oluyor ama şu boyundan asılan kronometrelerden alırsanız dışarda çok çok daha iyi olur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.