Şimdi Ara

kilo ve saç problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben 1.91 boyunda 102 kilo 17 yaşında bir erkeğim.
    ben kilomu 90 lara düşürmek istiyorum.ama diet yapamam çünkü okul bide malum bilgisayar bölümü öğrencisiyim.sürekli masa başı.yağ problemi özellikle göğüs ve karın ön bölgesinde var.diger yerlerde sorun yok.
    ne yapabilirim spor hareketleri olarak bana lütfen yardım edin yada herhangi bir siteye yönlendirin özellikle yazın t-shirt giydiimde kötü bir göruntu olusuo.

2.sorunum saçlarım cok sık cıkıo onun için orta taraf ve kulak üstü bölgelerde biraz sac dikelio ve sekil almıo saclarım ne yapabilirim.

şimdiden yardım edenlere cok tşk ederim.

• Valla aç kalarak kilo vermeye çalışmada ne yaparsan yap
  • Kilo vermek mi istio bende çok istiom yolları kola bırak-yağlı hiçbirşey yeme(aşırı yağlı)günlük 1500-2500 kalori civarı tüket acıkdıgında fdirek yemek yieceine 1-2 kuru kayısı ye açlık hissi olunca su iö kendini buna alısdıtr bende cok ise yaradı ayda rahat 5 kilo verirsin
  • Kahvaltını atlatma, her yemek sonrasında ise 30 dk tempolu yürü.
  • Fuduya artı olarak ekmek çok fazla yenmeyecek ve saat 18:00'dan sonra birşey yenmeyecek.
    quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Kahvaltını atlatma, her yemek sonrasında ise 30 dk tempolu yürü.
  • zaten okula gitgel yürüyüs yapıorum yemege de dikkat ediom ama boy 1,91 fazla belli etmio kilo ama gögüs ve göbegı basıl hale yola koycam
  • Hayır okul yüryüşlerini mecbur yapıyosn sen zayflamak için yürümelisin, spor için yürümelisin gelecek için yürümelisin yani pardon kaptırdım kendimi

ciddi olursak yemekten sorna değil boş zamanlarında sadece spor amaçlı yürü, koş, vucut çalıs kilo veremesende yağlarını Kasa çevirirsin umarm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SpY__

zaten okula gitgel yürüyüs yapıorum yemege de dikkat ediom ama boy 1,91 fazla belli etmio kilo ama gögüs ve göbegı basıl hale yola koycam

King Edward VII arkadaşın dediği gibi bu yaptığın spordan sayılmaz, hayatının rutini. Göğüs ve midede sarkmaları önlemek için kas çalışmaları yapmalısın.

Ayrıca yağlar kasa dönüşmez birçoğumuzun bildiği gibi, yağ eritilir, kas hacmi ise beslenme ve ağırlık çalışması ile arttırılır.
  • Şansmı bu be ben kilo almak isterken herkes kilo vermek ister
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.