Şimdi Ara

KİLO DEĞİL GÖĞÜS SORUNU ! YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bende kilo sorunu yok yani aşırı yok 1.73 boyu 75 kilo biriyim göbek çıkmıyo dışarı yani :D ama şöyle bir sorunum göğsümde aşırı yağ var.Benim tek şikayetim bu bundan nasıl kurtulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenarslan -- 27 Kasım 2013; 20:05:13 >

• jinekomasti olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

jinekomasti olabilirsin

Baktım da o kadar yok o nedir yahu :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: saksıfon

jinekomasti olabilirsin

+1 Jinekomasti olabilir, tedavisi yok, ameliyatı var. Ama iz kalıyor. Kas yap, şınav çek, göğüsler kendini toplasın.
  • O derece ileri düzeyde olmasına gerek yok, ama rahatsız oluyorsan operasyonla düzeltilir, sigorta karşılamaz estetik cerrahi kategorisine alınmasından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerege

O derece ileri düzeyde olmasına gerek yok, ama rahatsız oluyorsan operasyonla düzeltilir, sigorta karşılamaz estetik cerrahi kategorisine alınmasından dolayı.

Spor falan olur mu zaten 1-2 haftaya fitnessa başlıcam bi umut diye bir de şey diyolar göğsü yağlı olanların göğüs kasları iyi oluyormuş ve hızlı gelişiyormuş doğru mu ?
  • Spor yapıcaksın toplıyacaksın göğüsleri .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jinekomastidir muhtemelen ameliyat olacaksın. Araştır net'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenarslan

quote:

Orijinalden alıntı: omerege

O derece ileri düzeyde olmasına gerek yok, ama rahatsız oluyorsan operasyonla düzeltilir, sigorta karşılamaz estetik cerrahi kategorisine alınmasından dolayı.

Spor falan olur mu zaten 1-2 haftaya fitnessa başlıcam bi umut diye bir de şey diyolar göğsü yağlı olanların göğüs kasları iyi oluyormuş ve hızlı gelişiyormuş doğru mu ?

Doğru değil.Kas yaparsan daha kötü bir görüntü olur.Kas yaparken cardio(koşu-bisiklet-yüzme) ile yağ yakman gerekir.Göğüs kası çalışınca göğüslerin küçülmez,büyür.Cardio ve ağırlık çalışmasını beraber yapmalısın.
    Saygılarımla.

• Hocam önce mutlaka test yaptırmalısın ultrason çekip oradaki dokunun yağ mı yoksa kadınlardaki bez mi olduğuna bakacaklar eğer jimnekomastiyse kadınlardaki bezlerden vardır ve spor hiç bir işe yaramaz.
  • No ss No güven

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 27 Kasım 2013; 20:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.