Şimdi Ara

Kilo almak istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

17 yaşındayım boyum 186 kilom 56. Zayıfım kısacası. Hatta fazlasıyla. Artık kalbimin atışlarını derimin üstünden rahatlıkla görebiliyorum. Kemiklerim zaten abaküs gibi rahat sayılıyor...

Sağlıklı bir şekilde kilo alıp yaklaşık 70-75 kilo olmak istiyorum. Önerilerinize ihtiyacım var... İlaç, şurup gibi kimyasal şeyler önermeyin lüften.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 18 Temmuz 2009; 0:37:15 >

• Tek çözümü var Fİtness
  • Hayvan gibi yemek yemelisin sonra gelip mal gibi bilgisayarın başında oturmalısın 5-6saat en az yemek olarak fast food abur cubur tabi diğer şeylerde ye ne varsa evde uymadan önce ye daha fazla kilo alırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Haa?

Hayvan gibi yemek yemelisin sonra gelip mal gibi bilgisayarın başında oturmalısın 5-6saat en az yemek olarak fast food abur cubur tabi diğer şeylerde ye ne varsa evde uymadan önce ye daha fazla kilo alırsın

Bunları yapabilse neden haala bu kiloda kalsın arkadaşım?

• git bi spor salonuna yazıl
    beslenmene dikkat et
    gerisi zaten gelir
  • Bu Menü sadece Şişman veya göbekli arkadaşlara kilo aldırır zayıflarda işe yaramaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Haa?

Hayvan gibi yemek yemelisin sonra gelip mal gibi bilgisayarın başında oturmalısın 5-6saat en az yemek olarak fast food abur cubur tabi diğer şeylerde ye ne varsa evde uymadan önce ye daha fazla kilo alırsın

• Spor yapıyorum zaten arkadaşlar. Evde dumbbell olsun, sabah koşusu olsun, akşam halısaha maçları olsun sürekli spor yapıyorum... Yemek konusunda da yerim hatta geceleri pizza yediğim olur ama gene de alamıyorum...

Önerebileceğiniz, muz bal süt karışımı gibi şeyler var mı mesala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peyloride -- 18 Temmuz 2009; 0:39:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanb3

Spor yapıyorum zaten arkadaşlar. Evde dumbbell olsun, sabah koşusu olsun, akşam halısaha maçları olsun sürekli spor yapıyorum... Yemek konusunda da yerim hatta geceleri pizza yediğim olur ama gene de alamıyorum...

Önerebileceğiniz, muz bal süt karışımı gibi şeyler var mı mesala?

bi doktora gitsen iyi olur sonrada fitness salonuna yazıl evde yaptığın sporla orda çalıştığın aletlerin arasında dağlar kadar fark olduğunu göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fink u freeky -- 18 Temmuz 2009; 0:43:40 >
  • bira iç derim eğer alkol almam dersen alkolsüz biralar var kilo aldırdığının birebir şahidiyim
  • Spor Farklı şey Salon olayı farklı şey evdeki dumbuller ile kilo alamazsın Çok çeşitli çalışman lazım oda anca salonda Olur.

Futbol Zaten direk enerji ve kilo kaybı demekKasla alakası yok
  • o menüyü kullanıyorum sadece göbek var
  • Kaleciyim ya futbolda. Spor salonuna da tek kişi gitmek, çok sıkıcı oluyor yahu...

Alkol almıyorum tavsiyeniz için teşekkürler.
  • Benim de boy aynı 1.85-190 arası, kilo 65 felan.Yaşım da 21.Eskiden kalvaltıda 2 ekmek yedigim bile olurdu.Yemekle alakası yok bunun sen de anlamışsın zaten.Olay klasik bünye meselesi.Tv de görmüştüm bizim gibi bi eleman diyetisyene gidiyor ve 3 ayda 15 kilo alıyordu.Sen de bir diyetisyene gidip deneyebilirsin.Ben de takıyorum bu sorunu aslında ama üşeniyorum. Bir de sigara içtigimden dolayı artık yemegin tadı felan da pek gelmiyor.Sadece doymak için biraz yiyorum.
  • 2 hafta falan bu tempoyla devam edicem. İbre milim oynamazsa hemen diyetisyene gidicem artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

bira iç derim eğer alkol almam dersen alkolsüz biralar var kilo aldırdığının birebir şahidiyim

bira kilo aldırmaz sadece vücudunun seklini bozar.oval bir göbek yapar ama kilon artmaz.balon gibi bişey olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

bira iç derim eğer alkol almam dersen alkolsüz biralar var kilo aldırdığının birebir şahidiyim

bira kilo aldırmaz sadece vücudunun seklini bozar.oval bir göbek yapar ama kilon artmaz.balon gibi bişey olur.

Bunu bilmiyodum saol
  • gitigidiyorda satılan kilo aldırıcılardan var git onlardan al
    benim bi arkadaş 9 kilo aldı bi kutu bitinceye kadar
    başta inanmıodum ama canlı örneği yanı basımda oldu salla doktoru filan ama biraz göbekleneceksin demedi deme birader :)
  • gece yatmadan önce mayalı gıdalar tüket. (hamur işi- ekmek -poaca börek gibi)
    yürüyüş ve koşma egzersizlerini azalt. diğerleri kalsın.
    şekerli gıdalar yedikten sonra hemen su tüketme.
    tuz, biber gibi çeşnileri bolca kullan yemeklerinde.
  • Önerilen şeylerin neredeyse tamamı ön balkonda koca bir göbek oluşturmaktan öte gitmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3RS!N

Önerilen şeylerin neredeyse tamamı ön balkonda koca bir göbek oluşturmaktan öte gitmez.

senin önerini görelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.