Şimdi Ara

KİLO ALMAK İSTİYORUM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • günde 5 öğün yağlı yağlı yersen hatta gece yatmadan yersen süper kilo alırsın
  • banaada öle diolr bizmkilerde ölemiş askere gidince cosmus bende 163cm 48kg nasıl?
    quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

Ne çok benim gibi varmış yaa..bende 1.90 boyundayım 65 kiloyum bende parazit ilaçları kullandım, kan şeker tahlili, herşeyi yaptım, 2 sene vücut geliştirmeye gittim, kilo aldırıcı ilaçlar kullandım ama nafile..Doktor metabolizman hızlı dedi..Herkes askerde düzenli yemek yiceksin o zaman kilo alırsın diyolar..Babamda böleymiş o da askerde almış kilo bekliyorum askere gitmeyi.

• Haftada 2 gün bu tosttan yap ve hepsini ye. Kilo alamazsan başka birşey deneme.

• Egzersiz yapmadan yemeğe yuklenmeyin. Yağ tulumuna dönersiniz yine de kalıp kazanamazsiniz . Kas kütlesini artirip kaliteli karbonhidratlarla günlük ihtiyaciniz olan kalori miktarini karsilamalisiniz. Şekeri mümkün olduğunca azaltın. Diyetisyene gitmekte fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nası bir hort lan 10 sene olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi istediklerini yapsınlar bizimkiler gibi samimi, doğal ve güzel olamazlar. Türk Mehmetçiği lan bu :)

https://m.youtube.com/watch?v=YOT5CYNW29g

• canan karatay
  • Yağlı ve şekerli beslenirsen rahat şekilde kilo alırsın.Sağlıklı mı çok değil ama kilo kilodur.

• Boyum 1.77 58 kiloydum zayıf diyorlardı şuan 69 kiloyum halen zayıfsın diyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.