Şimdi Ara

KİLO ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi coğu kişinin kilo alamadığını gördüm ve paylaşmak istedim.bizde zayıflık genetikti.taki ablamın aktardan aldığı karışım sayesinde tarihe gömüldü.kendisi kalp hastası olduğu için mecbur kilo alması gerekiyodu. o daha çok doktoklara gitti.bense yıllardır spor yapan biri olarak ilaçlar vs gibi şeyler kullandım.ama yeterince sonuç alamadık.bu karışım %100 doğal aynı zamanda sağlıklı.içinde polen propolis keçiboynuzu ginseng gibi besin maddeleri var.bunu içtiğinizde öyle bi iştahınız açılıyoki sevmediğiniz yemekleri bile lezzetine vararak yiyorsunuz.16 günde 10 kilo aldım şaka gibi.ama gerçek.çünkü ne yaptıysam olmadı bebe bisküvileri pekmezler pilavlar vs.en fazla 3 kilo sonra gene veriyodum.ismi bomba extra aktarlarda satılıyor.buna benzer şeyler piyasada var ama içerikleri farklı olup dış ülkelerden geliyo hem pahalı hemde aynı sonucu alamıyosunuz dikkat edin derim ben onlarıda kullandım.benim gibi kullanan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.en azından birilerinin hayatlarını değiştiririz:)şimdiden lezzet tadında yaşamlar.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurform -- 18 Aralık 2014; 23:41:53 >

• FIYAT ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerci 2 yil gecmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.