Şimdi Ara

Kilo Almak İçin Full Body Hipertrofi Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.74 boyum var kilom 61. Görsellerdeki Lewis Hamilton'ın ki gibi vücudum olmasını istiyorum. Yani en az 69-70 civarına gelmeliyim. Haftada 3 gün full body şeklinde çalışacağım. Daha önce stronglifts 5x5 gibi programlara baktım fakat benim amaçlarıma uygun değil. Ne tür bir program uygulamalıyım? Aklımda şu tür birşey var(bir gün A bir gün B şeklinde)

A
    Squat 5x5
    Bench Press 3x8
    Pendlay Row 3x8
    Hammer Curl 3x8

B
    Squat 5x5
    Overhead Press 3x8
    Sumo Deadlift 3x5
    Lat Pulldown 3x8

Ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyriakos -- 2 Şubat 2018; 22:54:43 >

• Fotoğraftaki vücutta çok abartılacak bir şey yok. Ama hipertrofi istiyorsan 8-12 tekrar aralığını hedeflemen gerekiyor. Gerçi güç bile çalışsan yani 5x5 veya 3x5 tarzı programlarla bile o vücudu elde edebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameArenaRisc

Fotoğraftaki vücutta çok abartılacak bir şey yok. Ama hipertrofi istiyorsan 8-12 tekrar aralığını hedeflemen gerekiyor. Gerçi güç bile çalışsan yani 5x5 veya 3x5 tarzı programlarla bile o vücudu elde edebilirsin

biliyorum abartı olmadığı hafif ve hızlı kalmak için öyle olmak istiyorum. ağırlaşmak ve yavaşlamak istemiyorum. benim programım nasıl veya önerebileceğin bir program var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyriakos -- 2 Şubat 2018; 23:22:37 >
  • Bu Vücutta hipetrofiye Yönelik vücut pek yok o yüzden Güce Yönelik çalış bence. Internetten bakabilirsin ağırsağlam 5x5 programı diye

• adamın boyunu bilmiyorum ama o vücut için senin kilon uygun zaten. herhangi bi programla 6 ay çalış aynısı olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

adamın boyunu bilmiyorum ama o vücut için senin kilon uygun zaten. herhangi bi programla 6 ay çalış aynısı olursun.

7 aydır çalışıyorum zaten 53 kiloydum şuan 61 ama en az 8-9 kilo daha almam lazım. adamla boyum aynı oda 174. programım uygun mu sence?
  • Ağırsağlam 5x5 yap ve sitesindeki hesaplayıcıdan gerekli kalori ve mikroları bulup ona göre ye 6 aya bu adamdan daha iyi olursun. Ama işin özü yemekte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Ağırsağlam 5x5 yap ve sitesindeki hesaplayıcıdan gerekli kalori ve mikroları bulup ona göre ye 6 aya bu adamdan daha iyi olursun. Ama işin özü yemekte.

5x5 güç programı kas yapmak için uygun değil. internette önce/sonra fotoğraflarına bakıyorum kas kütlesi çok az artmış insanların. aksine kilo vermeye daha uygun.
  • Senninde hedeflerin çok büyük değil. Ayrıca yazdığın program 5x5 e çok benziyor. 5x5 e başladığımda 75 kilo idim 4 ay oldu şu an 81 kiloyum. Baya da yaptı yani. Yinede sen bilirsin. Teklif var ısrar yok.

• 3 ay 5x5 uygula. Kafam karışmasın diyorsan agirsaglamin versiyonunu uygula gitsin. Daha sonra uzun süre itiş çekiş bacak tarzı bir split tavsiye ederim. Ama hangi antreman sistemini uygularsan uygula beslenme bu işin herşeyi bunu unutma.

• Ne oldu hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.