Şimdi Ara

kilo almak için ETİ CİCİBEBE hakkında????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırdım ettim soruşturdum maddi durumum kapsamında tek çare eti cicibebe bisküvileri.eger kilo alabilmem için eticicibebe gibi maddi durumuma uygun bir yol biliyorsanız söyleyin lütfen.

onun dısında eti cicibebeyle kilo alan arkadaslarım nasıl kullanıcam miktarını zamanını vs bilgilendirirse sevinirim.

• Sütün içine doldur. Muz ve bal ilave et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • içindeki şeker miktarından dolayı yağlanırsın ve hoş(temiz) bir kilo alma olmaz. Dirty Bulking olur yani. Maddi durumunu bilemem ama makarna, bulgur, yulaf bunları bol bol yiyebilirsin

• Zayıflar kilo hakkında bir zıkkım bilmiyor. Benim gibi beslen 30 kilo alırsın sonra nasıl kilo vercem diye debelen kas istiyorsan kaslarını çalıştırcan öbür türlü sadece yağlanırsın

• Estas_tonne kullanıcısına yanıt
    sen denedinmi.güzel kilo aldırıyormu
  • aslında hacimlenmek istiyorum önerin nedir?
  • Öyle tek bir şeyle kilo alamazsın.

Öncelikle düzenli beslemen gerekiyor, ara öğünlerin olacak. Haşlanmış patates, badem, ceviz, fındık, muz vs vs yiyeceksin.

Kaybettiğim kiloyu kazanmak için bir programım vardı. İstersen verebilirim. Programa bakarak yaparsın bir şeyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karaciger yaglanmasina davetiye cikarirsin

Sirf gobek olarak kilo alirsin,skinny fat mi deniyordu arastir bi

• quote:

Orijinalden alıntı: oglumbakgitt

aslında hacimlenmek istiyorum önerin nedir?

Spor salonuna yazıl ya da boks tarzı bir kursa git. Onların verceği diyeti uygula. Gitmem diyorsan dambıl seti al parklarda barfiks mekik şınav çek. Askerdeki tüfeksiz hareketleri yapabilirsin. Hergün en az yarım piliç ve sabah öğle akşam 250 ml kutu süt iç normal yemeklerine ek olarak. Ama kalori hesabı yapman gerek kilona göre araştır internetten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.