Şimdi Ara

Kilo Almak Hazır bayramda geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 16 boy 1.71. Kilom 45 Yaşıtlarıma göre zayıf kalıyorum. En azindan 54 kilo falan olmak istiyorum. Hazır bayramda gelmişken ne yapabilirim hızlı kilo alabilmek için? Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hızlı kilo almak istiyorsan tatlı, börek ne ikram ediliyorsa ye hepsinden. Fazla yediğini düşünüp kilo alamıyorsan gün içinde yediklerinin kalorisini hesapla, bak. Kilonu korumak için günde en az 2000 kalori alman lazım, kilo almak için de 2500 civarı kalori alman gerekiyor. Ama baştan uyarayım bu şekilde yiyerek kilo almak sağlıklı olmaz. En iyisi spora yazılıp, dengeli beslenerek kilo alman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 5 6 kilodan zarar gelmez diye düşünüyorum. Bu kalori hesabını nasil yapicaz. Yediklerimin gramını nasil hesaplayacagim?

• 54 kilo da az. sen 45 kiloyla nasıl yaşıyorsun? ben 1,73'üm 80 kiloyum. Ha çok hafif bir altgöbekçik var ama onun dışında bir şey yok. 70-75 arası ideal bizim boyumuz için.

Kilo almak içinse yapacağın şey basit. Yemek yiyeceksin. bol bol yiyeceksin. şişeceksin yine yiyeceksin. durmadan yiyeceksin de yiyeceksin. Şekerli, yağlı şeyleri yiyerek kilo alırsan daha hızlı alırsın ama sırf yağ olarak alırsın ondan sonrada başlarsın nasıl kilo verebilirime ki vermek almaktan daha zordur. Bu durumda hiç düşmemek için ne yapacaksın? Spor yapacaksın, düzenli ve dengeli besleneceksin(ikisi de çok önemlidir).

Fakat bu söylediklerim 60 kilodan sonrası için geçerli çünkü şu anda çok zayıfsın. önce bir 60 kilo ol sonra başlarsın spora yine de çok fazla dengesiz beslenme sonra skinny fat olursun
  • Hocam 1.73 boya 80 kilo baya fazla Bence siz biraz zayıflayın. Çevremde 1.73 1.75 civarı olan herkes nerdeyse 65 kg civari.

• Doktora gittin mi hiç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim sacma bi diyet listesi verdiler. Çok da önemli değil dediler hatta kiloya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan168

Gittim sacma bi diyet listesi verdiler. Çok da önemli değil dediler hatta kiloya

Çok zayıfsın yani belki vücudunda başka bir dengesizlik falan olabilir mi diye sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1.78 e 60 kiloyum zayıfım kardeş 45 kilo çok zayıf doktora gidip bi baktır bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan168

Hocam 1.73 boya 80 kilo baya fazla Bence siz biraz zayıflayın. Çevremde 1.73 1.75 civarı olan herkes nerdeyse 65 kg civari.

valla ben kilolu değilim. :D aynı şekilde bir tanıdığım da benim gibi. senin tanıdıkların çok zayıf :D
  • Onemli olan kilo almak degil, saglikli kilo almak. Ust onceligin bu olsun.

Imkanin varsa spor salonuna git.

Bu arada pilav, makarna gibi gidalari yuksek miktarda tuketmeye calis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky Boy with Hurricane

54 kilo da az. sen 45 kiloyla nasıl yaşıyorsun? ben 1,73'üm 80 kiloyum. Ha çok hafif bir altgöbekçik var ama onun dışında bir şey yok. 70-75 arası ideal bizim boyumuz için.

Kilo almak içinse yapacağın şey basit. Yemek yiyeceksin. bol bol yiyeceksin. şişeceksin yine yiyeceksin. durmadan yiyeceksin de yiyeceksin. Şekerli, yağlı şeyleri yiyerek kilo alırsan daha hızlı alırsın ama sırf yağ olarak alırsın ondan sonrada başlarsın nasıl kilo verebilirime ki vermek almaktan daha zordur. Bu durumda hiç düşmemek için ne yapacaksın? Spor yapacaksın, düzenli ve dengeli besleneceksin(ikisi de çok önemlidir).

Fakat bu söylediklerim 60 kilodan sonrası için geçerli çünkü şu anda çok zayıfsın. önce bir 60 kilo ol sonra başlarsın spora yine de çok fazla dengesiz beslenme sonra skinny fat olursun

Kilon normalin uzerinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

quote:

54 kilo da az. sen 45 kiloyla nasıl yaşıyorsun? ben 1,73'üm 80 kiloyum. Ha çok hafif bir altgöbekçik var ama onun dışında bir şey yok. 70-75 arası ideal bizim boyumuz için.

Kilon normalin uzerinde

ben normal hissediyorum açıkçası. dışardan nasıl göründüğümü bilmiyorum son derece asosyalim zaten. pek umrumda da değil :D

gemini aldığında tayfana katılırım işte biraz daha kilo alıp etli butlu olurum. beni halat çeken adam falan yaparsın. açık denizlere yol alırız. rota karayipler hurra

hatta kendi shantylerimizi bile yazarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Thesis Statement

Onemli olan kilo almak degil, saglikli kilo almak. Ust onceligin bu olsun.

Imkanin varsa spor salonuna git.

Bu arada pilav, makarna gibi gidalari yuksek miktarda tuketmeye calis.

hoşgeldin bayadır yoktun aramızda
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

quote:

Kilon normalin uzerinde

ben normal hissediyorum açıkçası. dışardan nasıl göründüğümü bilmiyorum son derece asosyalim zaten. pek umrumda da değil :D

gemini aldığında tayfana katılırım işte biraz daha kilo alıp etli butlu olurum. beni halat çeken adam falan yaparsın. açık denizlere yol alırız. rota karayipler hurra

hatta kendi shantylerimizi bile yazarız

Bizim gemide tayfa falan yok biz ve kızlar var sadece

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.