Spor yaptığımda yüzüm çok zayıflıyor. Kilom ideal kilom olmasına rağmen yüzüm 15-20 kg daha zayıf birinin yüzüne dönüyor. Sporu bıraktığımda ise ideal kilomu geçiyorum, yüzüm ancak o zaman toparlanabiliyor.
Yüzün etkilenmemesi için ne yapılabilir, bu sorun nasıl aşılabilir?
Teşekkürler...
spor yapma
İlginç bir bakış açısı...
Ama ben formda kalmak istiyorum!
yahu sen iyisin ne formu
Bunu engelleyemezsinki.Yapısal birşey..
quote:
Orjinalden alıntı: cornrose
Bunu engelleyemezsinki.Yapısal birşey..
Bir yolu olmalı. Tüm sporcuların yüzü normal ama, bende neden fazlaca fark ediyor?
Ya da yüzdeki yağ oranını kontrol eden bir horman filan yok mu acaba? Mutlaka bir çözümü olmalı...
Bu yapısal birşey. Bunun için hormonlarınla oynamayı düşünmüyorsun öyle değilmi?
Sendekinin tam tersi; Bak mesela Doğuş'unda spor yapınca kafası küçücük kalıyor
Doğuş kas yapınca kafası vücuduna göre küçük kalıyor. Ondaki durum farklı. Bende yüzden yağ çekiliyor.
Ayrıca
Evet arkadaşlar, ciddi cevaplar bekliyorum.
aynı sorun bendede var yaw
spor yapınca senın yuzundeki yus kasları sıkışıyor ya o yuzden yuzun zayıf duruyor halbukı yuzunun altı sıkışık sert kaslarla cevrili..
ahada çözdüm olayı konu silinsin
firming losyonlar var kullanabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
firming losyonlar var kullanabilirsin.
Nedir bu losyon, ne işe yarar?
valla insanın vücut yapısı nasılsa öyle kalır yüzüne yapabilecegin şey yağ ekletmektir bence tek yapabilecegin baska bişey yapamazssın örnegin bir kişininde göbegi vardır mesela onu eritmek ister ama erimez cünkü kalıtsaldır yani vücut tipin nasılsa öyle olur değiştiremezsin ya kilo alıcaksın yada yüzüne razı olacaksın
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Arkadaşlar merhaba.
Spor yaptığımda yüzüm çok zayıflıyor. Kilom ideal kilom olmasına rağmen yüzüm 15-20 kg daha zayıf birinin yüzüne dönüyor. Sporu bıraktığımda ise ideal kilomu geçiyorum, yüzüm ancak o zaman toparlanabiliyor.
Yüzün etkilenmemesi için ne yapılabilir, bu sorun nasıl aşılabilir?
Teşekkürler...
Göz altlarında çökme,hafif morluklar,elmacık kemiklerinin bariz belirgenleşmesi hatta bazı durumlarda yüzünün rengini beyazlaşması bunlar olağan durumlar.Ve maaelesef ki yapacağımzı birşey yok.
En doğrusu kendimizle barışık olup bunları dert etmemek
BURDA EN DOĞRU SEMA HANIMMDIR.BUDUR
quote:
Orjinalden alıntı: yvzzvy
ooo yvz bey hoşgeldiniz... Burada sizin gib gerçek bir dr ve başhekimimiz varken bana laf düşmez
Teşekkürler...
estagfurullahhh ne haddimizeee
quote:
Orjinalden alıntı: sema
quote:
Orjinalden alıntı: yvzzvy
ooo yvz bey hoşgeldiniz... Burada sizin gib gerçek bir dr ve başhekimimiz varken bana laf düşmez
quote:
Orjinalden alıntı: fuducuk
Teşekkürler...
Rica ederiz fuducuk.
Ama gerçektende bu konuda bize yardımcı olabilecek kişi yvzzvy